hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 2009. október 27. - 23:21:11 » |
|
Írok én is pár sort a hobbimról... Régi rádiókat gyűjtök. Magyarokat, külföldieket egyaránt. Nem pénzért veszem az "Ecserin", hiszen egy-két nap, és a lakás is kicsi lenne. A család már belenyugszik, hogy lomtalanításkor lekésem az ebédet...
Nyáron egy kis sport...
nemtudom mutattam-e mar, de ha legkozelebb erre jossz, van a kisszobaban egy 1956-os evjaratu Capri. Sajnos a lemezjatszo mar nincs meg hozza, de szep darab.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dodgelaci
Egyesületi Tag
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 2009. október 27. - 23:37:10 » |
|
Melyik vagy?Vízben az úszógumival!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #108 Dátum: 2009. október 28. - 06:15:17 » |
|
Persze szigorúan flipperen a rádió.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hentes
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #109 Dátum: 2009. október 28. - 11:28:29 » |
|
Háát igen, az egyéb hobbik... Ez is egy szép téma.  Látom vannak itt olyanok akik nem csak a flipperben élik meg a szenvedélyüket.  Ha nem mondtam volna még (szerintem már volt róla szó valahol) én szívesen járkálok a kiskocsimmal a vasúti síneken, bízva abban, hogy nem jön a vonat. Ezen kívül édesapámmal Stabil motorokat gyűjtünk. Épp egy kiállításon voltam az egyikkel a hétvégén. Politizálok, narancs színű cég tagja vagyok, időnként kéviselősködöm. (Tegnap polgármester jelöltet állítottunk) És, hogy ne unatkozzak és az elkfekvő szabad másfél percet is elüssem egy napomon, tanulok angyalokkal ismerkedni, a vallás rejtelmeit boncolgatom, próbálok alternatívan gyógyítani és szebbé tenni önmagam és mások életét. Hentes
|
|
|
Naplózva
|
Nyolcvanas évek gépeit gyűjtöm. Már csak Cyclone flippert keresek!
|
|
|
GGK
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #110 Dátum: 2009. november 05. - 22:35:40 » |
|
SOKOL! Erről a régi rádióról,és a nickedről eszembe jut egy kérdés.Remélem nem haragszol meg! "És rádiózni SOKOL?" Na de hétvégén megyek haza kis templomtornyos falumba,és szétnézek a padláson.Nagyfateromnak volt régi rádiója,ha nem adta el,és ránk hagyta,szivesen elhozom Neked. Hentes! Csak arra figyelj,h ne Veled szembe jöjjön a vonat,és ha gyorsabb vagy,akkor az első váltóig kell csak versenyezni.  A stabil motoros téma viszont kemény dió! Látom voltatok kint Hollandiában. Nekem csak a magyar címeres zászlóm volt kint,mert lehet ismered is,a vecsési Varga Ferenc pont azzal a házzal szemben lakik,ahova költöztem. Ő is Stabil motoros,és csak csodálom azokat a motorokat,amiket már restaurált,és amik még előtte állnak.
|
|
|
Naplózva
|
"Az üveg Vodkát meg sem érzed,a flippert nyomod amíg van pénzed!"(Tankcsapda-Napra nap)
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 2009. november 06. - 01:19:22 » |
|
hogy sokol hobbijának is tisztelegjek, egy pici szépség hibával ugyan, de van 1 ilyen a rádió a családom birtokában.  japánból hozták a nagypapámnak anno, mivel a japán nagykövetségen dolgozott mint soför. és a mai napig nem látott szervízt és müködik. ha jól emlékszem , és rendesen mesélték nekem akkor nem látott. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 2009. november 06. - 16:12:50 » |
|
Szép darab.MZ/X!MZ/X!Jelentkezz ...jelentkezz!  .....hmm ez gyenge volt.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 2009. november 06. - 19:20:31 » |
|
Az a gyanúm, valaki visszaél Ramp felhasználónevével. Ő ilyen sz@r poént soha nem engedne el... 
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
SOKOL
Jackpot
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 2009. november 07. - 23:38:36 » |
|
SOKOL! Erről a régi rádióról,és a nickedről eszembe jut egy kérdés.Remélem nem haragszol meg! "És rádiózni SOKOL?" Na de hétvégén megyek haza kis templomtornyos falumba,és szétnézek a padláson.Nagyfateromnak volt régi rádiója,ha nem adta el,és ránk hagyta,szivesen elhozom Neked.
Ez aztán a pozitív hozzáállás! Előre is köszönöm, hogy ebben a hidegben felmész kotorászni a padlásra!! Jut eszembe:, "jancsi-kályhákat" is gyűjtök!  Én is darts-ozom, de nem versenyszerűen...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. november 07. - 23:47:49 írta SOKOL »
|
Naplózva
|
|
|
|
GGK
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #115 Dátum: 2009. november 11. - 03:04:59 » |
|
Sokol! Akkor majd egyszer dartsozunk egy valamit.  Sajna nem volt annyi időm,h utána nézzek a rádiónak,de jövő hétvégén bepótolom.Sőt!!!Még apósoméknál is felmászok a "tetőtérbe",hátha találok valami valamit. 
|
|
|
Naplózva
|
"Az üveg Vodkát meg sem érzed,a flippert nyomod amíg van pénzed!"(Tankcsapda-Napra nap)
|
|
|
cszsg
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 2009. november 11. - 10:05:31 » |
|
Van egy néprádióm és azthiszem valahol még egy Tesla szallagos hordozható magnóm ha esetleg érdekel, csak a helyet fogja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
herpko
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #117 Dátum: 2009. november 11. - 22:02:22 » |
|
Valakinek esetleg a Bertone x 1/9 hez valamilyen kötődése?Van neki, vagy a szomszédságban? http://x19gr.50webs.com/movies.htm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #118 Dátum: 2009. november 11. - 22:09:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #120 Dátum: 2009. november 11. - 22:43:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #121 Dátum: 2009. november 11. - 22:48:50 » |
|
egy lo a szerelmed? az durva. nem fogaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
herpko
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #122 Dátum: 2009. november 11. - 23:54:44 » |
|
Foggal-patával?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #123 Dátum: 2009. november 12. - 00:12:51 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. november 12. - 00:21:05 írta emfkfan »
|
Naplózva
|
|
|
|
herpko
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #124 Dátum: 2009. november 12. - 01:02:59 » |
|
Szerencsémre nemrég egy véletlen folytán összefutottam a Magyarországi Fiat X19klub elnökével Csonka Dénessel ,akivel azóta is egy jó baráti kapcsolatot ápolok.(Miatta fog a Bertoluccsi kaccsingatni rátok az utakon).Egyébként,esetleg hogyha valakit érdekelne,az enyém az az I N limitált hatszázas szériából gyártott numero167.-darab.Bright Red bőr,szignózott műszerfal, meg még mittudom én mi.Eddig csak Martonvásáron az elnöknél,Tokióban és Athénban találtam belőle egy-egy megmaradt, nagyjából eredeti,jól megőrzött példányt,az enyémen kívül.Szóval szinte nemzeti kincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Válasz #125 Dátum: 2009. november 12. - 05:41:14 » |
|
Jók a régi olasz vasak. Nekem egy Abarth Ritmo 130 TC-m volt ... Előtte a nagypolákba 105 TC motort és váltót fabrikáltam bele. És le is vizsgáztattam igy !
Régi szép idők !
Ma már szerintem a FIAT nem tud jó autót csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
  "A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #126 Dátum: 2009. november 12. - 09:17:20 » |
|
a magyarországi scuderia bemutatón ott voltam szerencsére. bibi 
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
herpko
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #127 Dátum: 2009. november 12. - 10:36:01 » |
|
Emfkfan!!!Lenyűgöző!Mennyi km van benne?Hány lovas?Hogy sikerült hozzájutnod,mert ugye azt joggal feltételezhetem hogy a tiéd a vas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
herpko
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #128 Dátum: 2009. november 12. - 10:50:39 » |
|
Jók a régi olasz vasak. Nekem egy Abarth Ritmo 130 TC-m volt ... Előtte a nagypolákba 105 TC motort és váltót fabrikáltam bele. És le is vizsgáztattam igy !
Régi szép idők !
Ma már szerintem a FIAT nem tud jó autót csinálni.
Eszembe nem jutna új Fiatot venni.Pedig,lehet hogy még megy is.A régi az más...Egy időutazás... A feeling pedig leirhatatlan.Mindig a csórók Ferrari-ja volt,most viszont állítólag jobban lopják mint a Ferrárit.Olaszországban hogyha kiszálsz belőle,többet ne is keresd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Válasz #129 Dátum: 2009. november 12. - 10:53:07 » |
|
Igaz. Én meg úgy hallottam, ha egy digónak koszos lesz a FIAT-ja akkor nem mostja le, hanem lenyúl egy tisztábbat magának ... Egyesek szerint, ha tele lesz a hamutartója - ugyanezt teszik !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsifi
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #130 Dátum: 2009. november 12. - 14:20:58 » |
|
Háááát....
Nekem már volt egy pár Fiat, meg Alfa is.... Kicsit ellenkeznék azokkal akik szerint nem autó.
Viszont ha tényleg nem az akkor se Opelt, se Suzukit ne vegyél, mert a nagyrésze Fiat alváz, futómű, motor, váltó.
Az SX4 az Astra, a Corsa a Meriva.....
|
|
|
Naplózva
|
üdv motoros / Zsifi
|
|
|
herpko
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #131 Dátum: 2009. november 12. - 14:58:54 » |
|
Igaz. Én meg úgy hallottam, ha egy digónak koszos lesz a FIAT-ja akkor nem mostja le, hanem lenyúl egy tisztábbat magának ... Egyesek szerint, ha tele lesz a hamutartója - ugyanezt teszik !
Jót röhögtem,még nem hallottam.A durva az hogy még simán hihető is.Szentendrén a sétáló utcában az Olasz túristacsoport(mindegy hogy diák vagy nyugdíjas)minden alkalommal végigrabolja az összes butikot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
herpko
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #132 Dátum: 2009. november 12. - 15:05:21 » |
|
Háááát....
Nekem már volt egy pár Fiat, meg Alfa is.... Kicsit ellenkeznék azokkal akik szerint nem autó.
Viszont ha tényleg nem az akkor se Opelt, se Suzukit ne vegyél, mert a nagyrésze Fiat alváz, futómű, motor, váltó.
Az SX4 az Astra, a Corsa a Meriva.....
Azt hallottam én is hogy a Magneti Marelli elektronika legendásan jó.Viszont az olajcsöpögés néhány évesen könyörtelenül beköszön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
evertonian1972
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #134 Dátum: 2009. november 12. - 19:26:48 » |
|
Nekem egy Alfa Romeo Giuletta 1.6 osom volt.Amikor nem volt rossz a dupla karburátor rajta akkor imádtam.De sajnos megkelett váljak tőle azóta is bánom.Sokan azt mondják ha egyszer van egy Alfád örök szerelem marad
|
|
|
Naplózva
|
Locomotion
|
|
|
|
Zsifi
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #136 Dátum: 2009. november 12. - 19:58:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv motoros / Zsifi
|
|
|
evertonian1972
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #137 Dátum: 2009. november 12. - 20:15:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Locomotion
|
|
|
debela
Tagjelölt
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #138 Dátum: 2009. november 13. - 09:53:07 » |
|
Nekem egy Alfa Romeo Giuletta 1.6 osom volt.Amikor nem volt rossz a dupla karburátor rajta akkor imádtam.De sajnos megkelett váljak tőle azóta is bánom.Sokan azt mondják ha egyszer van egy Alfád örök szerelem marad
nekem is olyanom volt 91-92-ben,csak 2.0-es motorral,akkor 125LE...  motor elöl,váltó hátul,50-50%-os súlyelosztás,nagyon kis önsúly,4 tárcsafék. 1x kellett csak összeszinkronizálni a 4 karbit,utána nekem nem volt vele bajom. csak utána lakásra kellett a málna. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Válasz #139 Dátum: 2009. november 13. - 09:59:42 » |
|
Dupla Weber vagy Brevettato cuccokkal sosem volt ilyen problémám ... ja és sosem volt Alfám. Amúgy FIAT rulez !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|