Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. július 07. - 21:14:30

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Stern Big Buck Hunter « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Stern Big Buck Hunter  (Megtekintve 36680 alkalommal)
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #35 Dátum: 2010. január 18. - 10:22:31 »

létezik. sok géphez kapsz már protectort
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
*

« Válasz #36 Dátum: 2010. január 18. - 11:18:05 »

Azt hittem, hogy az MB-n csak a scoop hole-hoz van protector.
Naplózva
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #37 Dátum: 2010. január 30. - 18:17:25 »

http://www.youtube.com/watch?v=VzqqKdN68m0

kis video a gépröl..  :gondol
Naplózva
Tophat
Ball 3 locked
*

« Válasz #38 Dátum: 2010. január 30. - 22:45:27 »

Itt pedig 4 nyúlfarknyi gameplay video:

http://www.youtube.com/user/pinmonkeyaus#p/u/3/8gPreEl4dh4
http://www.youtube.com/user/pinmonkeyaus#p/u/2/lfg_zhQHAP8
http://www.youtube.com/user/pinmonkeyaus#p/u/1/Y3YGdSa8aCU
http://www.youtube.com/user/pinmonkeyaus#p/u/0/o4dXJM7iQE4

Naplózva
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #39 Dátum: 2010. január 30. - 23:52:17 »

Nagggyon szép masina  :taps:  :jolvanjol:
Naplózva

Rokkó, a rumos rabló rácsapott egy ragyogó drágakő rakományra, de rettentő rémesen ráfaragott :D :D
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #40 Dátum: 2010. január 31. - 10:03:51 »

de írják ám, hogy ez szebb lesz ez csak protó még...

Akkor ez a videó is a protóról készült,mert ez a gím is át van csavarozva..... :idiot1:
Megjegyzem szerintem az összes át lesz...  :-X

Lang
alias: Anti-Sternes  :mrgreen:
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #41 Dátum: 2010. január 31. - 15:30:49 »

de írják ám, hogy ez szebb lesz ez csak protó még...

Akkor ez a videó is a protóról készült,mert ez a gím is át van csavarozva..... :idiot1:
Megjegyzem szerintem az összes át lesz...  :-X

Lang
alias: Anti-Sternes  :mrgreen:

Ezaz Lang! Utáljuk zsigerből azt az egy flippergyártót, aki még nem adta fel!!!
Naplózva

YYY
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #42 Dátum: 2010. január 31. - 15:51:17 »

Rosszul látod a helyzetet....Az anti Sternes dolgot sem én találtam ki...
Én megszoktam egy mércét és ezen gyártó gépei alatta maradnak..Ennyi...
De ha gondolod ITT folytathatjuk!
Amúgy meg inkább arra figyelj,hogy a feletted lévőt ne idézd!  ;)

Lang
Naplózva

Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #43 Dátum: 2010. január 31. - 16:07:06 »

feletted lévőt ne idézd!  Jogos:D
Igaz inkább oda való
Naplózva

YYY
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #44 Dátum: 2010. március 16. - 09:22:48 »

Ime egy Stern-video
Anti Sterneseknek nem ajanlom a megnezeset, mivel reszben a vilag legjobb jatekosai is jatszanak vele.
Naplózva
Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #45 Dátum: 2010. március 16. - 09:55:42 »

szerintem poén gép :mrgreen:
kíváncsi vagyok rá!
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
Liti
Adminisztrátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #46 Dátum: 2010. március 16. - 10:09:56 »

Ime egy Stern-video
Anti Sterneseknek nem ajanlom a megnezeset, mivel reszben a vilag legjobb jatekosai is jatszanak vele.

Muszáj minden hozzászólásodban valamiért hisztériáznod, duzzognod, játszani a sértődöttet, kelteni a feszültséget? Nem lenne egyszerűbb csak annyit írni hogy "Íme egy Stern videó"
Naplózva
evertonian1972
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
*

« Válasz #47 Dátum: 2010. március 16. - 12:44:50 »

szerintem poén gép :mrgreen:
kíváncsi vagyok rá!
én meg arra mikor lehet találkozni vele kishazánkban.
2:30 nál ahogy sorsolja a szabadjátékot a party végén na az : :taps:  :idiot1:  :mrgreen:
Naplózva

Locomotion
feherzs
Extra Ball
*

« Válasz #48 Dátum: 2010. március 16. - 19:11:07 »

Nyugi srácok!! Nem kell ezt eltemetni! / http://www.youtube.com/watch?v=u_hLp-qsKm4&feature=related /
Egyenlőre csak ők gyártanak flippert! Úgyhogy ha mondjuk 20 év után visszanézünk és az összes használható (kivéve a gyűjteményekben pihenőket) gép STERN lesz akkor már nem mondhatjuk, hogy a STERN gépek rosszak! Rossz szériái mindegyik gyártónak voltak vannak! De ők már nem termelnek!!!! Én azt mondom, hogy becsüljük meg a STERN igyekezetét még ha némelyik nem is olyan igazán "nagyot durranik" már csak azért is mert így van egyedül arra esély, hogy a gyermekeink és unokáik bármikor bemehessenek egy szórakozóhelyre flipperezni egyet!!! Természetesen én szívesen fogom látni a gyerekeimet a saját gépeim előtt a pincémben de valljuk be, egy kocsmába/diszkóba haverokkal sörözve... na az mááás! :pinball: :beer:
Naplózva

"De mindig azt mondtam, hogy a flipper vissza fog térni."
/Steve Kordek/
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #49 Dátum: 2010. március 16. - 22:26:31 »

Ime egy Stern-video

Értjük a célozgatást csak nem szeretjük!!!!!!Ha én lennék a moderátor biztos moderáltam volna ezt a magasröptű,cinikus hozzászólásod.Köszönjük!
Amúgy a videó jó, a továbbiakban meg majd élőben meglátjuk......

Lang
Naplózva

Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #50 Dátum: 2010. március 16. - 22:31:03 »

én nem értem mi a baj Ernő hozzászólásával..
Tiétekkel annál inkább :mrgreen:
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #51 Dátum: 2010. március 16. - 22:32:23 »

:offtopic:
Köszönjük Emese!  :mrgreen:
Naplózva

Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #52 Dátum: 2010. március 17. - 20:17:56 »

Nyugi srácok!! Nem kell ezt eltemetni! / http://www.youtube.com/watch?v=u_hLp-qsKm4&feature=related /
Egyenlőre csak ők gyártanak flippert! Úgyhogy ha mondjuk 20 év után visszanézünk és az összes használható (kivéve a gyűjteményekben pihenőket) gép STERN lesz akkor már nem mondhatjuk, hogy a STERN gépek rosszak! Rossz szériái mindegyik gyártónak voltak vannak! De ők már nem termelnek!!!! Én azt mondom, hogy becsüljük meg a STERN igyekezetét még ha némelyik nem is olyan igazán "nagyot durranik" már csak azért is mert így van egyedül arra esély, hogy a gyermekeink és unokáik bármikor bemehessenek egy szórakozóhelyre flipperezni egyet!!! Természetesen én szívesen fogom látni a gyerekeimet a saját gépeim előtt a pincémben de valljuk be, egy kocsmába/diszkóba haverokkal sörözve... na az mááás! :pinball: :beer:

Végre valaki kimondta ezt!!!! Teljes mértékben egyetértek! Én is csak ugyanezt tudnám írni.
(Lang és Liti,  ne sértődjetek meg azon, hogy Antistern-esek vagytok.)
Naplózva

YYY
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #53 Dátum: 2010. március 18. - 00:08:27 »

:offtopic:
Lassan ezt is át lehet tenni a Stern Vs. W/B  topikba...
Gyerekek ne beszéljetek már zöldségeket  :plazma !!!Senki nem Antisternes...Ez csupán külföldi barátunk gondolata rólunk,mert mi nem vagyunk úgy oda ezekért a "modern" masinákért.... :pinball:
Mindannyian szeretünk flipperezni és mindenkinek megvannak a maga gépei amit jobban kedvel... Én a W/B -t részesítem előnyben /és szerintem a társaság túlnyomó része így van ezzel/ de ez nem azt jelenti,hogy a Sternekkel nem játszunk,vagy hogy utáljuk.Annyi csak,hogy 2-3 játék után nem köt le /CSI,24 első játék után leves  :idiot1:/ és ennek van miértje ennyi.....
Ha további ezzel kapcsolatos vélemény van akkor kéretik itt megtenni...

Üdv Mindenkinek:Langhorn

Naplózva

baddeni
Ball 3 locked
*

« Válasz #54 Dátum: 2010. június 30. - 22:02:02 »

Ma betévedtem a Westendbe és mit látok  :)...... dobtam is bele 2 százast meglepetésemre csak 2 creditet kaptam érte  :gondol (a többin 2 100-as 3 credit) és kezdődhet is a játék sajnos a hang teljesen le van véve vagy én vagyok süket  :gondol (ezt már az asszonypajtás is említette na de nem csoda ha egy idő után nem hallom meg hogy még ebbe a boltba is menjünk be....  ;D)  a pálya szépnek mondható bár a szarvas vagy mi a ménkő sok helyet foglal el középen és mikor visszahúzódik a helyére akkor is belóg szépen, amúgy tényleg szép új tiszta világít ahogy illik van benne rámpa, golyót izomból visszalökő target meg ilyesmi... ami tetszett az a karok mozgása olyan erős és könnyed na ezt nem tudom leírni kb olyan lehet mikor a holdon ugrabugrál az ember és nem a földön (jól meg asszondtam  :))  na mielőtt még több rizsát írnék jön 1 kőkemény  :) saját vélemény... szóval biztos dobok bele még 1-2 százast de ez a stern is olyan lélektelen és műanyag..... nem tudom a régi flipperekben mi van talán szellem vagy régen az alkotók a lelküket is beleadták a flippergyártásba és az ragadt a gépekbe....... Sternek között Gyűrűk Ura, Póki, Denevér, Indy, Karib után viszont az 6. helyre simán befér ami elég jó mert sajnos a többi stern számomra hatalmas csalódás....

UI: azért amikor megláttam örültem mint macska a farkának  ;D a stern meg idővel hátha belejön addig is köszönet neki hogy valaki gyárt még flippereket  :respect2:
Naplózva
onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #55 Dátum: 2010. június 30. - 22:33:39 »

Ma sikerült játszani vele a Lurdyban, nekem éppen nincs rossz véleményem róla.
Azt megállapítottuk, hogy nem egy agyonbonyolított gép. Lehet épp ezért tetszik.
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #56 Dátum: 2010. június 30. - 23:41:33 »

en is jatszottam vele a westendben. nos nekem az elso benyomasaim a geprol ,hogy valoban nem rossz gep, jo lett 10-es skalan 7

a monsterhez, es az mmhez tudnam hasonlitani, ossze kell gyujteni mindent
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #57 Dátum: 2010. július 01. - 08:09:12 »

de ez olyan mint egy wartburgot hasonlítani egy audihoz!
nehogymár egy lapon említsd ezt a három gépet!
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #58 Dátum: 2010. július 01. - 14:52:54 »

félreértettél. nem magát a 3 gépet hasonlítottam össze, hanem a játékmenet szempontjából hasonlítottam össze, ezáltal viszont a mb es az mm áll legközelebb hozzá. tehát össze kell gyűjteni itt is minden vadat ,mint pl medievalban a katapultot, vagy monsterben a a szörnyeket. kész. ezzel ki is fújt.
Naplózva

Recon
Guest

« Válasz #59 Dátum: 2010. július 01. - 17:52:56 »

jatekmenet ide vagy oda, ez a gep rohej.
egy rohadt szarvast kell bamulni a fejuvegen. a kovetkezo mi lesz, baknyul?
komolyan szerintem mikor nincs valami kasszasiker gyanus film amit licenszelni lehetne, ezek a toltelek gepek (wheel of fortune, bigbuck, wpt) temaja olyan szinten eroltetett, hogy az mar siralmas.
a kovetkezo ilyen gep legyen valami fozocskezos. jamie oliver. vagy nutella, ize donatella ize nigella konyhaja. vagy Majd a Buday PRO!

bocsi a hulyesegert de ez most kikivankozott, nem akarok vitat inditani... :)
Naplózva
Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #60 Dátum: 2010. július 02. - 08:25:21 »

pedig igazad van!
és mégis valaki mm-hez hasonlítja! :mrgreen:
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #61 Dátum: 2010. július 02. - 08:53:59 »

jatekmenet ide vagy oda, ez a gep rohej.
egy rohadt szarvast kell bamulni a fejuvegen. a kovetkezo mi lesz, baknyul

Te amikor jatszassz, akkor a fejüveget bamulod?
Aztan meg panaszkodsz, hogy nem megy jol neked a jatek......lebuktal   :mrgreen:

a kovetkezo ilyen gep legyen valami fozocskezos. jamie oliver. vagy nutella, ize donatella ize nigella konyhaja. vagy Majd a Buday PRO!

A következö gep az Iron Man lett  ;)

A gep jatekmenete lehet, hogy hasonlit a regebbi gepekre, de ne felejtsetek el azt, hogy kik irjak a programokat es kik tervezik a gepeket.......

Amugy jatekmenetre az AFM, NBAFB, MM, MB, CC lenyegeben ugyanaz.....itt se vittek tulzasba az ötleteket ;)
Ez egy bevalt jatekrecept.
Az emberek valoszinüleg jobban szeretik az ilyet, mint a szinte csak "mode"-os gepeket.
Naplózva
HEAD
Egyesületi Tag
Special
*

« Válasz #62 Dátum: 2010. július 23. - 23:38:56 »

Ma megvolt az első élményem a géppel. Figyelembe véve , hogy jelenleg a STERN az egyetlen figyelemreméltó flippergyártó , ennek tudatában egyszerű objektív játékosként Williams-es elfogultság nélkül próbálok írni a gépről.

Első látásra testközelből szép gép. Hangulata van , a grafikája egyedi. A tervezés folyamán sikerült megvalósítani a STERN koncepcióját , miszerint ugyanabból a 'LEGO' készletből kell rendszeresen újabb és újabb gépeket költséghatékonyan építeni. A vadászat hangulata nagyon jól el van találva , az effektek,  a grafika és a hozzájuk tartozó videoelemek jól hozzák a témát. A zene felejethető , talán akkor lett volna jobb ha a HBB Vadászat lemezéről ollóztak volna. ;D Ez alól talán csak a videók során lejátszott retró kocsmabetét a kivétel ( sörörspult, kocsmároscsajjal aki löki a söröket a pulton),  amikor is egyedi zenei aláfestést kapunk , ami ugyancsak illik a témához.
Kiemelném a jobb rámpát,  ami egyedi útvonalat ad a golyónak , ez kimondottan tetszett.
A gép változatos játékot kínál , már amennyire e pár credit alatt megismertem. Jók a grafikák , tehén is van !
Ami nem tetszett :a bumperek meglövésekor a display is kirajzolja ezeket , de úgy hatnak mintha a Revenge from Mars-al játszanék és UFO-kat látnék  , viszont  ez nem egészen illik a játékhoz. Ezt egy kicsit 'vadászosabbá' tenném , témaközelibbé. (Talán majd egy új ROM verzióban ?!)
Jók a kis állatfigurák, szépen ki vannak dolgozva , remélem az anyaguk is ennek megfelelő és pár év múlva sem kell agancs nélküli szarvasokra vadászni.

Röviden , velősen ennyi.

Köszönöm , hogy elolvastad. :respect2:
Naplózva

LET THERE BE PINBALL !
SOKOL
Jackpot
*

« Válasz #63 Dátum: 2010. szeptember 26. - 23:10:50 »

Itthon szeretni fogják...
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #64 Dátum: 2011. december 22. - 20:02:45 »

Nagyon nehéz gép semmit nem tudtam vele kezdeni a feladatok extra nehezek legalábbis 3 durvanehéz.
Monster Buck:5 szimpla jackpot teljesítése után 5 dupla jackpot,1super jackpot ezután a szarvast lőjük meg 20-szor(WTF???)
Bonus Rounds.hat mode teljesítése .A jetsekkel leszámoltatjuk 25-ről 0-ra majd jobb loop és indul a mode,3-nál xtraball lite.
Birds:a 4 birds multi elindítása 4+6+8+10 lövés a bird lanere összesen,innen elöszeretettel ejti ki középre.
A többi feladat egyszerű de ezt a hármat együtt nem gyenge teljesíteni...
Naplózva

Pinball is Dead
Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Stern Big Buck Hunter « előző következő »
Ugrás: