Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. szeptember 06. - 23:58:28

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Általános  |  Kötetlen beszélgetés  |  Topic: Kötetlen beszélgetés IX « előző következő »
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Kötetlen beszélgetés IX  (Megtekintve 183568 alkalommal)
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #245 Dátum: 2011. július 28. - 12:23:54 »

Gratulálok a görög bíróknak, hogy odaadták a Szerbeknek a vízilabda vb döntőt!!!Ha visszaolvassátok a sport gézán nem volt olyan védekezésünk amelyikben ne lett volna kiállítás!!!!Nézni is rossz volt a 4. negyed elejétől........  :tuz :furesz :reklamal: :balkta :plazma  :'(
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
cszsg
Ball 1 locked
*

« Válasz #246 Dátum: 2011. július 28. - 15:39:33 »

Igazából a harmadik negyedben elkezdték a bírók, mikor folyamatosan emberhátrányban védekezett a csapat, ez sokat kivett a fiúkból.

De szerintem az eddig sportmeccsen elkövetett legnagyobb csalás elszenvedője Roy Jones Jr. aki az 1988-as Szöuli olimpia döntőjében kapott ki egy hazai versenyzőtöl aki megütni sem tudta.
Érdemes megnézni:

http://www.youtube.com/watch?v=wbHHDYAaM0E&feature=related

Ja és a főbíró magyar nemzetiségű volt.
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #247 Dátum: 2011. július 28. - 19:42:41 »

Legalább így kellett volna kiütnie mint ezt a koreait kiütötték :   http://www.youtube.com/watch?v=Mgqk3X4FoBM&feature=related
Naplózva

Pinball is Dead
cszsg
Ball 1 locked
*

« Válasz #248 Dátum: 2011. július 28. - 21:35:42 »

Ugyanakkor az is, hogy a 13. góltól kezdve egyszerűen kapura sem dobtunk.
[/quote]

A Szerbek szoros emberfogása ellen nagyon nehéz fáradtan játszani, természetesen ha 12 - 9-nél bevágunk még egyet vagy kettőt biztos más lett volna a vége.
Idézném az örök csocsó mondást "Ne éltesd a kapust mert még elhiszi, hogy kitudja védeni a lövéseid"
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #249 Dátum: 2011. július 29. - 02:25:00 »

nem a fo problema az az  hogy tul elkonnyelmuskodtuk a veget. es szerbia azert nem a verhetetlen kategoria.  raultunk az eredmenyre,. es mi lett a vege? elbactuk
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Ramp
Special
*

« Válasz #250 Dátum: 2011. július 29. - 17:23:40 »

Nem láttam a meccset de ez olyan tipikus magyar dolognak tűnik első hallásra vezetni nagy különbséggel a végén eladni a meccset.
Majd jövőre az olimpián tuti magyar siker lesz,mert miben ha ebben nem?
Azt hiszem az elvárások is elég nagyok a vízilabdásoktól már elvárjuk a sikert és az nem mindig jön sajnos.
Naplózva

Pinball is Dead
KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #251 Dátum: 2011. augusztus 28. - 09:10:42 »

Tegnap voltam fenn Pesten a Westend-ben!Nincs nagy tapasztalatom a Stern flipperekkel,de direkt ilyen gyengék a karok vagy csak sokat játszottak rajtuk?Az Avatar-on alig tudtam felkergetni a rampára 10-ből jó ha 2-szer felment az Indyn meg esélyem sem volt sőt a frigyládás multinál 3 golyó jött a bal karra az meg 1szerűen leesett  :reklamal: !A többivel nem játszottam mert elment kedvem!
Naplózva

KLM
Ramp
Special
*

« Válasz #252 Dátum: 2011. augusztus 28. - 09:27:22 »

A Plazakban jellemzoen szettoljak a flippereket ha pesten jarsz erdemesebb a presszokat felkeresni igaz ez meg plusz kilometereket jelent majd.
Indibol rengeteget talalhatsz kisebb helyeken(Forse munkasszallo Koppany u 5-11) es akad azert avatar(Chili Bisztro Damjanich u.11-15) is...
Nincs ra garancia hogy jobb az allapotuk de altalaban nem kapjak annyira az ivet.
Naplózva

Pinball is Dead
janika
Extra Ball is lit
*

« Válasz #253 Dátum: 2011. augusztus 28. - 12:30:44 »

Sajna én  is megerősítem KLM,negatív tapasztalatait
valóban nem a legjobb formában vannak az ottani gépek,
Amikor én ott voltam az Indy,nem is működött. :'(
Szerintem is jobb,egy presszós gép,de még itt nálunk
a centerben sincsenek leamortizálva a gépek.
Naplózva

"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL"
onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #254 Dátum: 2011. augusztus 28. - 23:22:56 »

Egy hete a Rolling Stones-on játszottam majd egy órát egy zsetonból...
Mocskosul le van halkítva  :reklamal:
Naplózva
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #255 Dátum: 2011. szeptember 03. - 00:09:24 »

Ma láttam a Hun-Swe meccset.Hát van egy pici reményünk a második helyre, jelenleg 15-15 pontunk van a Svédekkel egyetemben.....
Szóval jó lenne ha jövőhéten kedden nyernénk Moldova ellen./Ami azért benne van a levegőben/.
Aztán október 11-én pedig legyűrhetnénk Finnországot./szinte napra pontosan az 1 évvel ezelőtti első meccsen, okt 12-én Helsinkiben vertük Őket 2-1-re.Szóval ez sem lehetetlen, ráadásul itthon játszunk!!!/
A Svédeknek még 3 meccsük van /Hollandia, San Marino, Finnország/ , nekünk már csak 2....
Ebből a San Marinót tuti verik /Ma kikaptak 11-0-ra !!!!! a Hollandoktól  :ohmygod: / De ha a Hollandok elvernék őket /szerintem Ők lesznek az Európa Bajnokok és egyenlőre veretlenek/ és a Finnek is megerőszakolnák magukat, legalább egy döntetlent játszanának velük /otthon fogadják Őket/ akkor csoport másodikak lehetnénk!!!!
Szóval hajrá Magyarok!!!!!!!!!Előbb-utóbb csak megtörik már ez a sz*r széria!!!!  :banan:
« Utoljára szerkesztve: 2011. szeptember 03. - 00:21:21 írta Langhorn » Naplózva

pintakker
Jackpot
*

« Válasz #256 Dátum: 2011. szeptember 06. - 13:19:33 »

Nos ma akkor ismét sors döntő mérkőzés Moldova ellen!
HAJRÁ HAJRÁ!!!!!!legyen meg ez a 3 pont is gyerünk srácok meg lesz  :taps:  :taps:  :banan:
Naplózva

Rokkó, a rumos rabló rácsapott egy ragyogó drágakő rakományra, de rettentő rémesen ráfaragott :D :D
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #257 Dátum: 2011. szeptember 06. - 17:26:48 »

na en viszont ennek nem orulok

Matolcsy György az idei költségvetés kiegyensúlyozásáról azt mondta, négy intézkedéssel lehet tartani a hiányt: Felgyorsítják az adó- és vámbeszedéseket, javítják azok hatékonyságát, így az adóhatóság idén 41 milliárd forinttal több áfát szed be. A rossz hatékonyság miatt 600 milliárd forint nem folyik be a költségvetésbe.Az állam beszerzési stopot rendel el az államigazgatás keretében, ezzel egy jövő évi lépést hoznak előre. Ez plusz 40 milliárd forintot jelent. Ötven százalékkal emelik a játékadót, 7 százalékkal a dohánytermékek, öt százalékkal az alkohol jövedéki adóját.
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
janika
Extra Ball is lit
*

« Válasz #258 Dátum: 2011. szeptember 06. - 18:03:56 »

Ez most azt jelenti,maradék flipperek sorsa is megpecsételődött :gondol??
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #259 Dátum: 2011. szeptember 06. - 18:06:28 »

48 ezer forintos fizetes eleg a kozeposztalyba keruleshez?WTF?
Naplózva

Pinball is Dead
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #260 Dátum: 2011. szeptember 06. - 18:24:36 »

Ez már a szégyen kategória
Gyakorlatilag ha tényleg 50 százalékkal emelik akkor vége a kocsmai gépek életének tehát leginkább nyerőgépek és flipperek mer egyik se fogja kitermelni azt a pénzt amit be akarnak szedni,mer pénz sincs és nem is lesz egy darabig az embereknél.
tehát elég sokan tönkre mennek majd ezek miatt szerintem  :-[  :-[
Na mind1,szomorú dolog ez de mit tudnánk ezek ellen tenni,SEMMIT  :box:
Naplózva

Rokkó, a rumos rabló rácsapott egy ragyogó drágakő rakományra, de rettentő rémesen ráfaragott :D :D
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #261 Dátum: 2011. szeptember 06. - 19:19:46 »

Ez már csak rosszabb lesz  :tuz  :furesz  :box:  :box:
Naplózva

ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #262 Dátum: 2011. szeptember 06. - 19:42:16 »

A flipperek belekeveredtek ebbe, de viszont az adoemeles a nyerökre több penzt fog hozni......akik ezt kitalaltak nem hülye emberek.

En csak abbol indulok ki, hogy több penz fog maradni az egesz gazdasagba, kevesebb lesz a válás = segelyen elök szama.....es meg sorolhatnam.
Hogy miert?
Apuka elmegy nyerözni abban a remenyben, hogy több penze lesz. Tele tömi az üzemeltetö gepet (akinek van 10-20-100 ki tudja mennyi gepe), ami lehet hogy nem egeszen hivatalos. Apuka a penzt termeszetesen elbukja, az üzemeltetö es a kocsmaros örülnek.
Anyuka otthon a 2 gyerekkel es nincs mit enniük, ruhazkodniuk stb ( gazdasagba penzt pumpalni = vasarolni)
Többször betegek lesznek a rossz taplalkozas miatt ami extra megterheli a haztartast.
A vegen beadja a valast es megprobal egyedül boldogulni a 2 gyerekkel segelyen......

Adot termeszetesen a legtöbb ember nem szivesen fizet, de a nyerözes megnehezitesevel sok emberen segithet az állam.
Szerintem mindegyikünk ismer olyan csaladot, ahol apuka eljatsza a fizeteset es a csalad csak szenved / kölcsönökböl el.
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #263 Dátum: 2011. szeptember 06. - 19:47:58 »

Ernő el kell keserítselek, ez sajnos nem így van, apuka miután elbukta a pénzt, elmegy lopni.
És az még a jobbik eset, tegnap a héven a szemem elött tépte le a nyakláncot egy idős hölgyről egy suhanc, és már ugrott is le. kb. 0.5 tized mp volt az akcio, megsem tudtunk mozdulni, már sipákolt a jármű, hogy indul...
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #264 Dátum: 2011. szeptember 06. - 19:53:28 »

A lopást már nem akartam beirni, de az biztos hogy minel nagyobb a szegenyseg, annal többen akarnak szerencsejatekbol meggazdagodni.
Ennek nagyon sok nyertese nincs es a vegen emelkedik minden (szegenyseg, lopasok, a keves gazdag gazdagabb lesz stb)
Az állam ezzel az adoval hosszu tavon nagyon jo döntest hozott
Naplózva
janika
Extra Ball is lit
*

« Válasz #265 Dátum: 2011. szeptember 06. - 19:54:26 »

Szerintem tudunk mit tenni!!!
továbbra is mentegetjük őket(zúzda,kertben rohadás Stb...)
Ez mind szomorú tény, de szerintem más lehetőség nincs!
Elvégre azért van ez a klub,és a sok remek emberke itt,hogy
mentse a menthetőt!És megmutassa,Flipperek,Voltak,Vannak és Lesznek!!!!!!!!!!!
:pinball: :pinball: :pinball: :pinball:
Naplózva

pintakker
Jackpot
*

« Válasz #266 Dátum: 2011. szeptember 06. - 20:37:37 »

Magán kézben lesznek gyűjtőknél!
De azért az jó ha talál egy krimót az ember ahol van gép,meg van a maga varázsa annak is.
De egyszerűbb lenne ha csak a pénzszedő automatákat piszkálnák,flippereket ,videó játékokat szimulátorokat hasonlókat hagyják már békén,nem ártanak senkinek  :pinball:  :pinball:
Naplózva

janikajanika
Extra Ball
*

« Válasz #267 Dátum: 2011. szeptember 06. - 20:46:25 »

Szerintem flipperes címek 15-20 %-a döl be max , inkább csak azok amik csak döcögtek . Viszont nyerős cím annál több fog bedölni .
Naplózva

Akad 1-2 gép ha nagyon körülnézek .
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #268 Dátum: 2011. szeptember 06. - 21:07:49 »

A flipperek belekeveredtek ebbe, de viszont az adoemeles a nyerökre több penzt fog hozni......akik ezt kitalaltak nem hülye emberek.

En csak abbol indulok ki, hogy több penz fog maradni az egesz gazdasagba, kevesebb lesz a válás = segelyen elök szama.....es meg sorolhatnam.
Hogy miert?
Apuka elmegy nyerözni abban a remenyben, hogy több penze lesz. Tele tömi az üzemeltetö gepet (akinek van 10-20-100 ki tudja mennyi gepe), ami lehet hogy nem egeszen hivatalos. Apuka a penzt termeszetesen elbukja, az üzemeltetö es a kocsmaros örülnek.
Anyuka otthon a 2 gyerekkel es nincs mit enniük, ruhazkodniuk stb ( gazdasagba penzt pumpalni = vasarolni)
Többször betegek lesznek a rossz taplalkozas miatt ami extra megterheli a haztartast.
A vegen beadja a valast es megprobal egyedül boldogulni a 2 gyerekkel segelyen......

Adot termeszetesen a legtöbb ember nem szivesen fizet, de a nyerözes megnehezitesevel sok emberen segithet az állam.
Szerintem mindegyikünk ismer olyan csaladot, ahol apuka eljatsza a fizeteset es a csalad csak szenved / kölcsönökböl el.

erno: nem is azzal van a bajom hogy a nyeroket akarjak meghuzni, mert ebben egyetertek veled, arra en is azt mondom hogy huzzanak le belole tobb penzt ( bocsanat a nyerogep uzemeltetoktol!!!  :respect2: ) hanem azza van a bajom , hogy a flipperek is belekerultek ebbe a kategoriaba, mint a nyerok, ergo nagy a valoszinusege annak , hogy soha a budos eletbe nem fogjuk oket meg kocsmaban sem latni, ugyanis nem eri meg majd uzemeltetni. talan a nyari szezon a balatonon meg talan lesz elvetve.    es meg megmentheto a flipper, csak ideje lenne neki allni megtervezni az elokeszuleteket a megmentesere.  ahogy a kedvenc gladiator idezetemmel eljek. A fel megoldasok ideje lejart. szenator :)
Naplózva

evertonian1972
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
*

« Válasz #269 Dátum: 2011. szeptember 06. - 21:30:53 »

Na akkor moldova kipipalva.
easy tiger.....
Naplózva

Locomotion
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #270 Dátum: 2011. szeptember 06. - 21:33:06 »

drukkoljunk az ugoroknak is hatha becopjak a svedek  :) :respect2: :respect2:
Naplózva

pintakker
Jackpot
*

« Válasz #271 Dátum: 2011. szeptember 06. - 21:44:53 »

Szép volt fiúk! Moldova kipipálva még 1-et húzzunk be!
A svédek meg Xeljenek 1-et és kapjanak ki egyszer csak hogy mi végezhessünk a második helyen  :taps:  :beer:  ;D  ;D
Naplózva

Lang
Super jackpot
*

« Válasz #272 Dátum: 2011. szeptember 06. - 21:57:55 »

Na ebben a pillanatban megszületett nagy nehezen a Svédek első gólja :-( .Valószínűleg San Marinoval már nem fog X-elni mivel eddig a selejtezőn egyetlenegy gólt sem rúgtak...  :-\
Így izgulhatunk, hogy a Finnekkel és a Hollandokkal (eddig 100%-os 8-ból 8-at nyert) mit játszanak.S míg írtam ezt a pár sort a Svédek még egyet rúgtak......  :-[
Naplózva

pintakker
Jackpot
*

« Válasz #273 Dátum: 2011. szeptember 06. - 22:14:31 »

Akkor már csak abban bízhatunk hogy a Finnekkel Xelnek esetleg kikapnak a hollandoktól meg alap hogy kikapjanak!Más esélyünk nincs ha nyerünk októberben
Naplózva

ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #274 Dátum: 2011. szeptember 06. - 22:23:41 »

Ernö, egy dolgot próbálj meg nekem megmagyarázni: Mennyivel fog kevesebbet bedobálni a gépbe a segílyes? Tudod, csak azért kérdezem, mert őt rohadtul nem érdekli, hogy mennyi ebből az adó, csak azt, hogy amit megkap azt bedobálja. Magyarul arra lennék kíváncsi, hogy mi változna az általad leírtakon pusztán azért, mert magasabb lesz az adó? Mer' ugyi, nem arról van szó, hogy csökken a nyerőgépek elterjedtsége

Hát pedig arrol van szo, hogy kevesebb lesz / legyen a nyerögep ha megemelik az adot.
Fentebb irtak erröl, olvasd csak vissza......en csak arra irtam a valaszt
Naplózva
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #275 Dátum: 2011. szeptember 06. - 22:38:25 »

San Marino - Svédország: 0-5
A 64. perctől kifeküdtek és 8 percenként lőttek a Svédek a hálóba.......  :ohmygod:
Naplózva

Lang
Super jackpot
*

« Válasz #276 Dátum: 2011. szeptember 06. - 22:43:20 »

Az E csoport............
Naplózva

Lang
Super jackpot
*

« Válasz #277 Dátum: 2011. szeptember 06. - 23:11:24 »

Azért, mert nincs az embereknek pénzük, és az amúgy is magas adókat alig tudják kitermelni a nyerőgépek a kocsmában.
Másrészt ez Bezenye /Eurovegas/ előkészítése, a Magyar kormány is érdekelt ebben 30%-kal....  ;)
Naplózva

ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #278 Dátum: 2011. szeptember 07. - 07:29:35 »

Hát lehet, hogy én átfutottam valamin, de ott arról volt szó, hogy kevesebb lesz a flipper, ami sajnálatos. De miért lenne kevesebb a nyerőgép?

Akkor ne rohanj, mert elszaladsz mellette ;)

Ime:

Gyakorlatilag ha tényleg 50 százalékkal emelik akkor vége a kocsmai gépek életének tehát leginkább nyerőgépek és flipperek mer egyik se fogja kitermelni azt a pénzt amit be akarnak szedni,mer pénz sincs és nem is lesz egy darabig az embereknél.
tehát elég sokan tönkre mennek majd ezek miatt szerintem  :-[  :-[
Naplózva
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #279 Dátum: 2011. szeptember 07. - 08:16:31 »

Én csak azért mondtam hogy vége az életüknek,mer édesapám foglalkozik ilyen gépekkel is igaz nem a sajátjai, és szemmel látható mennyire esnek vissza.Amikor elkezdte 12-13 gépre felügyelt mostanra ez lecsökkent 3-ra és az a 3 is alig akarja kitermelni azt a minimumot ami kell.
Plussz hogyha hozzá veszem azt is hogy emelni akarják 5%-al az alkoholt akkor még az is rontani fog ezen a helyzeten ha úgy vesszük.mivel drágább lesz a szesz ezáltal az amúgy is szegényebb emberek nem hiszem hogy elmennek kocsmázni és ez által a kocsma forgalma is vissza esik,még a nagy spílerek is elmaradnak majd szerintem az ilyesmi helyekről,így aztán nem elég hogy több adót kell fizetni a gép után de az árak emelkedésével a kocsma forgalma is csökkenhet,ennek hatására akinek a kicsi forgalom mellett kis segítség volt a nyerőből való részesedés az nagy valószinüséggel be csukhat hamarosan!
Ez persze az én véleményem,én ezt látom reálisnak a tapasztalataim után!  :gondol
Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Általános  |  Kötetlen beszélgetés  |  Topic: Kötetlen beszélgetés IX « előző következő »
Ugrás: