emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2010. január 18. - 10:22:31 » |
|
létezik. sok géphez kapsz már protectort
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2010. január 18. - 11:18:05 » |
|
Azt hittem, hogy az MB-n csak a scoop hole-hoz van protector.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2010. január 30. - 18:17:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2010. január 31. - 10:03:51 » |
|
de írják ám, hogy ez szebb lesz ez csak protó még...
Akkor ez a videó is a protóról készült,mert ez a gím is át van csavarozva.....  Megjegyzem szerintem az összes át lesz...  Lang alias: Anti-Sternes 
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2010. január 31. - 15:30:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2010. január 31. - 15:51:17 » |
|
Rosszul látod a helyzetet....Az anti Sternes dolgot sem én találtam ki... Én megszoktam egy mércét és ezen gyártó gépei alatta maradnak..Ennyi... De ha gondolod ITT folytathatjuk! Amúgy meg inkább arra figyelj,hogy a feletted lévőt ne idézd!  Lang
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2010. január 31. - 16:07:06 » |
|
feletted lévőt ne idézd! Jogos:D Igaz inkább oda való
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
ernö
Extra Ball
Törzsfönök
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2010. március 16. - 09:22:48 » |
|
Ime egy Stern-videoAnti Sterneseknek nem ajanlom a megnezeset, mivel reszben a vilag legjobb jatekosai is jatszanak vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2010. március 16. - 09:55:42 » |
|
szerintem poén gép  kíváncsi vagyok rá!
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
Liti
Adminisztrátor
Special
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2010. március 16. - 10:09:56 » |
|
Ime egy Stern-video Anti Sterneseknek nem ajanlom a megnezeset, mivel reszben a vilag legjobb jatekosai is jatszanak vele.
Muszáj minden hozzászólásodban valamiért hisztériáznod, duzzognod, játszani a sértődöttet, kelteni a feszültséget? Nem lenne egyszerűbb csak annyit írni hogy "Íme egy Stern videó"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
evertonian1972
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2010. március 16. - 12:44:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Locomotion
|
|
|
feherzs
Extra Ball
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2010. március 16. - 19:11:07 » |
|
Nyugi srácok!! Nem kell ezt eltemetni! / http://www.youtube.com/watch?v=u_hLp-qsKm4&feature=related / Egyenlőre csak ők gyártanak flippert! Úgyhogy ha mondjuk 20 év után visszanézünk és az összes használható (kivéve a gyűjteményekben pihenőket) gép STERN lesz akkor már nem mondhatjuk, hogy a STERN gépek rosszak! Rossz szériái mindegyik gyártónak voltak vannak! De ők már nem termelnek!!!! Én azt mondom, hogy becsüljük meg a STERN igyekezetét még ha némelyik nem is olyan igazán "nagyot durranik" már csak azért is mert így van egyedül arra esély, hogy a gyermekeink és unokáik bármikor bemehessenek egy szórakozóhelyre flipperezni egyet!!! Természetesen én szívesen fogom látni a gyerekeimet a saját gépeim előtt a pincémben de valljuk be, egy kocsmába/diszkóba haverokkal sörözve... na az mááás! 
|
|
|
Naplózva
|
"De mindig azt mondtam, hogy a flipper vissza fog térni." /Steve Kordek/
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2010. március 16. - 22:26:31 » |
|
Ime egy Stern-video Anti Sterneseknek nem ajanlom a megnezeset, mivel reszben a vilag legjobb jatekosai is jatszanak vele.
Értjük a célozgatást csak nem szeretjük!!!!!!Ha én lennék a moderátor biztos moderáltam volna ezt a magasröptű,cinikus hozzászólásod.Köszönjük! Amúgy a videó jó, a továbbiakban meg majd élőben meglátjuk...... Lang
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2010. március 16. - 22:31:03 » |
|
én nem értem mi a baj Ernő hozzászólásával.. Tiétekkel annál inkább 
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2010. március 17. - 20:17:56 » |
|
Nyugi srácok!! Nem kell ezt eltemetni! / http://www.youtube.com/watch?v=u_hLp-qsKm4&feature=related / Egyenlőre csak ők gyártanak flippert! Úgyhogy ha mondjuk 20 év után visszanézünk és az összes használható (kivéve a gyűjteményekben pihenőket) gép STERN lesz akkor már nem mondhatjuk, hogy a STERN gépek rosszak! Rossz szériái mindegyik gyártónak voltak vannak! De ők már nem termelnek!!!! Én azt mondom, hogy becsüljük meg a STERN igyekezetét még ha némelyik nem is olyan igazán "nagyot durranik" már csak azért is mert így van egyedül arra esély, hogy a gyermekeink és unokáik bármikor bemehessenek egy szórakozóhelyre flipperezni egyet!!! Természetesen én szívesen fogom látni a gyerekeimet a saját gépeim előtt a pincémben de valljuk be, egy kocsmába/diszkóba haverokkal sörözve... na az mááás! 
Végre valaki kimondta ezt!!!! Teljes mértékben egyetértek! Én is csak ugyanezt tudnám írni. (Lang és Liti, ne sértődjetek meg azon, hogy Antistern-esek vagytok.)
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2010. március 18. - 00:08:27 » |
|
 Lassan ezt is át lehet tenni a Stern Vs. W/B topikba... Gyerekek ne beszéljetek már zöldségeket  !!!Senki nem Antisternes...Ez csupán külföldi barátunk gondolata rólunk,mert mi nem vagyunk úgy oda ezekért a "modern" masinákért....  Mindannyian szeretünk flipperezni és mindenkinek megvannak a maga gépei amit jobban kedvel... Én a W/B -t részesítem előnyben /és szerintem a társaság túlnyomó része így van ezzel/ de ez nem azt jelenti,hogy a Sternekkel nem játszunk,vagy hogy utáljuk.Annyi csak,hogy 2-3 játék után nem köt le /CSI,24 első játék után leves  / és ennek van miértje ennyi..... Ha további ezzel kapcsolatos vélemény van akkor kéretik itt megtenni... Üdv Mindenkinek:Langhorn
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baddeni
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2010. június 30. - 22:02:02 » |
|
Ma betévedtem a Westendbe és mit látok  ...... dobtam is bele 2 százast meglepetésemre csak 2 creditet kaptam érte  (a többin 2 100-as 3 credit) és kezdődhet is a játék sajnos a hang teljesen le van véve vagy én vagyok süket  (ezt már az asszonypajtás is említette na de nem csoda ha egy idő után nem hallom meg hogy még ebbe a boltba is menjünk be....  ) a pálya szépnek mondható bár a szarvas vagy mi a ménkő sok helyet foglal el középen és mikor visszahúzódik a helyére akkor is belóg szépen, amúgy tényleg szép új tiszta világít ahogy illik van benne rámpa, golyót izomból visszalökő target meg ilyesmi... ami tetszett az a karok mozgása olyan erős és könnyed na ezt nem tudom leírni kb olyan lehet mikor a holdon ugrabugrál az ember és nem a földön (jól meg asszondtam  ) na mielőtt még több rizsát írnék jön 1 kőkemény  saját vélemény... szóval biztos dobok bele még 1-2 százast de ez a stern is olyan lélektelen és műanyag..... nem tudom a régi flipperekben mi van talán szellem vagy régen az alkotók a lelküket is beleadták a flippergyártásba és az ragadt a gépekbe....... Sternek között Gyűrűk Ura, Póki, Denevér, Indy, Karib után viszont az 6. helyre simán befér ami elég jó mert sajnos a többi stern számomra hatalmas csalódás.... UI: azért amikor megláttam örültem mint macska a farkának  a stern meg idővel hátha belejön addig is köszönet neki hogy valaki gyárt még flippereket 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
onlydjz
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2010. június 30. - 22:33:39 » |
|
Ma sikerült játszani vele a Lurdyban, nekem éppen nincs rossz véleményem róla. Azt megállapítottuk, hogy nem egy agyonbonyolított gép. Lehet épp ezért tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2010. június 30. - 23:41:33 » |
|
en is jatszottam vele a westendben. nos nekem az elso benyomasaim a geprol ,hogy valoban nem rossz gep, jo lett 10-es skalan 7
a monsterhez, es az mmhez tudnam hasonlitani, ossze kell gyujteni mindent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2010. július 01. - 08:09:12 » |
|
de ez olyan mint egy wartburgot hasonlítani egy audihoz! nehogymár egy lapon említsd ezt a három gépet!
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2010. július 01. - 14:52:54 » |
|
félreértettél. nem magát a 3 gépet hasonlítottam össze, hanem a játékmenet szempontjából hasonlítottam össze, ezáltal viszont a mb es az mm áll legközelebb hozzá. tehát össze kell gyűjteni itt is minden vadat ,mint pl medievalban a katapultot, vagy monsterben a a szörnyeket. kész. ezzel ki is fújt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 2010. július 01. - 17:52:56 » |
|
jatekmenet ide vagy oda, ez a gep rohej. egy rohadt szarvast kell bamulni a fejuvegen. a kovetkezo mi lesz, baknyul? komolyan szerintem mikor nincs valami kasszasiker gyanus film amit licenszelni lehetne, ezek a toltelek gepek (wheel of fortune, bigbuck, wpt) temaja olyan szinten eroltetett, hogy az mar siralmas. a kovetkezo ilyen gep legyen valami fozocskezos. jamie oliver. vagy nutella, ize donatella ize nigella konyhaja. vagy Majd a Buday PRO! bocsi a hulyesegert de ez most kikivankozott, nem akarok vitat inditani... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 2010. július 02. - 08:25:21 » |
|
pedig igazad van! és mégis valaki mm-hez hasonlítja! 
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
ernö
Extra Ball
Törzsfönök
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 2010. július 02. - 08:53:59 » |
|
jatekmenet ide vagy oda, ez a gep rohej. egy rohadt szarvast kell bamulni a fejuvegen. a kovetkezo mi lesz, baknyul
Te amikor jatszassz, akkor a fejüveget bamulod? Aztan meg panaszkodsz, hogy nem megy jol neked a jatek......lebuktal  a kovetkezo ilyen gep legyen valami fozocskezos. jamie oliver. vagy nutella, ize donatella ize nigella konyhaja. vagy Majd a Buday PRO!
A következö gep az Iron Man lett  A gep jatekmenete lehet, hogy hasonlit a regebbi gepekre, de ne felejtsetek el azt, hogy kik irjak a programokat es kik tervezik a gepeket....... Amugy jatekmenetre az AFM, NBAFB, MM, MB, CC lenyegeben ugyanaz.....itt se vittek tulzasba az ötleteket  Ez egy bevalt jatekrecept. Az emberek valoszinüleg jobban szeretik az ilyet, mint a szinte csak "mode"-os gepeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 2010. július 23. - 23:38:56 » |
|
Ma megvolt az első élményem a géppel. Figyelembe véve , hogy jelenleg a STERN az egyetlen figyelemreméltó flippergyártó , ennek tudatában egyszerű objektív játékosként Williams-es elfogultság nélkül próbálok írni a gépről. Első látásra testközelből szép gép. Hangulata van , a grafikája egyedi. A tervezés folyamán sikerült megvalósítani a STERN koncepcióját , miszerint ugyanabból a 'LEGO' készletből kell rendszeresen újabb és újabb gépeket költséghatékonyan építeni. A vadászat hangulata nagyon jól el van találva , az effektek, a grafika és a hozzájuk tartozó videoelemek jól hozzák a témát. A zene felejethető , talán akkor lett volna jobb ha a HBB Vadászat lemezéről ollóztak volna.  Ez alól talán csak a videók során lejátszott retró kocsmabetét a kivétel ( sörörspult, kocsmároscsajjal aki löki a söröket a pulton), amikor is egyedi zenei aláfestést kapunk , ami ugyancsak illik a témához. Kiemelném a jobb rámpát, ami egyedi útvonalat ad a golyónak , ez kimondottan tetszett. A gép változatos játékot kínál , már amennyire e pár credit alatt megismertem. Jók a grafikák , tehén is van ! Ami nem tetszett :a bumperek meglövésekor a display is kirajzolja ezeket , de úgy hatnak mintha a Revenge from Mars-al játszanék és UFO-kat látnék , viszont ez nem egészen illik a játékhoz. Ezt egy kicsit 'vadászosabbá' tenném , témaközelibbé. (Talán majd egy új ROM verzióban ?!) Jók a kis állatfigurák, szépen ki vannak dolgozva , remélem az anyaguk is ennek megfelelő és pár év múlva sem kell agancs nélküli szarvasokra vadászni. Röviden , velősen ennyi. Köszönöm , hogy elolvastad. 
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
SOKOL
Jackpot
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 2010. szeptember 26. - 23:10:50 » |
|
Itthon szeretni fogják...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 2011. december 22. - 20:02:45 » |
|
Nagyon nehéz gép semmit nem tudtam vele kezdeni a feladatok extra nehezek legalábbis 3 durvanehéz. Monster Buck:5 szimpla jackpot teljesítése után 5 dupla jackpot,1super jackpot ezután a szarvast lőjük meg 20-szor(WTF???) Bonus Rounds.hat mode teljesítése .A jetsekkel leszámoltatjuk 25-ről 0-ra majd jobb loop és indul a mode,3-nál xtraball lite. Birds:a 4 birds multi elindítása 4+6+8+10 lövés a bird lanere összesen,innen elöszeretettel ejti ki középre. A többi feladat egyszerű de ezt a hármat együtt nem gyenge teljesíteni...
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
|