Ki az istent érdekel 2011-ben a Rolling Stones? De most komolyan:D
a témára a nosztalgia miatt igény van25-30évvel ezelőtt kinevettek volna egy 50+ éves rockzenészt is,Tina Turnert 44évesen rock nagyinak szólították, most meg a világon és Mo-n ezek az öregek verik a tamtamot úgy is, hogy 20 éve egy kislemeznyi értékelhető produktumuk nem voltegyszerűen a fizetőképes kereslet az idősebb korosztályból tevődik össze
Engem szintén. Ki az istent érdekel 2011-ben a Rolling Stones? De most komolyan:D
Látod Deep mit csináltál.. most mindenki a zenekarokról beszél.... Pedig szerintem ez a flipper sokkal rosszabb, minthogy a témájáról keljen beszélgetni!
Ha úgy elkapják a hangulatát, mint a Guns flippernél, akkor egy "nemrajongó" is szívesen eljátszik vele.
Nem beszélve arról, hogy ezt a témát 1980-ban a Bally már ellőtte.
A mentségük az legyen, hogy legalább csináltak egy újabb gépet!!!Ha már más nem gyárt, ennek az egynek örüljünk azért!Nem akarom védeni őket de... igenis védem őket mert van annyi vér a p...ükben, hogy elő mernek állni mindig vmi újabbal!Más meg nem gyárt semmit csak lapítanak mint "szaragazban"!Ez az egy van nekünk most, úgyhogy ennek kell örülnünk! Ha lesz konkurencia, lehet majd negatív kritika is! Addig meg szerintem mind "új gép"!Ha nem is tetszik mindenkinek egyformán de azért csak új! A hajdan gyártott MÁRKÁS gépek között is volt gyengébb darab!Most akkor szeretjük a flippereket vagy sem?
Quote from: feherzs on 2011. január 21. - 22:46:26A mentségük az legyen, hogy legalább csináltak egy újabb gépet!!!Ha már más nem gyárt, ennek az egynek örüljünk azért!Nem akarom védeni őket de... igenis védem őket mert van annyi vér a p...ükben, hogy elő mernek állni mindig vmi újabbal!Más meg nem gyárt semmit csak lapítanak mint "szaragazban"!Ez az egy van nekünk most, úgyhogy ennek kell örülnünk! Ha lesz konkurencia, lehet majd negatív kritika is! Addig meg szerintem mind "új gép"!Ha nem is tetszik mindenkinek egyformán de azért csak új! A hajdan gyártott MÁRKÁS gépek között is volt gyengébb darab!Most akkor szeretjük a flippereket vagy sem?Nagyon sokáig egyet értettem veled, hogy igen, ők még gyártanak, ők még éltetik a FLIPPER. De ez már szerintem a FLIPPER lejáratása. Egy laikusnak is inkább az Addams Family tetszik (tapasztalat), nem az ilyen egyszerű mostani Stern gépek.
de tolong, a neve jersey pinball. majd meglatjuk mi sul ki belole am nem is az a baj hogy gyart meg a stern, hanem az hogy a minoseg messze alulmulja a regebby bally/williams termekek minosegi szinvonalat.