Ma volt egy kis időm a belvárosban én elzarándokoltam a Westendbe letesztelni a CSI-t . Első játékra tiszta X-files hangulat jött át simán lehetne a 2 része Pl . X -files : A falon túl.. Sajnos a gép nagyon halk volt ezért a zenéből és az effektekből vajmi kevés jött át. A játék egyébként tetszett , változatos jó elrendezésűnek tartom , élveztem a golyók terelgetését. A centrifuga tetszett bár kicsit hangos és lehetne több funkciója is. Első blikkre röviden ennyi.Bár a mai STERN gépek nem igazán jönnek be nekem , talán a WPT és a LOTR kivételével , de mégis jó volt látni egy sorban ezeket az új gépeket és mialatt ott voltam több fiatal (lányok is!) jöttek és flippereztek.
Itt a pultos hölgyről beszélsz vagy a gépről ?
Tegnap beugrottam a Duna plázába kiprobálni ezt a csodát....Az eredmény lesújtó.Hagyján,hogy maga a gépben lévő ötletek egy nagy 0 de a kedves szerelő úgy felállította a tiltóharangot,hogy többször előfordult,hogy a multiball golyókiadásaitól letiltott a DNS vizsgáló 1 milliós szuper masina....... Értékelés 10-es skálán :3Üdv mindenkinek:Lang
Nem tetszik a gép, bár nem valami szép, olyan összevissza elrendezésű, amivel nincs baj, de úgy össze van hányva (szerintem a TZ is ilyen egyébként annak ellenére, h az egyik kedvencem ). Pat Lawnornak a mániája, hogy szokatlanul rendezi el a dolgokat, és szerintem ez nem is baj. A kis bal kar nekem pont ezért tetszik. Szerintem az, hogy nehéz fellőni ide meg oda, az nekem motivációt adott, ráadásul a feladatok is motiváltak, de tény, hogy nincs sok. Lehet , hogy csak azért voltam motivált, mert könnyen kiismertem a gépet, és ez sikerélmény volt, mind1, mostanában ezzel játszottam a legtöbbet.
ELRONTOTTAM AZ ELSŐ MONDATOT. NEKEM TETSZIK, IGEN!! kimaradt a "ke"