Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. július 08. - 12:19:24

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Rolling Stones « előző következő »
Oldalak: [1] 2 3 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Rolling Stones  (Megtekintve 49011 alkalommal)
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Dátum: 2011. január 20. - 21:20:44 »

Ez engem sokkolt...
Naplózva

YYY
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #1 Dátum: 2011. január 20. - 21:21:43 »

Sokkolás bővebben: http://pinballnews.com/games/rollingstones/index.html
Naplózva

YYY
deep
Extra Ball is lit
*

« Válasz #2 Dátum: 2011. január 20. - 21:56:32 »

Engem szintén. Ki az istent érdekel 2011-ben a Rolling Stones? De most komolyan:D
Naplózva

DataEast - Jurassic Park
feherzs
Extra Ball
*

« Válasz #3 Dátum: 2011. január 20. - 23:00:01 »

Nem feltétlen a magyar piacnak a kielégítésére készült ez a gép de azért vannak akik szeretik itthon is!!!
Naplózva

"De mindig azt mondtam, hogy a flipper vissza fog térni."
/Steve Kordek/
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #4 Dátum: 2011. január 20. - 23:33:24 »

Én szeretem a Rolling Stones-t és tisztelem is őket. De flippertémának nem a legjobb ötlet. Az ELVIS poén volt, de ez valahogy nem az. Persze lehet, hogy csak a feldolgozással van a baj.. az undorító és ötlettelen playfield festés (legalább egy rajzosító effektet tettek volna a zenekarra), a béna lámpák, a már nagyon megunt fantáziátlan játékmenet, a kartonpapírból kivágott mozgó Jagger target, a többi kartonbpapírból kivágott zenekartag, és azok erősítőik.....   Nem baj. Ebben 2 rámpa van.  :taps:
Naplózva

YYY
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #5 Dátum: 2011. január 21. - 08:46:13 »

Nem beszélve arról, hogy ezt a témát 1980-ban a Bally már ellőtte.
Naplózva

"It will never work!"
Fapityu
Extra Ball is lit
*

« Válasz #6 Dátum: 2011. január 21. - 08:54:09 »

A PL alsó 2/3-a megint üres. :gondol
Naplózva

RADICAL! (Bally 1990), Pirates of the Caribbean (Stern 2006), Game fo Thrones (Stern 2015, HUO 2017.12.), AIQ pro, TWD pro
izs-49
Globális moderátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #7 Dátum: 2011. január 21. - 08:54:55 »

Ki az istent érdekel 2011-ben a Rolling Stones? De most komolyan:D
Mondjuk olyan embereket, akiknek a felhőtlen szórakozás netovábbja nem egy West Balkan szintű buli. :tuz

Amúgy a kivitel valóban vicces...vagy inkább siralmas. (dehát valószínű erre van pénz...ti meg nem vesztek százasával új Stern gépeket úgyhogy a szint valószínű nem is fog javulni.)
Naplózva

IZSten veletek. 
'63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
*

WWW E-mail
« Válasz #8 Dátum: 2011. január 21. - 09:51:31 »

szerintem a téma miatt cool lesz a gép és vinni fogják.

"kit érdekel ez? ": mondjuk az utolsó turnéjuk a világban mindenhol telt házas buli volt :) és király élmény ;)
Naplózva

[Pinballs:  Getaway, Fish Tales, Black Jack, SWE1 ;) Gone but not forgotten Batman Forever, Super Orbit, Elektra , Mundial, Lap by Lap, Diamond Lady Arcade: MKII
http://www.csokieskave.hu
http://www.mpadesign.hu 
http://www.mpacustom.hu]
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #9 Dátum: 2011. január 21. - 11:49:10 »

Biztos nem emiatt fogjuk szeretni (vagy sem).
Ha úgy elkapják a hangulatát, mint a Guns flippernél, akkor egy "nemrajongó" is szívesen eljátszik vele.
Én sem vagyok odáig a Guns-ért, egy koncerten sem voltam, de még egy albumuk sincs meg. Ismerem, hallom a slágereiket és a flipper ezeket adta úgy vissza, hogy az egyik legkedveltebb DE masina lett belőle.
Naplózva

"It will never work!"
Liti
Adminisztrátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #10 Dátum: 2011. január 21. - 12:29:39 »

Ilyen szintű igénytelenséget én még nem is láttam flippernél. A Stern alul múlta most (is) magát.
Naplózva
Pbal
Extra Ball is lit
*

WWW E-mail
« Válasz #11 Dátum: 2011. január 21. - 15:31:06 »

a témára a nosztalgia miatt igény van
25-30évvel ezelőtt kinevettek volna egy 50+ éves rockzenészt is,Tina Turnert 44évesen rock nagyinak szólították, most meg a világon és Mo-n ezek az öregek verik a tamtamot úgy is, hogy 20 éve egy kislemeznyi értékelhető produktumuk nem volt
egyszerűen a fizetőképes kereslet az idősebb korosztályból tevődik össze
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #12 Dátum: 2011. január 21. - 15:33:49 »

Csak a két kart tartom kevésnek egyébként ránézésre rendben van a masina.
A feliratokat nézve nem lepődnék meg ha a játékmenete nagyon hasonlítana az Elvisre.
Tényleg nem tűnik aktuálisnak a téma de azért páran még biztos emlékeznek rájuk azok közül
akik a 200 millió eladott lemezüket megvették.
Naplózva

Pinball is Dead
Jahno
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

« Válasz #13 Dátum: 2011. január 21. - 16:03:36 »

a témára a nosztalgia miatt igény van
25-30évvel ezelőtt kinevettek volna egy 50+ éves rockzenészt is,Tina Turnert 44évesen rock nagyinak szólították, most meg a világon és Mo-n ezek az öregek verik a tamtamot úgy is, hogy 20 éve egy kislemeznyi értékelhető produktumuk nem volt
egyszerűen a fizetőképes kereslet az idősebb korosztályból tevődik össze

Azért nem egészen. Első körben 20 éve is bőven volt produktum, Tina Turner pld. akkor tér vissza nagy erőkkel a színpadra, aztán vitte a bilboardot, meg elég sok országban a listavezetést. Stones az szintén '60as találmány, '90-ben elég jó turnét toltak, akkor értek Európába. De azóta is koncertDVD, filmzene, kis/nagy album.

Aztán nézőseregből  ott a fiatalság is, mert a sok nyalókazene (c) mellett ez legalább ehető. Az meg a másik, hogy Tina Turner az utolsó bulin baszki odavert a táncoslányoknak is, vagy éppen a fél méteres rámpán X métzer magasan a közönség felett futkozott, magassarkú cipőben. Rolling Stones sem volt egyszerű, ott is végigugrálták a koncertet, ahogy azt illik. Ezek elő bírnak adni és kész, ráadásul élőben zenélnek. Madonnára kíváncsi voltam, felénél visszamásztam a pult mögé, George Michael meg fél órás szünetet tartott jó 20 perc után? Saját rajongói kivonultak a vérbe.

Stones rajongó sem voltam, valahogy kimaradt, de már előtte napokban a hangolás alatt sejtettem, hogy ez rendben lesz. Úgy is volt, azóta lőttem fél méternyi DVD-t a polcra. Ráadásul ennyi idősen örülünk ha önerőből a pelenkábe bírunk hugyozni, ezek meg eszméletlen amit csinálnak. ÉN az ilyen Cinetripes izék ellen sem vagyok, de abból valahogy csak a selejt van errefelé, vagy az én ízlésem a furcsább, de 20 évvel ezelőtt a gépzenésből elég jó volt a felhozatal, most meg Tiesto, meg az ilyen White Sensation, meg satöbbi után csak hümmögtem, mert lóf@sz az egész. Metallicát 2szer láttam egymás után, aztán Megadeth, többiek teljesen rendben voltak.
Naplózva
Szamó
Extra Ball is lit
*

« Válasz #14 Dátum: 2011. január 21. - 16:06:51 »

Én elmúltam 41 így rock-on, blues-on, rock and roll-on nőttem fel.
Nagyon sok öreg bandát hallgatok a mai napig pl. Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin,Frank Zappa, Depeche Mode stb.
De Jagger-ék még hova akarnak hasítani, tollasodni nyugdíjasként inkább pihenjenek........
A gép egyszerűen botrány!  :plazma
Naplózva
onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #15 Dátum: 2011. január 21. - 16:16:43 »

Engem szintén. Ki az istent érdekel 2011-ben a Rolling Stones? De most komolyan:D

Ez egy mókás hozzászólás volt  :ohmygod:
Bár az emós goás divatbuznyákokat biztos nem... (elnézést, akinek nem inge..)  :nevet:

Szerk: ott voltam a népstadionban bő 13 évvel ezelőtt, ahol előttük fellépett egy bizonyos Földes László nevű úriember, aki kijelentette a színpadon két zeneszám között, hogy találkozott a Stones-sal, és így már nem hiábavaló az élete (!).

Kb. ennyit ennek a zenekarnak az imidzséről.
A géphez nem tudok hozzátenni, néha az lenne a legjobb, hogy nem gyártana senki sem flippert, akkor nem lenne mit fikázni.
Nem kell új flipper és kész. Mindenki forduljon rá a konzoljára, és maradjon csöndben  :dance
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 21. - 16:21:28 írta onlydjz » Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #16 Dátum: 2011. január 21. - 16:49:10 »

Én speciál annak az együttesnek a koncertjére sem mentem volna el amelyik egy basszusgirározó drakulából,doboló farkasemberből, szaxofonozó
viziszörnyből,gitározó múmiából,szintetizátorozó frankensteinből- kinek jóvágású szintén szörnymenyasszonya énekelt-állt de a Monster Bashon örömmel játszogattam.
Naplózva

Pinball is Dead
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #17 Dátum: 2011. január 21. - 20:04:31 »

Látod Deep mit csináltál.. :jolvanjol: most mindenki a zenekarokról beszél.... Pedig szerintem ez a flipper sokkal rosszabb, minthogy a témájáról keljen beszélgetni!  :furesz :plazma
Naplózva

YYY
Ramp
Special
*

« Válasz #18 Dátum: 2011. január 21. - 22:19:12 »

Kipróbáltad már?Vagy ránézel egy fotóra és máris összeáll a kép?Nem semmi...
Naplózva

Pinball is Dead
deep
Extra Ball is lit
*

« Válasz #19 Dátum: 2011. január 21. - 22:22:44 »

Látod Deep mit csináltál.. :jolvanjol: most mindenki a zenekarokról beszél.... Pedig szerintem ez a flipper sokkal rosszabb, minthogy a témájáról keljen beszélgetni!  :furesz :plazma
Bocs. Egyebkent termeszetesen a stones-t mint flipper tema nem erdekel senkit, igy ertettem. Az ős stones rajongok mar nem flippereznek, akik mdg nem is ismerik, plane nem dobnak bele penzt. Szerintem.
Naplózva

DataEast - Jurassic Park
feherzs
Extra Ball
*

« Válasz #20 Dátum: 2011. január 21. - 22:46:26 »

A mentségük az legyen, hogy legalább csináltak egy újabb gépet!!!
Ha már más nem gyárt, ennek az egynek örüljünk azért!
Nem akarom védeni őket de... igenis védem őket mert van annyi vér a p...ükben, hogy elő mernek állni mindig vmi újabbal!
Más meg nem gyárt semmit csak lapítanak mint "szaragazban"!
Ez az egy van nekünk most, úgyhogy ennek kell örülnünk! Ha lesz konkurencia, lehet majd negatív kritika is! Addig meg szerintem mind "új gép"!
Ha nem is tetszik mindenkinek egyformán de azért csak új! A hajdan gyártott MÁRKÁS gépek között is volt gyengébb darab!
Most akkor szeretjük a flippereket vagy sem?
Naplózva

/Steve Kordek/
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #21 Dátum: 2011. január 21. - 22:57:05 »

Ha úgy elkapják a hangulatát, mint a Guns flippernél, akkor egy "nemrajongó" is szívesen eljátszik vele.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ezt most komolyan gondolod?   ;D :gondol :nem

mert ugyanis az leszz a problema vele hogy nem fogjak elkapni a guns hangulatat :)
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
hokuszpk
Guest

« Válasz #22 Dátum: 2011. január 22. - 01:00:11 »

Stones rendben van. marmint a zenekar.
lehet tenyleg az MB -t kellett volna minimalmod attervezni, aztan mindenki bologatott volna, hogy mennyire okes.
Naplózva
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #23 Dátum: 2011. január 22. - 01:12:50 »

Mick Jaggertől szó szerint kiüt a ragya...  :box: Mi lesz a "gépétől"?  :ohmygod:
Meg sem nézem ilyen kommentek után még a fényképét se, inkább leszek 5. egy versenyen nehogy a döntőben ezzel kelljen majd játszanom!  :mrgreen:
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #24 Dátum: 2011. január 22. - 01:56:09 »

:offtopic: csak a holt testemen keresztul lehetsz te otodiknel rosszabb :mrgreen: :reklamal:  :mrgreen: :offtopic:
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Ramp
Special
*

« Válasz #25 Dátum: 2011. január 22. - 07:50:08 »

Hozzátenném hogy ez egy FLIPPER és nem egy SZEXI RUHA amit elég a kirakatban megnézni és máris el tudjuk dönteni hogy passzol a hajszínünkhöz vagy nem.
Naplózva

Pinball is Dead
hokuszpk
Guest

« Válasz #26 Dátum: 2011. január 22. - 08:03:48 »

Nem beszélve arról, hogy ezt a témát 1980-ban a Bally már ellőtte.

es ? Mas temabol is van tobbfele flipper. Pl. Star Trek. Gottlieb 1971 ; Bally 1978; Data East 1991, Williams 1993 ; sajnos mindenki csak az utolsot ismeri. Remelem a Stern a kovetkezo Star Trek filmre ramozdul. Aztan majd "szakertunk"  ;D ;D ;D
Naplózva
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
*

WWW E-mail
« Válasz #27 Dátum: 2011. január 22. - 10:51:41 »

srácok. azt hiszem többen a seggünket vernénk a földhöz, ha lenne keretünk 1 ilyen új masinára ;)
Naplózva

[Pinballs:  Getaway, Fish Tales, Black Jack, SWE1 ;) Gone but not forgotten Batman Forever, Super Orbit, Elektra , Mundial, Lap by Lap, Diamond Lady Arcade: MKII
http://www.csokieskave.hu
http://www.mpadesign.hu 
http://www.mpacustom.hu]
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #28 Dátum: 2011. január 22. - 11:21:00 »

Bizony...viszont tuti nem erre költenénk ;D
Naplózva

"It will never work!"
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #29 Dátum: 2011. január 22. - 12:26:07 »

Nem akarom védeni őket de... igenis védem őket mert van annyi vér a p...ükben, hogy elő mernek állni mindig vmi újabbal!
Ez az egy van nekünk most, úgyhogy ennek kell örülnünk! Ha lesz konkurencia, lehet majd negatív kritika is! Addig meg szerintem mind "új gép"!
Ha nem is tetszik mindenkinek egyformán de azért csak új! A hajdan gyártott MÁRKÁS gépek között is volt gyengébb darab!

Nagyon sokáig egyet értettem veled, hogy igen, ők még gyártanak, ők még éltetik a FLIPPER. De ez már szerintem a FLIPPER lejáratása. Egy laikusnak is inkább az Addams Family tetszik (tapasztalat), nem az ilyen egyszerű mostani Stern gépek.
Naplózva

YYY
feherzs
Extra Ball
*

« Válasz #30 Dátum: 2011. január 24. - 20:52:50 »

Biztosan velem van a baj, de én egy kopasz deszkapályán is élvezettel lövöldözném fel-fel a golyót! :idiot1:
Itt meg egy új gépet ócsároltok amivel még nem is játszott egyikőtök sem!
Nem értem... :gondol
Naplózva

/Steve Kordek/
feherzs
Extra Ball
*

« Válasz #31 Dátum: 2011. január 24. - 21:27:04 »

Nagyon sokáig egyet értettem veled, hogy igen, ők még gyártanak, ők még éltetik a FLIPPER. De ez már szerintem a FLIPPER lejáratása. Egy laikusnak is inkább az Addams Family tetszik (tapasztalat), nem az ilyen egyszerű mostani Stern gépek.

A korábbi gyártók elkényeztették a világot jobbnál-jobb gépekkel -el is véreztek (De ez már lerágott csont!), mert egy idő után már nem tudták űberelni saját magukat- a STERN megállapított egy tartható szintet -tanulva más hibájából- és ezt egész egyszerűen nem fogják áthágni!  Ha ennek az az ára, hogy lesz egy-két gyengébb gép...nnna és?
Így valószínűleg tudnak majd még később gépet gyártani! Ezáltal majd még TE is és TI is (meg én is) fogtok/fogunk tudni flipperekkel játszani a közeljövőben!
Lehet, hogy lesz majd "komolyabb" gyártó a piacon a jövőben de most nem tolong senki!
TAF-vel meg nem lehet találkozni a végtelenségig...

Naplózva

/Steve Kordek/
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #32 Dátum: 2011. január 25. - 15:20:13 »

de tolong, a neve jersey pinball. majd meglatjuk mi sul ki belole ;)

am nem is az a baj hogy gyart meg a stern, hanem az hogy a minoseg messze alulmulja   a regebby bally/williams termekek minosegi szinvonalat.
Naplózva

feherzs
Extra Ball
*

« Válasz #33 Dátum: 2011. január 25. - 19:05:46 »

de tolong, a neve jersey pinball. majd meglatjuk mi sul ki belole ;)

am nem is az a baj hogy gyart meg a stern, hanem az hogy a minoseg messze alulmulja   a regebby bally/williams termekek minosegi szinvonalat.

Hát, csak "Ramp"-ot tudom idézni a jersey flipperrel kapcsolatban:

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=16444.0

Tehát:
"Ha ÁFA-val 2.5 millióba fog kerülni mint azt az adataiból látni lehet(tehát a Sternek kétszeresébe),akkor biztosak lehetünk
benne hogy nem sok lesz a gépeikből  itthon.Szerintem kirakva egy se.
Ha később olcsóbb gépet csinálnak akkor talán.
Érdekes elképzelés mindenesetre.Miközben a Sten saját gépei Lite változatával próbálkozik ők egy drágább bonyolultabb flipperrel
próbálnak betörni a piacra."

A minőséggel kapcsolatban igazad van de máshogyan ennyiért nem lehet flippert gyártani manapság!!! Ja és ez is drága! Mikorra termeli ki egy Flipper az 1,5m forintos vételárat??? Talán soha?
Sajnos ilyen világot élünk jelenleg! Lehet lesz még jobb a helyzet és lesz másik gyártó aki jó áron jobb gépet gyárt majd mint a STERN! Akkor egy szót sem fogok szólni! Max. csak annyit, hogy ne feledjük el azért azt, hogy az "átmeneti" időben a STERN-nek köszönhetjük, hogy tudtunk azért néha flipperezni...

Egyébként is, ha nem változik vmi módon a jelenlegi állás, akkor kb 2,5 év múlva az összes Bally/Williams kikerül az üzemeltetésből és csak a STERN-ek maradhatnak a kocsmákban...
No persze ha addig még meg tudnak maradni a piacon...
Naplózva

/Steve Kordek/
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #34 Dátum: 2011. január 25. - 20:09:24 »

Ne felejtsd el, hogy nem a STERN-nek köszönhetjük, hogy néha tudunk flipperezni, hanem annak aki kitalálta, hogy először az 1990 előtti gépektől vonják meg a típusengedélyt, most pedig a maradék B/W-re sem biztos, hogy lesz üzemeltető, aki megújítja.
Lehet pár éve itt járt a STERN megbízottja és kis zsebpénzért levajazta az illetékes hivataloknál ezt a dolgot? Akkor viszont tényleg nekik köszönhetjük....
Naplózva

"It will never work!"
Oldalak: [1] 2 3 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Rolling Stones « előző következő »
Ugrás: