Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2006. május 08. - 22:17:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2006. május 08. - 22:26:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2006. május 08. - 22:39:29 » |
|
Hát igen...nekem se kevés pénzembe  : van ez a hobbi. De hát MEGÉRI!!! Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2006. május 08. - 22:50:25 » |
|
"Kérdezte a riportercsaj , hogy azért erre nem mennek el milliók! Dehogynem ! Csak nem játszani kell rajtuk hanem gyüjteni ! Nem de Senor ?" Ez igy van,de valaki ennek az árán pld festményt vesz meg ékszert.............. Nekünk ez igazi szórakozás......... Egy minöségi szórakozásért úgylátszik áldozni kell.... de ez nem baj............. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2006. május 08. - 23:31:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2006. november 20. - 03:10:54 » |
|
hát azért vitatkoznék hogy a kköv nemzedéknek mennyire lesz érték egy flippergép mert szerintem ők inkább a playstation
Hát az én két fiamnál biztosan nem és a barátaim fiainál sem vagyok biztos az PS előzésében.
Pool biliárdot is lehet játszani Java-n ,3D game-n de azért az élő biliárdklubok is rendes forgalmat csinálnak.
Nem mondom a flippernek a fénykora elmúlt , de van létjogosultsága és MINDIG lesz tábora , ettől nem félek.
nem múlt el, csak voltak olyan kókler bt-sek ott a fortunajáték zrtnél (direkt így írtam, hogy ne legyen reklám) , hogy elbactak mindent 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
foxpro
Egyesületi Tag
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2007. január 06. - 23:38:01 » |
|
Nekem azért bejön a Sopranos. Lehet azért mert Halak jegyű vagyok, szeretem a hajókat is, no meg egy két széfet is szivesen feltörnék, és akkor jutna a rúdon forgó csajokra is, hogy felvigyem őket a hajóra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2007. április 21. - 00:19:43 » |
|
Nekem azért bejön a Sopranos. Lehet azért mert Halak jegyű vagyok, szeretem a hajókat is, no meg egy két széfet is szivesen feltörnék, és akkor jutna a rúdon forgó csajokra is, hogy felvigyem őket a hajóra...
felreertes ne essek, nekem mint a temaja, bejon, de a megvalositasa flipperben szerintem kicsit nem az igazi habar van egy ket kedvenc modom benne de valahogy tul komplikalt lett a playfield.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dry34
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2010. augusztus 09. - 20:44:31 » |
|
Felhozom egy picit ezt a topikot, mivel a sorozat nálam top favorit volt anno...
Két kérdés:
1. Hol van ilyen gép kishazánkban? 2. Mennyibe kerülhet egy használt gép? (bár ez gondolom nehéz kérdés, de csak van valami átlagára ezeknek a népszerűtlenebb Stern gépeknek)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2010. augusztus 09. - 21:19:33 » |
|
Budapesten a Westendbe volt anno , most nem tudom mi a helyzet. Ára 2200-2800 EUR között (német statisztika alapján), de még viszonylag új gép , szerintem esni fog az ára.
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2010. augusztus 09. - 21:23:31 » |
|
Üdv! A Gold Centerben van egy Sopranos...XI. ker Budafoki út 111-113  De ezenkívül tudok 1 eladót: 780 + áfáért :-((( Talán külföldön árban jobban jársz! Üdv:Lang
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
ernö
Extra Ball
Törzsfönök
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2010. augusztus 09. - 21:35:25 » |
|
Ára 2200-2800 EUR között (német statisztika alapján), de még viszonylag új gép , szerintem esni fog az ára.
Nem hiszem. Nagyobb a kereslet rá mint a kinalat. Egyre többen latjak be, hogy a Sopranos a jobb Sternekhez tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
attila1026
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2012. február 08. - 11:50:48 » |
|
Ma játszottam végre a Sopranos-al és ha hiszitek ha nem teljesen megfogott szerintem egész jó kis masina van benne 3 rámpa, safe, meg sokminden ezért szerintem nem tipikus stern. Ha kicsit szebb a pf és talán "maffiásabb" akkor simán belefér az első 5 sternbe. A játékmenet teljesen rendben van és élvezetes és most ezért sokan ki fognak akadni de a Williamses Indy játékmenete egy fostalicska ehhez képest....  sok Indyvel nyomtam már és igyekeztem megszeretni de nagyon béna az egész játékmenet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pbal
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2012. február 08. - 13:37:37 » |
|
A Sopranos gyakorlatilag ránézésre a Monster Bash továbbfejlesztése egy komolyabb szabályrendszerrel, nagyon jó gép!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2012. február 08. - 16:27:44 » |
|
A Sopranost nem lehet megunni....mert hamarabb szétesik.Tapasztalatból mondom.A széf nem érzékel egy idő után, a jobb rámpára a kialakítás miatt(visszafordítós)nem hasít fel a golyó,baszakodik rajta a drop target is gyakran. Nem egy gyenge Stern az biztos sokkal gyorsabb és összetettebb a szabálya is mint a felülértékelt Wms Indiana Jonesnak de azt 93-ban csinálták ezt meg 2005-ben.Ezért nem igazságos összehasonlítani. Szerintem a MB is egy felülértékelt gép annyit nem ér mint amennyiért adják -veszik,de minden téren jobb a Sopranosnál.A pályaelemek valóban hasonlóan vannak elhelyezve.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
attila1026
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2012. február 08. - 16:31:58 » |
|
Az MB tényleg jó gép én azt nem is húztam le viszont pbalnak igaza van mert hasonló a 2 játék de az is igaz hogy a pf kidolgozása hagy kívánni valót maga után spranosnál,de játékélményben viszont az MB semmivel nem jobb.... szerintem. (na jó Drac azért ott van a szeren  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Liti
Adminisztrátor
Special
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2012. február 08. - 16:46:50 » |
|
Elnézést. A játékmenetről nem tudok nyilatkozni a Sopranos nem ismerem annyira (pár 10 játékot játszottam vele). A kinézetere és a kivitelezésre gondoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pbal
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2012. február 08. - 17:10:04 » |
|
én a játékról beszéltem, a Sopranos bal rámpája a MonsterBash gépből lett 1az1ben kicsenve, egyébként is sok a hasonlóság
nekem is nagyon nehéz volt megszoknom a Stern gépeket, mert általában esztétikailag tényleg nagyon gyengén kivitelezettek, ha a kreativitást nézzük, ott is időről-időre sok minden visszaköszön a régi slágergépekből
ha valaki tényleg gyönyörű géppel akar játszani, annak ott a Paragon vagy a Space Invaders 1980körülről (Ipdb-n 8,9-es art pontszámmal), ha valaki a komolyabb szabályrendszert szereti, annak ott a Stern, általában itthon a kicsit ezt is, kicsit azt is verzióban találják meg az emberek a boldogulást, ezek meg a 86-99 közötti gépek
visszatérve a Sopranosra, egy nagyon jó gép, jó hanggal, összetett, mégis könnyen megérthető játékmenettel, gyors sikerélménnyel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|