Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. október 25. - 14:17:49

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Általános  |  Kötetlen beszélgetés  |  Topic: Flipperárak 2013 « előző következő »
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Flipperárak 2013  (Megtekintve 237982 alkalommal)
FlipperMan
Ball 1 locked
*

« Válasz #140 Dátum: 2013. június 05. - 19:29:36 »

akkor éppen ideje ezen változtatni - a célzóvizet be kell vételezni
Naplózva
timtomi
Extra Ball is lit
*

WWW E-mail
« Válasz #141 Dátum: 2013. június 05. - 21:43:41 »

nanana azért itt besípolnék!   ;)
A jó piát én is szeretem, de méz  :nem  rontsa ízét és zamatát...  :futyul

:banana-dancing:
Naplózva
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #142 Dátum: 2013. június 05. - 21:54:42 »

mézes sör :censored: :suicide: :villany: pfuj.
Naplózva

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #143 Dátum: 2013. június 06. - 07:45:37 »

Petrezselyem Attila. Bizony, bizony. Jó ideje a háttérbe vonultál már. Lássuk, tanultál-e bármit is az eltelt időben.
Én azért előkeresem a lementett fórumhozzászólásaidat arra az esetre ha megint elfeledkeznél magadról.
Naplózva

"It will never work!"
FlipperMan
Ball 1 locked
*

« Válasz #144 Dátum: 2013. június 06. - 08:45:17 »

vpety: végre!!!
Úgy gondolom, hogy senki sem kérte, de főleg hatalmazott fel, hogy kiírd a nevem a fórumra! De, ha ettől eltekintünk, akkor úgy fer, hogy Te is bemutatkozol nekem a lakhelyeddel együtt, mert az enyémet rendszeresen szapulod!
Remélem, hogy az összes régi hozzászólásom le van mente (és esténként ezt olvasgatod), de azt is remélem, hogy a szövegkörnyezet is megvan a többi egyén hozzászólásával, mert így lenne kerek a történet!
Te voltál mindig a hangadó, a nevem és a lakhelyem kifigurázása volt a napi feladatod! Semmi baj, mindenki másképpen éli ki a vágyait!
De tudod mit, engem már ez sem érdekel!
Én 8-10 éves korom óta flipperezek (édesapámnak köszönhetően még sámlin állva kezdtem nyomogatni a gombokat) és most 26-28 évvel később sem változott semmi a szenvedélyem irányában! Szerény városomban, Abonyban a +-10 -es korosztály 80% -a tudja, hogy kit fog megtalálni a régi törzshelyünk hátsó szegletében káromkodva, de egyben vigyorogva is a gép előtt! És ez itt a lényeg! Szeretem a flippereket, játszani rajtuk, vagy csak egyszerűen nézni, bámulni a demót, ahogy villog minden! Én nem kezdtem el füvezni, heccből betörni ide-oda, hanem inkább játszottam ezeken a csodamasinákon!
Szóval, ha az a bajod, hogy megvédtem magam, amikor támadások értek, akkor az a te szegénységi bizonyítványod! (Kiindulópont: felraktam ide a "nyulas" flippert eladásra, ha jól emlékszem 80-100eFt környékén, erre elkezdtek szapulni, hogy vicc vagyok és az a felét sem éri, stb)! Bár gondolom, hogy erre már nem is emlékeztél, csak banda szindrómában (a többieknek meg akarok felelni) szenvedtél, talán még most is!
De engem már ez sem érdekel!
Amíg élek, flipperezni akarok, beszerezni az eddigi életem kedvenc gépeit, gyönyörködni bennük és megpróbálni a fiamnak is átadni a "tudásom" és tiszteletem ezen csodamasinák irányában!
A lényeg: bár veled volt a legrosszabb a "kapcsolatom" ezen a fórumon, de - ettől függetlenül - egy békejobbot nyújtok Neked, mert nem életcélom harcolni a végletekig senkivel! A barátaim, ismerőseim tudják csak, hogy mit jelent ez  :jolvanjol: 
Naplózva
Goodfella
Extra Ball
*

« Válasz #145 Dátum: 2013. június 06. - 09:02:44 »

Ahogy észrevettem, többek számára érdekes és pörgős topic ez, ne b.sszuk el a kötekedéssel és ellentétek szításával. Eddig mki kibírta a másik fikázása nélkül, nem szeretném, ha törlésre kerülne amiatt, hogy egymásnak esve járatják le magukat páran. Kössz.
Naplózva

29 / 3 / 3 / 1 (-55)
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #146 Dátum: 2013. június 06. - 09:19:30 »

Petrezselyem Attila. Bizony, bizony. Jó ideje a háttérbe vonultál már. Lássuk, tanultál-e bármit is az eltelt időben.
Én azért előkeresem a lementett fórumhozzászólásaidat arra az esetre ha megint elfeledkeznél magadról.

:jolvanjol:
Naplózva

"A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
FlipperMan
Ball 1 locked
*

« Válasz #147 Dátum: 2013. június 06. - 09:31:11 »

Részemről lezárva!
Más!
Valahol hallottam, hogy a Nyugati környékén valahol lehet flipperezni! Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hol találom? Vagy valami más hely, ahol a régebbi flipperek (92-98) sokasága fog várni?
Most indulok pestre és lenne 1-2 lukas órám ...
Naplózva
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #148 Dátum: 2013. június 06. - 09:41:32 »

nyilvanos pozicio nincs a nyugati kornyeken, magangyujtemenybe bejelentkezest meg joval elobb kellene egyeztetni, igy csak ha nagyon nagy szerencsed van, a tulaj eppen errejar, es még nem akasztottal vele bajuszt, es nincs mas elfoglaltsaga es...
Naplózva

FlipperMan
Ball 1 locked
*

« Válasz #149 Dátum: 2013. június 06. - 10:46:32 »

Felèrtem! Nem fontos a Nyugati, mobil vagyok, igy màs hely is szóba jöhet! Nincs bajszom!  :nem
Naplózva
Angyalpor
Extra Ball
*

« Válasz #150 Dátum: 2013. június 06. - 10:53:14 »

Pattanj järmure, vagy seta, es irany a Keleti kornyeke, ott sok gep van viszonylag egy kupacban. :)
En parat tudok arra, de tolem sokkal okosabbak is vannak am itt. :P
Bar azok uzemeltetesben vannak, Sternek meg B/W-k.
/ Irany a Flipperek Budapesten forum. :)  /
Naplózva
FlipperMan
Ball 1 locked
*

« Válasz #151 Dátum: 2013. június 06. - 13:06:16 »

Köszi! Esetleg vki csatlakozni? Kb 3 körül
Naplózva
timtomi
Extra Ball is lit
*

WWW E-mail
« Válasz #152 Dátum: 2013. június 06. - 16:40:34 »

Pattanj járműre és kint vagyok még egy órát zuglóban...itt játszhatsz kicsit...( Egressy út másik fele )

30/212-74-26 :)

Naplózva
FlipperMan
Ball 1 locked
*

« Válasz #153 Dátum: 2013. június 06. - 18:44:42 »

Pattanj járműre és kint vagyok még egy órát zuglóban

Szia! Köszi, sajnos későn olvastam el az üzid! Elkezdett zuhogni a "várva várt" eső, nekem pedig nem volt kedven ronggyá ázni a nagy keresgélésben!
Kénytelen vagyok itthon (Abony - pub) játszani egyet a Road Show - n!  :gondol
Remélem legközelebb is lehetőség?! Mégegyszer kösz!
Naplózva
timtomi
Extra Ball is lit
*

WWW E-mail
« Válasz #154 Dátum: 2013. június 06. - 21:10:19 »

Pattanj járműre és kint vagyok még egy órát zuglóban

Szia! Köszi, sajnos későn olvastam el az üzid! Elkezdett zuhogni a "várva várt" eső, nekem pedig nem volt kedven ronggyá ázni a nagy keresgélésben!
Kénytelen vagyok itthon (Abony - pub) játszani egyet a Road Show - n!  :gondol
Remélem legközelebb is lehetőség?! Mégegyszer kösz!

Rajtam nem múlik a dolog..csak járműre fel! :))
Naplózva
Goodfella
Extra Ball
*

« Válasz #155 Dátum: 2013. június 07. - 13:09:37 »

Egyre többen kezdik levágni, hogy fix áron nem érdemes flippert hirdetni, mert úgyis elkezdödik az egymásra licitálók ámokfutása... Hajrá, gyerekek!  :ohmygod:
http://aprod.hu/hirdetes/flipper-ID1b30H.html#1650b0e5e4
Naplózva

29 / 3 / 3 / 1 (-55)
Ramp
Special
*

« Válasz #156 Dátum: 2013. június 07. - 22:49:44 »

Ennél szarabb képeket csak a kabinet belsejéből lehetne készíteni.
Naplózva

Pinball is Dead
Bicsko
Insert Coin
*

« Válasz #157 Dátum: 2013. június 10. - 12:37:31 »

Azért az is meleg, hogy a srác több, mint egy éve árulja, volt már 90, 100, most 120. Ha eléri a 200ezret, lehet megveszem  ;D
http://aprod.hu/hirdetes/flipper-ID19lCf.html#1650b0e5e4
Naplózva

Williams Pin Bot, Williams High Speed
nylonmajom
Ball 3 locked
*

« Válasz #158 Dátum: 2013. június 10. - 16:53:40 »

Nézegetem én is két éve,de gyanús volt,hogy eleinte volt a leírásban egy olyan szövegrész,hogy "szerelőt tudok ajánlani".Aztán egy év elteltével még gyanúsabb lett,hogy ha nem megy el hibásan akkor miért nem javíttatja meg.Az meg,hogy az ár úgy ugrál,ahogy a EON számláz az meg főleg érthetetlen.
Naplózva

Tegnap szép volt,ma csak ringyó....
laszloBp16
Extra Ball is lit
*

« Válasz #159 Dátum: 2013. június 10. - 17:49:37 »

Csöndben megjegyezném az eladó aktív olvasója az oldalnak ! És nem tehet róla  ,hogy nem szeretjük az "ördögi vigyort " :mrgreen:
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #160 Dátum: 2013. június 10. - 19:00:42 »

Gottlieb géphez értő szerelőt+alkatrészt nehéz találni ezen kívül itthon nem népszerűek a Gottliebek igazán.
Azért korrekt hogy beleírta hogy nem üzemeltethető hivatalosan,ha nem működik akkor nem hivatalosan se....
Naplózva

Pinball is Dead
nylonmajom
Ball 3 locked
*

« Válasz #161 Dátum: 2013. június 10. - 20:22:26 »

Én azt nem értem amúgy,hogy már több a keresek hirdetés mint az eladok,flipper téren.Most vagy nem olvas hirdetéseket aki eladna illetve venne,vagy az eladók túl sokat kérnek a vevők kínálatával szemben.
Vagy hogy van az,hogy párhuzamosan futnak a hirdetések és pl ez lejárt már úgy hogy nem kellett senkinek:http://jatek.vatera.hu/sport_es_ugyessegi_jatek/egyeb/devil_riders_flipper_1764436229.html?bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity_vatera&bk_campaign=gravity&bk_content=listings_big3&bk_referral=http%3A%2F%2Fwww.vatera.hu%2F&bk_term=devil%20riders%20flipper,és persze rengeteg alkatrészt árulnak hozzá jelenleg.Tényleg nem ér ennyit ez a flipper?
Naplózva

laszloBp16
Extra Ball is lit
*

« Válasz #162 Dátum: 2013. június 10. - 20:38:53 »

A flipperek "étlapja" is olyan ,mint a vendéglői mindenki választhat saját ízlése és pénztárcája szerint !
Fontos ,hogy saját magunk vagy a baráti körünk mit szeretett meg velünk ,vagy egyszerűen csak mi jön szembe és ugrik rá az óvatlan emberre. ;)
A hirdetések meg csak a bosszantásotokra van ! ;D 
Naplózva
timtomi
Extra Ball is lit
*

WWW E-mail
« Válasz #163 Dátum: 2013. június 10. - 21:56:39 »

Nem is igaz!
A hírdetések azért vannak, hogy jól felverjük az árakat egymásnak!  :futyul :futyul
És sajnos amilyen h..ék vagyunk...meg is tesszük ezt...  ;D ;D
Naplózva
nylonmajom
Ball 3 locked
*

« Válasz #164 Dátum: 2013. június 10. - 21:59:52 »

laszloBp16 megjegyzése okán visszatérve a Devils Dare-re,elnézést kérek Zsiga3-tól,ha valamit sértőnek érez a hsz-en,NEM ANNAK SZÁNTAM.
Naplózva

LP
Ball 3 locked
*

« Válasz #165 Dátum: 2013. június 10. - 22:31:01 »

A hírdetések azért vannak, hogy jól felverjük az árakat egymásnak!  :futyul :futyul
És sajnos amilyen h..ék vagyunk...meg is tesszük ezt...  ;D ;D

http://jatek.vatera.hu/sport_es_ugyessegi_jatek/egyeb/radical_bally_flipper_1763930114.html

és milyen ügyesen :)

Naplózva
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #166 Dátum: 2013. június 11. - 09:06:27 »

57 000 Ft (most amikor megnéztem) még egyáltalán nem az "ügyes" kategória sztem.
Naplózva

"It will never work!"
timtomi
Extra Ball is lit
*

WWW E-mail
« Válasz #167 Dátum: 2013. június 11. - 09:07:53 »

57 000 Ft (most amikor megnéztem) még egyáltalán nem az "ügyes" kategória sztem.

MOst jön a kivárás....és az utolsó pillanatban még megugrik ez 30-40%-al... :)
Naplózva
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #168 Dátum: 2013. június 11. - 09:35:30 »

szerintem hajnal ketto-fel harom kozott elviszik  ;D
Naplózva

timtomi
Extra Ball is lit
*

WWW E-mail
« Válasz #169 Dátum: 2013. június 11. - 09:40:18 »

szerintem hajnal ketto-fel harom kozott elviszik  ;D

Felhúztad az órádat vagy le sem fekszel addig?? :)
Naplózva
zsiga3
Insert Coin
*

« Válasz #170 Dátum: 2013. június 11. - 10:11:14 »

Csöndben megjegyezném az eladó aktív olvasója az oldalnak ! És nem tehet róla  ,hogy nem szeretjük az "ördögi vigyort " :mrgreen:
Laci bácsi! Köszönöm a megjegyzésed! Igen néha-néha belépek ide. :)

laszloBp16 megjegyzése okán visszatérve a Devils Dare-re,elnézést kérek Zsiga3-tól,ha valamit sértőnek érez a hsz-en,NEM ANNAK SZÁNTAM.
nylonmajom! Semmi probléma a hsz-el! :)
Nincs semmi gyanús a hirdetésben, ha van komoly érdeklődő, szerelőt továbbra is tudok Győr mellöl ajánlani, de attól függően hova kell neki menni, komolyabb összeg lehet csak a megjelenése , ha csak az üzemanyagárakat nézzük. :) Komolyabb összeget, időt továbbra sem kívánok befektetni az ördög elindításába. Az irányára meg most ennyi. :)

Naplózva

Terminator 2 , Road Show , Cyclone , Dracula
Flashrider
Ball 2 locked
*

« Válasz #171 Dátum: 2013. június 20. - 18:19:52 »

Bárcsak lenne ennyi pénzem :(....http://aprod.hu/hirdetes/tales-of-arabian-night-flipper-elado-ID1d09F.html#1650b0e5e4

Mondjuk szerintem hiába lehet ez ilyen.olyan szép,ennyiért kiváncsi leszek ki veszi meg itthon. A champion Pub flipper is csak nézegeti magát azóta is.

Joker: Megvan a géped,amit keresel ! ! :)  :banana-mexican:
Naplózva
Goodfella
Extra Ball
*

« Válasz #172 Dátum: 2013. június 20. - 20:32:15 »

Bárcsak lenne ennyi pénzem :(....http://aprod.hu/hirdetes/tales-of-arabian-night-flipper-elado-ID1d09F.html#1650b0e5e4

Mondjuk szerintem hiába lehet ez ilyen.olyan szép,ennyiért kiváncsi leszek ki veszi meg itthon. A champion Pub flipper is csak nézegeti magát azóta is.

Joker: Megvan a géped,amit keresel ! ! :)  :banana-mexican:
Rühellem az agresszív hangvételű, nagyképű hirdetéseket (ha kell kifizeted = valószínűleg egyértelmű  :ohmygod: ). Másrészt németben is sok lenne érte (szvsz)... Itthon meg...  :tenoutoften:
Naplózva

29 / 3 / 3 / 1 (-55)
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #173 Dátum: 2013. június 20. - 21:09:55 »

szerintem igazabol nem akarja eladni, csak jelzi, hogy neki van egy ilyen bibibi es esetleg van az penz...
ha lenne ennyi penzem iegy Tron premiumot vennek, de azt is csak azutan, hogy beszereztem egy Party Zone -t.

Naplózva

Pbal
Extra Ball is lit
*

WWW E-mail
« Válasz #174 Dátum: 2013. június 20. - 21:15:38 »

szerintem igazabol nem akarja eladni, csak jelzi, hogy neki van egy ilyen bibibi es esetleg van az penz...
ha lenne ennyi penzem iegy Tron premiumot vennek, de azt is csak azutan, hogy beszereztem egy Party Zone -t.

Tronból csak limited van, és azt már nem lesz könnyű ennyiért szerezni  :banana-gun:
Naplózva

Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Általános  |  Kötetlen beszélgetés  |  Topic: Flipperárak 2013 « előző következő »
Ugrás: