Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. október 22. - 07:58:27

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 37 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Flipperek Budapesten  (Megtekintve 718622 alkalommal)
hokuszpk
Guest

« Válasz #560 Dátum: 2010. augusztus 19. - 23:55:35 »

ma voltam a Lurdyban. sajna nem volt sok idom, de megallapithato, hogy nagyon okes a TZ ! a tobbi gepen nem is jatszottam abban a feloraban.

ha valaki ( Valentine figyi ! ) trukkozes nelkul beszivarogna ; info : még irhattok az info@miamibiliard.hu cimre, targy valami ilyesmi legyen : 'regisztracio'   vagy 'flipperes regisztracio'

levelben bovebb kifejtest igenyel  : Nev, Lakcim, Szuletesi datum es a flipperklubon regisztralt nick.

az emil elkuldestol szamitva kb. egy - masfel honap mulva helyszinen atveheto a tagsagikartya, ( nekem ma a markomba nyomták   :dance :taps: )
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 20. - 00:04:25 írta hokuszpk » Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #561 Dátum: 2010. augusztus 20. - 10:11:09 »

tegnap ejjel elfelejtettem irni : azoknak, akik az elso korben regeltek, a helyszinen atveheto a klubtagsagi ize !  a beengedoembernek azt kell mondani, hogy regisztraltal, es a keszulo tagsagi utan erdeklodni jottel, a pultban kozeptajon ulo holgynel lehet atvenni.
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 20. - 10:20:27 írta hokuszpk » Naplózva
AlterEgo
Ball 3 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #562 Dátum: 2010. augusztus 20. - 12:35:26 »

Köszönjük a segítséget! ;)
P.

ON:

Duna plázában: Stern: CSI, Shrek, Grand Prix

Naplózva

fusion malfunction
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #563 Dátum: 2010. augusztus 21. - 14:38:37 »

Köszi :)  Nemsoká TZ :)  :beer:  :pinball:
Naplózva

YYY
AlterEgo
Ball 3 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #564 Dátum: 2010. szeptember 03. - 14:26:50 »

west end:
Stern:  NBA, Spiderman, CSI, Sopranos, Iron Man, Big Buck Hunter, Batman

szép sor, de ha legalább be lennének vízszintezve. Annyira sem képesek, nem is értem...
Naplózva

fusion malfunction
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #565 Dátum: 2010. szeptember 08. - 18:55:20 »

Ha szüksége van valakinek Party Pokeres sapkára, kabátra akkor írjon ;D
Naplózva
Difó
Extra Ball is lit
*

« Válasz #566 Dátum: 2010. szeptember 08. - 19:00:42 »

Engem mondjuk a PS öltöztet, de a kabátra kíváncsi lennék! Dobj fel egy fotót! És méretet is!
Naplózva

Attack, Batman Forever, Junk Yard, Scared, Scared, Star Trip.
izs-49
Globális moderátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #567 Dátum: 2010. szeptember 08. - 19:03:43 »

Mi köze ennek a Flipperekhez?
Naplózva

IZSten veletek. 
'63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #568 Dátum: 2010. szeptember 08. - 19:04:10 »

Ezt miért itt??  :gondol
Egyszerre Gergő!  :mrgreen:
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #569 Dátum: 2010. szeptember 08. - 19:06:55 »

lurdy + pokeres sityak gondoltam összeáll a kép :)))
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
hokuszpk
Guest

« Válasz #570 Dátum: 2010. szeptember 08. - 22:00:11 »

Tátra sörgödör : a régebben jelenlévő Monster Bash mellett ma talaltam egy Medieval Madness -t.
egész jó állapotú a gép; 100Ft / 3 golyó.   Replay : 9Millió  ;D  -- gondolom nem sokáig...

Naplózva
bc
Ball 1 locked
*

« Válasz #571 Dátum: 2010. szeptember 11. - 05:56:48 »

Tátra sörgödör : a régebben jelenlévő Monster Bash mellett ma talaltam egy Medieval Madness -t.
egész jó állapotú a gép; 100Ft / 3 golyó.   Replay : 9Millió  ;D  -- gondolom nem sokáig...

No, megnéztem ma hajnalban, csak egy game-ra volt idő, de azt kijelenthetem, hogy amik Bp-n jelenleg eléhetőek (gold, atlantis és az a vasútállomás melletti XV. kerületi játékterem - neve nem jut eszembe, de óvatosan szólva is kész a hely ahol van, nekem a Hostel II. ugrott be valamiért :D , na mindegy) ez azok közük ez simán a legjobb állapotú. És a hely full belváros; gondolom ez nem csak nekem fontos.

A replay viszont már feljebb ment, basszus...kerek 10, azaz tízmillió, GrandChamp: 55 milla >> van mozgástér. :D

Easter egg: 3 db 100-as egyszeri bedobása esetén 4 game-t ad a gép

Bár engem nem zavar, de rengeteg fiatal van: afféle HC-rocker a közönség túlnyomó része, de ugyanígy a legtöbb 25 év alatt van és nem a csöves AK-s félék.

És hát ja, ott figyel egy MBash is, az már rég ott van, olyan is :(  és állandóan kiveszik belőle a pontokat. A budafokin pl. ez a gép jobb állapotban van.

hajrá
bC

ui: extra csemege a hangerősség: szélcsendben sztem még a 6-os tujáról is lehet hallani pl egy mosh pit multi-, vagy multiball madness nyitányt... :)

Naplózva
deep
Extra Ball is lit
*

« Válasz #572 Dátum: 2010. szeptember 11. - 10:05:28 »

A hangerő témát tovább boncolgatva, én azt hittem shaker motor van benne, úgy rázta a gépet néha a mélynyomó:) Nagggyon király volt.
Naplózva

DataEast - Jurassic Park
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #573 Dátum: 2010. szeptember 11. - 10:16:18 »

Ezt miért itt??  :gondol
Egyszerre Gergő!  :mrgreen:
Mi köze ennek a Flipperekhez?

Annyi, hogyha vissza olvasol még régebben beszéltünk arról, hogy akin látszik, hogy pókerezni jött (egy újság vagy valami kiegészítő) akkor azt beengedik! Miért kell állandóan vadásznotok, hogy ki ír be valami nem odavalót? először olvass, utána kérdezz!
Tegnap én is voltam a Tátrában. Igazi kis flipperbarlang nyílt! Playfieldek gyönyörűek és a Trollok sem WC papír gurigából vannak kifaragva, mint a Crownban.  :P  
Naplózva
evertonian1972
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
*

« Válasz #574 Dátum: 2010. szeptember 11. - 10:30:12 »

A lurdyban a miami pokerklubba már csak tagsági kártyával mehetsz be.
Naplózva

Locomotion
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #575 Dátum: 2010. szeptember 11. - 10:36:35 »

:offtopic:
Senki nem vadászik!!
Ez a flipperek Budapesten topic!Amiről írtatok az már NEM ide tartozik!Azokat a Kötetlen beszélgetés topicban tudjátok megvitatni...  :beer:
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #576 Dátum: 2010. szeptember 11. - 10:41:14 »

Én ezt a Trükközéshez írtam. Rég voltam ott, tudom, hogy kártyával lehet bemenni amit gondolom fel kell mutatnod a szekusnak, de ha odamész úgy, hogy látják rajtad, hogy te miért is jöttél akkor nem kérik el, gondolom én. Nem tudom, hogy milyen kemény a beléptetés... ?! Ezt a kártyát felmutatni kell vagy beolvastatni?
Naplózva
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #577 Dátum: 2010. szeptember 11. - 10:45:51 »

:offtopic:
Senki nem vadászik!!
Ez a flipperek Budapesten topic!Amiről írtatok az már NEM ide tartozik!Azokat a Kötetlen beszélgetés topicban tudjátok megvitatni...  :beer:

Értettem! ;)
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #578 Dátum: 2010. szeptember 11. - 10:55:04 »

Én ezt a Trükközéshez írtam. Rég voltam ott, tudom, hogy kártyával lehet bemenni amit gondolom fel kell mutatnod a szekusnak, de ha odamész úgy, hogy látják rajtad, hogy te miért is jöttél akkor nem kérik el, gondolom én. Nem tudom, hogy milyen kemény a beléptetés... ?! Ezt a kártyát felmutatni kell vagy beolvastatni?

a bejaratnal felmutatni, gondolom akkor ha nevezel valamelyik pokerversenyre, gyorsabb a regisztracio kartyaval ; de majd megnezem, még sosem neveztem be pokerversenyre  ;D
Naplózva
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #579 Dátum: 2010. szeptember 11. - 14:35:58 »

Nagyon jó az az 55 MIllió a Madieval-on!  :idiot1: :nem ;D
Naplózva

YYY
deep
Extra Ball is lit
*

« Válasz #580 Dátum: 2010. szeptember 11. - 16:23:35 »

Vajon ki csinálhatta? :)
Naplózva

DataEast - Jurassic Park
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #581 Dátum: 2010. szeptember 11. - 22:20:15 »

Extraball flipperklub-ról tud valaki valamit? Ott voltunk pénteken háromnegyed 8-kor, és zárva volt, állítólag valami átalakítás van..
Naplózva

YYY
AlterEgo
Ball 3 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #582 Dátum: 2010. szeptember 16. - 00:42:57 »

Corvin tetőn Terminator 2. sajna a bal karral nem lehet felfogni a golyót. :(
Amúgy pöpec állapot.
Naplózva

fusion malfunction
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #583 Dátum: 2010. szeptember 16. - 15:49:32 »

hiba leadva
 1-2 napon belül korrigálva :jolvanjol: :respect2:
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
bc
Ball 1 locked
*

« Válasz #584 Dátum: 2010. szeptember 18. - 03:56:09 »

Azt iziben lenyomtam, 70valamennyivel...tovább nem jutottam, mert a bal kar a szokásos betegséget hamar elkapta (jobb rámpa csak extra odafigyeléssel
lőhető meg >> nem jól lőtték be a kar erejét, plusz nem jól van vízszintezve a leeresztő lane-nel és kicsit felpattan lövés előtt, ha lendületben van a skuló).

Remélem asap megcsinálják.

Katány a gép továbbra is, de a budafokin meg lehet csinálni pl. egy 2x4-es bal-jobb rámpa loop vágtát, itt nem igazán.

Hhja, a basszus tényleg velőztrázó!

(kár h elvitték a bash-t)

bC
Naplózva
bc
Ball 1 locked
*

« Válasz #585 Dátum: 2010. szeptember 18. - 04:02:34 »

Extraball flipperklub-ról tud valaki valamit? Ott voltunk pénteken háromnegyed 8-kor, és zárva volt, állítólag valami átalakítás van..

Nem kapzák még meg a söntésre az engedélyt (igaz ami igaz, néhány hónapja kajak pult alóli cujkát nyomattam, f@sza voit, tényleg, de a jövedéki adó intézményét mondjuk úgy, hogy alternatívan értelmezik odalent...plusz a gépek sem érdekesek annyira.

(kb. 3 hónapja voltam utoljára)

facebookon találsz róluk info-t.
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #586 Dátum: 2010. szeptember 18. - 20:24:04 »

Azt iziben lenyomtam, 70valamennyivel...tovább nem jutottam, mert a bal kar a szokásos betegséget hamar elkapta (jobb rámpa csak extra odafigyeléssel
lőhető meg >> nem jól lőtték be a kar erejét, plusz nem jól van vízszintezve a leeresztő lane-nel és kicsit felpattan lövés előtt, ha lendületben van a skuló).

Remélem asap megcsinálják.

Katány a gép továbbra is, de a budafokin meg lehet csinálni pl. egy 2x4-es bal-jobb rámpa loop vágtát, itt nem igazán.

Hhja, a basszus tényleg velőztrázó!

(kár h elvitték a bash-t)

bC

azt iziben törölték a javításnál. :))
Naplózva

evertonian1972
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
*

« Válasz #587 Dátum: 2010. szeptember 29. - 13:46:53 »

Keletinél a Baross city Panzió melett Imperial sörözőben
Stern -Wheel of Fortune
Naplózva

Locomotion
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #588 Dátum: 2010. szeptember 29. - 18:27:27 »

Örsön a sarki pubba van egy Getaway. Kickback rakoncátlan, a slingek úgyszintén. Kicsit szétesős állapot, de játszható. 4 golyszli 100 pénz.
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #589 Dátum: 2010. október 07. - 00:43:39 »

Ferenc korut - Ulloi ut sarok az Ulloi uton kifele indulva ( a Corvin sorozo fele feluton szoval kb. 75 meter ) Hordo sorozo - borozo :
Stern - Big Buck Hunter

olyan jellegzetesen burus beallitas, csak azert nem borul a bal oldalara a gep, mert valaki tett ala 5 soralatetet, meg megtamaszotta oldalrol ket szekkel. de meg igy is rettenetesen huz balra. A szarvas ha eltusszented magad, kiugrik a bokorbol megloni csak ott kell, ahol megall. Akkor viszont nem mindig adja meg.

1x100 ft - 1 credit
2x100 ft - 3 credit ;
3 golyos game.
Naplózva
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #590 Dátum: 2010. október 07. - 08:01:57 »

Régen azon a helyen nem volt gép. ott mindig csak nyerőgép volt, de az sok. A corvinsörözőben van egy Mars, tilt mint állat. Van egy no good gofers az Ibolya presszóban (Ferenciek tere) 3 golyszli egy százas. Káplárban Moszkvatérnél egy Elvis (Stern) ékeskedik 100-1game 200-3games. Zöldike presszó avagy Zöldkancsó Örsnél Getaway. Körúton a Mester utca megállónál, az X1ben Junkyard. Csengery utcában az Ördöngös pince nevezetű helyen Judge Dred ramaty állapotban
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #591 Dátum: 2010. október 07. - 09:36:10 »

Régen azon a helyen nem volt gép. ott mindig csak nyerőgép volt, de az sok. A corvinsörözőben van egy Mars, tilt mint állat.

nemmondod, a Mars tilt ? eszre se vettem.  tegnap irtam bele nehany sör meg Big Buck utan, oszt meg egy nyamvadt danger se volt.
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #592 Dátum: 2010. október 07. - 09:38:16 »

ne hagyjuk ki a felsorolasbol a Jokai u. Bakeger sorozoben allomasozo Congo -t.
Naplózva
Difó
Extra Ball is lit
*

« Válasz #593 Dátum: 2010. október 13. - 11:23:28 »

Bp XVI. ker:
Margit utca, Oázis söröző és internet KáVézó - a gyönyörű ledezett Black Lagoon helyett már No Fear
Centenárium Sétány, Next Cafe és Pizzéria - Jack●Bot
Naplózva

Attack, Batman Forever, Junk Yard, Scared, Scared, Star Trip.
potty
Ball 3 locked
*

« Válasz #594 Dátum: 2010. október 14. - 17:46:53 »

BP XVIII. ker, Lőrinc center:

Monster Bash, Attack from Mars, Medieval Madness, amennyire én meg tudom ítélni elég szép állapotban vannak. 100Ft 3 golyó, de elég jó eséllyel van match egyezés a játék végén (múltkor minden második játékra kaptunk egyet ingyen is :-) )
Naplózva
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 37 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Ugrás: