Igen, ezek a fotók már a "értkékmentő" ember raktárában készültek.
Na megvolt a beroffentes, mukodokepes a gep, a rulettje is megy.A jobb gomb megnyomasara az jobb also kar szepen behuzva marad, valamint par dolog hianyzik belole (pl. a golyokilovonel a terelo motor amivel skillshotot vagy egyebet lehet eltalalni mikor kilovod a golyot), valamint a kaszni is nyilik szet etc etc. szal melos darab, de mar nem alkatreszkent fogja vegezni (legalabbis nalam).
Ezt a vateráról vetted Head?
Head:Igen csinos darab ami nálad van. Majd ha meguntad elüzleteljük valamire. Üdv: Hentes
Quote from: Hentes on 2009. május 25. - 08:22:01Head:Igen csinos darab ami nálad van. Majd ha meguntad elüzleteljük valamire. Üdv: HentesJó , még nem tudom , hogy tetszik-e . (Mondjuk a tieid közül az a síelős Gottlieb az tetszik)
Quote from: HEAD on 2009. május 25. - 08:24:09Quote from: Hentes on 2009. május 25. - 08:22:01Head:Igen csinos darab ami nálad van. Majd ha meguntad elüzleteljük valamire. Üdv: HentesJó , még nem tudom , hogy tetszik-e . (Mondjuk a tieid közül az a síelős Gottlieb az tetszik)Szerintem az Neki is ...Ráadásul nem egy sürű darab.