|
M.I.N.I.
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2008. április 02. - 10:35:06 » |
|
Azt hiszem,itt vidéken néhány évet még várni kell,hogy kipróbálhassuk,sajnos. A környéken 2000 után gyártott gépet mégcsak nem is láttam....pedig szivesen játszanék rajtuk. Egyébként jónak tűnik a képek alapján,de még ha nem is éri el a Williams-es hangulatát....legalább valaki gyárt még flippert. 
|
|
|
Naplózva
|
magnaszív
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2008. április 02. - 10:38:16 » |
|
Azt hiszem,itt vidéken néhány évet még várni kell,hogy kipróbálhassuk,sajnos.
Hol is vagy helyileg?
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
M.I.N.I.
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2008. április 02. - 10:49:34 » |
|
Azt hiszem,itt vidéken néhány évet még várni kell,hogy kipróbálhassuk,sajnos.
Hol is vagy helyileg?
Hódmezővásárhely.(de k.hosszú leirni.  )
|
|
|
Naplózva
|
magnaszív
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2008. április 02. - 20:29:48 » |
|
onnan nem messze van szeged, max 30 km-re.Ott pedig van egy pár stern mindig,befut ez is egyhamar,vagy nem.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2008. április 23. - 12:26:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2008. május 04. - 10:42:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2008. május 04. - 11:20:57 » |
|
Köszi.. mindig jó benézni a gyárba egy kicsikét.... jó lenne,ha egyszer benézhetnénk mi is... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2008. május 04. - 12:29:09 » |
|
Köszi.. mindig jó benézni a gyárba egy kicsikét.... jó lenne,ha egyszer benézhetnénk mi is... 
Egyetértek Senor, de sajnos messze van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ernö
Extra Ball
Törzsfönök
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2008. május 13. - 08:53:12 » |
|
IME EGY VIDEO JATEK KÖZBEN!Nagyon, de nagyon jonak tünik a gep! Az animaciokra külön felhivnam a figyelmeteket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2008. május 13. - 09:18:02 » |
|
Egyszerre nyomogatta a két gombot a fazon multinál?Présgép való az ilyennek nem flipper. Nagyon jó gép lesz szerintem,javítotak az animációk kidolgozásán és talán több is van belöle. A 8 golyós multi pedig igazi különlegesség.Sok elemet átvettek az elsö indyböl mint a T2-T3 esetében,de ez jó dolog.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2008. május 13. - 11:08:56 » |
|
jonak tunik, csorog csattog meg villog is, de sajna nem ez a gep lesz az, amivel 10 eves szomszed kissracot ra fogom kattintani a flipperezesre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2008. május 13. - 17:34:18 » |
|
Egyszerre nyomogatta a két gombot a fazon multinál?Présgép való az ilyennek nem flipper. Nagyon jó gép lesz szerintem,javítotak az animációk kidolgozásán és talán több is van belöle. A 8 golyós multi pedig igazi különlegesség.Sok elemet átvettek az elsö indyböl mint a T2-T3 esetében,de ez jó dolog.
igen nekem is az tetszik benne, hogy nem egy filmre koncentráltak, hanem az összes indy filmre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2008. május 13. - 20:40:37 » |
|
erre a szándékra utal az is hogy nem kapott alcímet a flipper csak egyszerüen Indiana Jones lett.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2008. május 14. - 19:20:50 » |
|
Hát ez rendes tőlük, hogy mind a 4 részből "tettek bele". Viszont szerintem nagyon sok idegesitő effekt, unalmas duma és agyon digitalizált jelenet van a gépben. Ettől el fogja vesziteni az Indy-s varázsát a gép !
A frigyládás multiballt jópofa húzásnak tartom.
Na Indysek a feladat adott : sorozatként kinek fog egymás mellett állni a 2 gép ?
|
|
|
Naplózva
|
  "A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2008. május 14. - 19:48:51 » |
|
Nekem!Csak nem egymás mellett ,mert közte lesz a Frigyláda is.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2008. május 22. - 08:54:35 » |
|
no hat a lehetoseg megadodott, es nekem is volt szerencsem PTR-nel kiprobalni a gepet bandi-to5-val egyutt ugy alltam hozza hogy "megint 1 szaros indy" miutan koztudottan ruhellem az indyket de nagy meglepetesre az uj indy eleg jo lett persze laikuskent nezve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2008. május 22. - 10:48:58 » |
|
Mázlisták..... remélem fotóztatok is... képeket,képeket,képeket 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandi-to5
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2008. május 23. - 08:26:39 » |
|
Jönnek a képek, csak még le kell húzni a digitről. Elég jó kis gép. A régi indyvel nem lehet összehasonlítani, már csak a gyártók közötti különbségek miatt sem. Egyébként sztem az egyik legjobb stern. Játékélményben, effektekben és hangokban nagyon ott van. Van benne egy jó pár küldetés, extra (főleg a 8 golyós multiball). Nekem egyébként a frigyláda és környéke tetszik legjobban, mind fényekben mind kidolgozottságban. Összességében beváltotta azt amit várni lehetett tőle. Pörgős gép, nagyon sok a filmekből kivágott hanggal (ami egyáltalán nem idegesítő), sok golyóval és feladattal. Aki olyan stílusú gépet vár mint a régi indy, az csalódni fog hisz teljesen más. Nekem nincs indym (egyenlőre) ezért csak a játéktermekből ismerem, de egy biztos, nekem laikusnak (nem kimondott a két nagy márka megrögzött hívének B,W, bár kétség sem fér hozzá, hogy kidolgozottságban és minőségben verhetetlenek voltak) az első éjszakáig nyúló játék után, a második rész játszhatóbb és izgalmasabb is. Biztos lesz aki megkövez ezen kijelentésem miatt, de nekem amúgy sincs semmi bajom az új sternekkel ( azt kivéve hogy még a golyó is raszteres, de nagyon durván  . Lehet hogy mondjuk otthoni használat mellett, hamar megunnám mindegyiket, de ha csupán a játékélmény miatt játszok, és nem veszek el a részletekbe, akkor méltó ez a gép is az Indy névre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2008. május 23. - 18:07:20 » |
|
Jönnek a képek, csak még le kell húzni a digitről. Elég jó kis gép. A régi indyvel nem lehet összehasonlítani, már csak a gyártók közötti különbségek miatt sem. Egyébként sztem az egyik legjobb stern. Játékélményben, effektekben és hangokban nagyon ott van. Van benne egy jó pár küldetés, extra (főleg a 8 golyós multiball). Nekem egyébként a frigyláda és környéke tetszik legjobban, mind fényekben mind kidolgozottságban. Összességében beváltotta azt amit várni lehetett tőle. Pörgős gép, nagyon sok a filmekből kivágott hanggal (ami egyáltalán nem idegesítő), sok golyóval és feladattal. Aki olyan stílusú gépet vár mint a régi indy, az csalódni fog hisz teljesen más. Nekem nincs indym (egyenlőre) ezért csak a játéktermekből ismerem, de egy biztos, nekem laikusnak (nem kimondott a két nagy márka megrögzött hívének B,W, bár kétség sem fér hozzá, hogy kidolgozottságban és minőségben verhetetlenek voltak) az első éjszakáig nyúló játék után, a második rész játszhatóbb és izgalmasabb is. Biztos lesz aki megkövez ezen kijelentésem miatt, de nekem amúgy sincs semmi bajom az új sternekkel ( azt kivéve hogy még a golyó is raszteres, de nagyon durván . Lehet hogy mondjuk otthoni használat mellett, hamar megunnám mindegyiket, de ha csupán a játékélmény miatt játszok, és nem veszek el a részletekbe, akkor méltó ez a gép is az Indy névre.
hát őszíntén engem meglepett, hogy stern bevállalta a hangdigitalizáslást stern  , új hangmodult fejlesztettek volna? :S mert a videó alapján, olyan mintha a dcs-t hallanám a wpc-knél :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandi-to5
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2008. május 25. - 13:39:42 » |
|
A bontás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandi-to5
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 2008. május 25. - 13:40:59 » |
|
2.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandi-to5
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 2008. május 25. - 13:42:40 » |
|
3.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 2008. május 25. - 20:05:03 » |
|
Hmmm, elég jó állapotban van, szinte új.
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
|
Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 2008. május 26. - 09:00:52 » |
|
Tetszik, hogy mindegyik tárgy - ami a filmekben a lényeg volt - megtalálható a gépben. Továbbá, ha jól látom a 4 filmet kell "megcsinálni" ...
Végre ! Nem egy filmen belül kell szórakozni 1-1 jelenettel ...
De ez egyben azt is jelenti, hogy elfogytak az ötletek is ( mint mindenben ) és a lehetőségek is !
Összességében szép gépnek tartom : tömör, de velős.
( Kár, hogy lecsúsztam Péter "ládabontó" meghivásáról ... mindenképp ki fogom próbálni !!! )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 26. - 09:06:14 írta Tyutyu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanch
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 2008. május 26. - 10:56:27 » |
|
Tetszik, hogy mindegyik tárgy - ami a filmekben a lényeg volt - megtalálható a gépben. Továbbá, ha jól látom a 4 filmet kell "megcsinálni" ...
Végre ! Nem egy filmen belül kell szórakozni 1-1 jelenettel ...
Az Willimas Indy is ugyanez. 3 film 3x4 mode. Mindengyikhez video is. Ahogy én látom: Mai napig nem tudom ki tervezte ezt az újabbat, de nekem nagyon ostobának tunik, a toy-ok alatt nincs semmi "pálya". A keretet elköltötték érdekes figurákra, (a céllövöldében max 2 pálcás mind) kimaradt ami az élményt erősítené. Látok egy mágnest, egy rámpát aztán 4 bumper van hurrá... és? Egy valag plain target, Indy és Jones na meg a Lost Ark körül is egy rakat. Kedvencem a Temple of Doom captive ball, ami tök hülyeség így ott, tipikusan valamit tegyünk oda. A másik captive ball érdekesebb. De semmi eredeti nincs rajta (szemmel láthatóan). Szerintem ez már olyan gép lehet, hogy lődd meg és valami érdekes biztos lesz a kijelzőn. Nem hiszem, hogy veterán designer munkája. Ahogy tanult barátom mondaná a díszlet az jó. Csak szerintem nincs alatta flipper... Hamarosan kipróbálom és akkor kiderül milyen eresztés. A Stern minimalizmusra váltott, mert a költséghatékonyság mindenek felett, persze legalább még ő csinál flippert. -- S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 26. - 11:41:34 írta Sanch »
|
Naplózva
|
Flipper kisasztal.
|
|
|
Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 2008. május 26. - 11:35:00 » |
|
Ez is egy érdekes megközelités. Helyel-közzel még igaz is lehet.
Kicsit elszaladt a paci ... nemrég még mindenki örült a 3 gomás 2 pofozós "szögegyszerű" gépeknek - most meg az a baj, hogy nem annyira zsúfolt a pálya mindenféle sz@rtól, hogy nem látni a golyót vagy azt a 3-5-10-13 golyót ...
De kinek a pap, kinek a paplan.
Sajna manapság ott tartunk, hogy örülni kell annak, hogy még valaki gyárt egyáltalán gépeket ...
További vélemény teszt után !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 26. - 12:17:22 írta Tyutyu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 2008. május 26. - 11:42:45 » |
|
laikus jatekoskent nalam a kulonbseg: az williy indynel el tudok aludni jatek kozben az ujnal nem. pedig eloiteletekkel mentem kiprobalni igaz nalam a hang es fenyeffektek adjak el a gepet, nem a jatszhatosag 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanch
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 2008. május 26. - 11:51:43 » |
|
laikus jatekoskent nalam a kulonbseg: az williy indynel el tudok aludni jatek kozben az ujnal nem. pedig eloiteletekkel mentem kiprobalni
Lehet vannak akik nem szeretik az Indy-t, de lássuk be a régi Indy egy mestermű: az Idol a multi gyűjtéséhez, az egyensúlyozós mini PF, a video mode-ok, mind-mind eredeti látványos kicsit sem erőltetett ötletek. És még van benne sok más csemege: a drop target védett lock, a captive ball (egy meredek mini rámpán, nem csak úgy odab@szva), 6 golyós mode-ok, a dizájn, a HANGOK, a humor, és a hangulat. Figyelembe véve, hogy ez egy mode-based flipper (amelyeknek általában a mode-okon kívül nincs mély szabályrendszere), méltán nevezhetjük legendának. Megjósolom, az új nem lesz az soha. De még nem játszottam vele, kipróbálom és lehet elájulok majd... kíváncsi vagyok. -- S
|
|
|
Naplózva
|
Flipper kisasztal.
|
|
|
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 2008. május 26. - 12:46:04 » |
|
Az új Indy szerintem kicsit csalóka. Első ránézésre kicsit mintha lehagytak volna alkatrészeket (pl. csak 1 rámpa van a pályán).
Néhány játék után lehet kezdeni értékelni az apróságokat: - Captive ball ami X talalat utan scoop-a változik - Zárt mini pf, ugyan nem tökéletes de ötletnek (és főleg anagyi szempontból) OK - Egy Ark mágnes ami nagyon érdekes hatással van a golyóra - Dupla spinner-ek: régen volt ilyen a 80-beli gépeken! Szuper! - A Toy-ok szuperek! - Gyors és folytonos akció
Lehet hogy kicsit puritán de egy gyorsabb playfield-re hajtottak. Élvezhető gép lett. Más mint a Williams féle az biztos. Ahogyan Recon is írja: fény és hangban szuper és ezért az összkép és vélemény pozitív szerintem még azok számára is akik nem flipperesek hanem életükben először látnak ilyen masinát.
Nekem személy szerint még 1-2 rámpa hiányzik. De sajnos be kell látni hogy Stern-ek limitált anyagi keretekből kell hogy gyártsanak. Nekem tetszik és még el is tudnék egyet képzelni otthonra egyet egyszer a jövőben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 2008. május 27. - 14:53:21 » |
|
aarrrgghh. Vegigneztem a videot, ezt a flippert profi jatekosoknak csinaltak. Ember ott tornazik 5 percet, 8 golyos multiballal, lovoldoz jackpotot meg super jackpotot, stb, es a vegen van 16M pontja. Hat. Ha nekigyurkozom, talan nekem kifutja egy sikitas, de a szomszed kezdo sracokat a kozelebe nem engednem, mert az életkedvük is elmenne. A multkor a Csepel plazaban jatszottam ~20 percet a Pok3-on, mire birt sikitani, majd halabol kb. 7 percnyi jatek pontszamaval megemelte a szabadot. Profiknak idealis. Bravo. A Stern ha mar ugyis csokkentett koltsegvetessel dolgozik, inkabb vegye meg neha egy-egy klasszikus gep doksijat, aztan adja ki a sajat neve alatt. Mindenkinek jobblenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|