Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. július 07. - 08:12:38

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: The Sopranos « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: The Sopranos  (Megtekintve 39310 alkalommal)
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #35 Dátum: 2006. május 08. - 22:17:53 »

Quote from: iHEAD
Quote from: El Senor De Los Anillos
Quote from: Füredi Sándor
Quote from: EdHunTer
ha az en gyerekeim majdan konzolon fognak elni eros moralis dilemmaba fogok kerulni hogy magam lojjem fejbe vagy a gyerekeimet ...  :mrgreen:  :mrgreen:
                                                                                                  :nem: Ezt azért anyunak el ne áruld a mézesheteken.

Nekem azóta tetszik amióta kikapott rajta a mester,a mi "kis" SZK-nktól........ :respect2:
 :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Hip-Hip SzK
Hip-Hip SzK
Hip-Hip SzK...................

Nekem akkor se tud tetszeni igazán. Engem most a Medieval Madness ejtett fogságába. :tuz:

Téged is?
Multkor már róla "is "álmodtam......
méghogy nem függöség a flipper..... :mrgreen:
csak 1 picit.......... :mrgreen:
Naplózva
HEAD
Egyesületi Tag
Special
*

« Válasz #36 Dátum: 2006. május 08. - 22:26:30 »

Quote from: Füredi Sándor
Quote from: EdHunTer
ha az en gyerekeim majdan konzolon fognak elni eros moralis dilemmaba fogok kerulni hogy magam lojjem fejbe vagy a gyerekeimet ...  :mrgreen:  :mrgreen:
                                                                                                  :nem: Ezt azért anyunak el ne áruld a mézesheteken.

Nekem azóta tetszik amióta kikapott rajta a mester,a mi "kis" SZK-nktól........ :respect2:
 :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Hip-Hip SzK
Hip-Hip SzK
Hip-Hip SzK...................

Nekem akkor se tud tetszeni igazán. Engem most a Medieval Madness ejtett fogságába. :tuz:

Téged is?
Multkor már róla "is "álmodtam......
méghogy nem függöség a flipper..... :mrgreen:
csak 1 picit.......... :mrgreen:
:dance  :dance  :dance

Kérdezte  a riportercsaj , hogy azért erre nem mennek el milliók! Dehogynem ! Csak nem játszani kell rajtuk hanem gyüjteni ! Nem de Senor ?
Naplózva

LET THERE BE PINBALL !
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
*

« Válasz #37 Dátum: 2006. május 08. - 22:39:29 »

Hát igen...nekem se kevés pénzembe  :gondol:  van ez a hobbi. De hát MEGÉRI!!!  :dance  

:beer:

Üdv.
Naplózva

NONO

www.nor-bika-421.wbh.hu

Williams/Bally flipperek 1980-1995ig és egy szem Gottlieb.
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #38 Dátum: 2006. május 08. - 22:50:25 »

"Kérdezte a riportercsaj , hogy azért erre nem mennek el milliók! Dehogynem ! Csak nem játszani kell rajtuk hanem gyüjteni ! Nem de Senor ?"

Ez igy van,de valaki ennek az árán pld festményt vesz meg ékszert..............
Nekünk ez igazi szórakozás.........
Egy minöségi szórakozásért úgylátszik áldozni kell....
de ez nem baj............. :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Naplózva
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
*

« Válasz #39 Dátum: 2006. május 08. - 23:31:45 »

"Kérdezte a riportercsaj , hogy azért erre nem mennek el milliók! Dehogynem ! Csak nem játszani kell rajtuk hanem gyüjteni ! Nem de Senor ?"

Ez igy van,de valaki ennek az árán pld festményt vesz meg ékszert..............
Nekünk ez igazi szórakozás.........
Egy minöségi szórakozásért úgylátszik áldozni kell....
de ez nem baj............. :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Ha úgy vesszük festmény is  :dance  van a flipperen, ami sok esetbe szerintem igazi műalkotás!  :jolvanjol:

Üdv.
Naplózva

NONO

www.nor-bika-421.wbh.hu

Williams/Bally flipperek 1980-1995ig és egy szem Gottlieb.
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #40 Dátum: 2006. november 20. - 03:10:54 »

Quote from: Rimo
hát azért vitatkoznék hogy a kköv nemzedéknek mennyire lesz érték
egy flippergép mert szerintem ők inkább a playstation

Hát az én két fiamnál biztosan nem és a barátaim
fiainál sem vagyok biztos az PS előzésében.

Pool biliárdot is lehet játszani Java-n ,3D game-n de azért az élő biliárdklubok is rendes forgalmat csinálnak.

Nem mondom a flippernek a fénykora elmúlt , de van létjogosultsága és MINDIG lesz tábora , ettől nem félek.

nem múlt el, csak voltak olyan kókler bt-sek ott a fortunajáték zrtnél (direkt így írtam, hogy ne legyen reklám) , hogy elbactak mindent :)
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
foxpro
Egyesületi Tag
Ball 3 locked
*

« Válasz #41 Dátum: 2007. január 06. - 23:38:01 »

Nekem azért bejön a Sopranos. Lehet azért mert Halak jegyű vagyok, szeretem a hajókat is, no meg egy két széfet is szivesen feltörnék, és akkor jutna a rúdon forgó csajokra is, hogy felvigyem őket a hajóra...  :banan:
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #42 Dátum: 2007. április 21. - 00:19:43 »

Nekem azért bejön a Sopranos. Lehet azért mert Halak jegyű vagyok, szeretem a hajókat is, no meg egy két széfet is szivesen feltörnék, és akkor jutna a rúdon forgó csajokra is, hogy felvigyem őket a hajóra...  :banan:

felreertes ne essek, nekem mint a temaja, bejon, de a megvalositasa flipperben szerintem kicsit nem az igazi habar van egy ket kedvenc modom benne de valahogy tul komplikalt lett a playfield.
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
dry34
Ball 3 locked
*

« Válasz #43 Dátum: 2010. augusztus 09. - 20:44:31 »

Felhozom egy picit ezt a topikot, mivel a sorozat nálam top favorit volt anno...

Két kérdés:

1. Hol van ilyen gép kishazánkban?
2. Mennyibe kerülhet egy használt gép? (bár ez gondolom nehéz kérdés, de csak van valami átlagára ezeknek a népszerűtlenebb Stern gépeknek)
Naplózva
HEAD
Egyesületi Tag
Special
*

« Válasz #44 Dátum: 2010. augusztus 09. - 21:19:33 »

Budapesten a Westendbe volt anno , most nem tudom mi  a helyzet. Ára 2200-2800 EUR között (német statisztika alapján), de még viszonylag új gép , szerintem esni fog az ára.
Naplózva

LET THERE BE PINBALL !
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #45 Dátum: 2010. augusztus 09. - 21:23:31 »

Üdv!

A Gold Centerben van egy Sopranos...XI. ker Budafoki út 111-113  :jolvanjol:
De ezenkívül tudok 1 eladót:
780 + áfáért :-(((
Talán külföldön árban jobban jársz!

Üdv:Lang
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #46 Dátum: 2010. augusztus 09. - 21:35:25 »

Ára 2200-2800 EUR között (német statisztika alapján), de még viszonylag új gép , szerintem esni fog az ára.

Nem hiszem. Nagyobb a kereslet rá mint a kinalat. Egyre többen latjak be, hogy a Sopranos a jobb Sternekhez tartozik.
Naplózva
attila1026
Ball 2 locked
*

« Válasz #47 Dátum: 2012. február 08. - 11:50:48 »

Ma játszottam végre a Sopranos-al és ha hiszitek ha nem teljesen megfogott szerintem egész jó kis masina van benne 3 rámpa, safe, meg sokminden ezért szerintem nem tipikus stern. Ha kicsit szebb a pf és talán "maffiásabb" akkor simán belefér az első 5 sternbe. A játékmenet teljesen rendben van és élvezetes és most ezért sokan ki fognak akadni de a Williamses Indy játékmenete egy fostalicska ehhez képest....   :offtopic: sok Indyvel nyomtam már és igyekeztem megszeretni de nagyon béna az egész játékmenet  :offtopic:
Naplózva
Pbal
Extra Ball is lit
*

WWW E-mail
« Válasz #48 Dátum: 2012. február 08. - 13:37:37 »

A Sopranos gyakorlatilag ránézésre a Monster Bash továbbfejlesztése egy komolyabb szabályrendszerrel, nagyon jó gép!
Naplózva

Liti
Adminisztrátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #49 Dátum: 2012. február 08. - 15:29:25 »

A Sopranos gyakorlatilag ránézésre a Monster Bash továbbfejlesztése egy komolyabb szabályrendszerrel, nagyon jó gép!

Persze! Csak az egyik egy aprólékosan kidolgozott már-már művészi darab, a másik meg egy összetákolt hányadék montázsokkal a playfield közepén...

Ugyan már! Nézzétek csak...

http://www.ipdb.org/showpic.pl?id=5053&picno=28643&zoom=1

http://www.ipdb.org/showpic.pl?id=4441&picno=9806&zoom=1
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #50 Dátum: 2012. február 08. - 16:27:44 »

A Sopranost nem lehet megunni....mert hamarabb szétesik.Tapasztalatból mondom.A széf nem érzékel egy idő után, a jobb rámpára a kialakítás miatt(visszafordítós)nem hasít fel a golyó,baszakodik rajta a drop target is gyakran.
Nem egy gyenge Stern az biztos sokkal gyorsabb és összetettebb a szabálya is mint a felülértékelt Wms Indiana Jonesnak de azt 93-ban csinálták ezt meg 2005-ben.Ezért nem igazságos összehasonlítani.
Szerintem a MB is egy felülértékelt gép annyit nem ér mint amennyiért adják -veszik,de  minden téren jobb a Sopranosnál.A pályaelemek valóban hasonlóan vannak elhelyezve.
Naplózva

Pinball is Dead
attila1026
Ball 2 locked
*

« Válasz #51 Dátum: 2012. február 08. - 16:31:58 »

Az MB tényleg jó gép én azt nem is húztam le viszont pbalnak igaza van mert hasonló a 2 játék de az is igaz hogy a pf kidolgozása hagy kívánni valót maga után spranosnál,de játékélményben viszont az MB semmivel nem jobb.... szerintem. (na jó Drac azért ott van a szeren  :pinball:)
Naplózva
Liti
Adminisztrátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #52 Dátum: 2012. február 08. - 16:46:50 »

Elnézést. A játékmenetről nem tudok nyilatkozni a Sopranos nem ismerem annyira (pár 10 játékot játszottam vele). A kinézetere és a kivitelezésre gondoltam.
Naplózva
Pbal
Extra Ball is lit
*

WWW E-mail
« Válasz #53 Dátum: 2012. február 08. - 17:10:04 »

én a játékról beszéltem, a Sopranos bal rámpája a MonsterBash gépből lett 1az1ben kicsenve, egyébként is sok a hasonlóság

nekem is nagyon nehéz volt megszoknom a Stern gépeket, mert általában esztétikailag tényleg nagyon gyengén kivitelezettek, ha a kreativitást nézzük, ott is időről-időre sok minden visszaköszön a régi slágergépekből

ha valaki tényleg gyönyörű géppel akar játszani, annak ott a Paragon vagy a Space Invaders 1980körülről (Ipdb-n 8,9-es art pontszámmal), ha valaki a komolyabb szabályrendszert szereti, annak ott a Stern, általában itthon a kicsit ezt is, kicsit azt is verzióban találják meg az emberek a boldogulást, ezek meg a 86-99 közötti gépek

visszatérve a Sopranosra, egy nagyon jó gép, jó hanggal, összetett, mégis könnyen megérthető játékmenettel, gyors sikerélménnyel
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: The Sopranos « előző következő »
Ugrás: