az MB-t a premium kategorias gepek kozott jegyzik, az nem lesz olcso.PinBot kezdesnek nem rossz bar a jateka eleg egyszeru ; Olivere kellemesen jo allapotban van, vagy azthiszem HEADnak van egy elado Jokerz! -e is.izs-49:Mint minden gépnél az MB árát is az állapota határozza meg. De hogy érzékeltessem a különbséget a PinBot és az MB között. Egy MB kb 8-10 PinBot-ot árába kerül ha egyforma állapotban vannak.Olivér:Így van. Egy MB 3000-4000.-€ körül mozog. Állapottól függően.
Ezzel egyetértek, kis lakásba kiváló masinériák és még olyan videojátékosoknak is csodás öröm mindkét hibrid csemege, akik nem is oly hatalmas flipperőrültek.
Quote from: snakeimp on 2012. március 07. - 21:49:47Ezzel egyetértek, kis lakásba kiváló masinériák és még olyan videojátékosoknak is csodás öröm mindkét hibrid csemege, akik nem is oly hatalmas flipperőrültek. A videójátéktól távol áll mindkét darab.
Igen ez három hibrid de a Revenge és a SW nem az,nem vitatkozni akartam de az az igazság hogy hiányzik az egyik alapfeltétel ahhoz hogy köze legyen a videójátékhoz:az irányítás.Csak a flipper részt befolyásolod a képernyő csak kijelző.
Otthonra ajánlottad videójátékosoknak ezzel nem értek egyet főleg.
A Monsterrel én se értek egyet ,annak ellenére hogy veszett jó flipper durva áron mérik.Végiggondolva ár/érték arányosan én egy Roadshowt,CftBL-t,Fish Talest,Last Action Herot,Tales from the Cryptet vagy egy Demolition Mant javasolnék.Pinball 2000 állítólag szopatós szervíztéren(kar+monitor+üveg).pedig a Revenge nagyon hangulatos gép lenne érdekes játékmenettel.
Quote from: Goodfella on 2012. március 09. - 20:54:48Azok miatt értéktelenednek el a gépek, akik megélhetési bizniszt csinálnak belőle.Már mert miért lenne érdekük lenyomni az árakat azoknak, akik ebből élnek? És miért jelentene erre megoldást a bőven piaci ár feletti meghirdetés?
Azok miatt értéktelenednek el a gépek, akik megélhetési bizniszt csinálnak belőle.
attol fugg hogy nezem. 2008 Februar 8-an jott a PinBot nem feltetlen erre vagytam, de innen mar nemmegy sehova. szerettem volna FunHouset aprilisban idekoltozott. az igazi, a FirePower 2008 nyaran koszont be, de eleg ramaty allapotban, mire szep es jatszhato lett, eltelt 2 ev.
Kb én is így vagyok most, ahogy Te a PIN BOT-al. És még így elsők közé a Fun House is tetszik. A PIN BOT hangefektjei nem zavaróak egy idő után?
Igen a PB valóban egyszerű gép, másnak is ez a véleménye, de nekem is ott az a "valamiért tetszik" című dolog.Ipari köcsög, az meg hogy értendő? Megnéztem egy videót, hát ott köröz a golyó az orrod előtt, de jópofa.
Quote from: Zotya71 on 2012. március 12. - 19:02:49Igen a PB valóban egyszerű gép, másnak is ez a véleménye, de nekem is ott az a "valamiért tetszik" című dolog.Ipari köcsög, az meg hogy értendő? Megnéztem egy videót, hát ott köröz a golyó az orrod előtt, de jópofa.az ugy ertendo, hogy barmit talalsz el, valoszinuleg nem lesz masodik loves