vazze, talalkoztal Ernonel egy 30x updatelt softwareval rendelkezo AC/DC -vel, ami raadasul Premium vagy LE.nekunk a kocsmaban -- de szerintem te is tudod jol -- olyan nem jut, nekunk egyszeri PRO jut, amit megvesz az uzemelteto, es ahogy van kirakja, aztan a szoftverfrissitesre *szik. marpedig anelkul a 30 frissites nelkul az AC/DCrol a zeneken kivul mas jot nem lehet mondani.Talan nem kellene Sterneknek felkesz szoftverrel kiadni a gepeket, es valamelyest javulna a kozhangulat.
Szerintem nem ilyen bonyolult...Pl.,véleményem szerint a Tron egy igen hangulatos, játszható gép, a Rolling Stones meg nevetséges az ugráló Jagger-rel... WPC-k közül is van, mi tetszik, és van, mi nem... Általánosságban csak annyi a bajom a Strernekkel, hogy a régi gépeken fantáziadúsabb volt a játéktér, több érdekesség volt rajtuk... Persze ez is általánosítás, de akkor is.
" Miért sz@rok a Stern gépek? "Azért,mert ha egy játékteremben ott van 15 féle Limited-,Collectors-,Special-,Deluxe-Edition,26. softverfrissített Stern gép,és egy 20 éves "mezei" Edition Williams White Water,akkor inkább a vizes masinát választom!! Szerintem mindenki érti,hogy mire gondoltam!
pl. nagyon zavar a transformersben is az, hogy egy rohadt rámpa előtt van 3-4 insert ami össze-vissza világít , villog
ha tehetném, először a stern sort tenném be a garázsba...mert olyanja még nincs senkinek..))))
Ilyen vilagba elünk....nezd meg, hogy pl. a mobilok milyen hamar cserelödnek.
A TV-m ha jol emlekszem 6 honap alatt 4x aktualizalta softwaret.A Stern-el most az a jo, hogy Lyman ujra ott dolgozik.Ö most rendbe rakja a softwareket.Mindenütt sporolnak a munkaerövel es igy nehez minden iparagban egy igazan kesz termeket kiadni (lasd autoipar)A TSPP softwaret allitolag 2 evig irtak, a Spiderman-t Lyman otthon a szabad idejeben irta keszre.
Nezzetek meg, hogy a WoZ meg mindig nincs piacra dobva. Talan mar egy eve beigertek, de a software meg nincs kesz.
De ez se normalis, hogy 2-3 evet kelljen varni egy uj gepre.
Azert azt se szabad elfelejteni, hogy szerintem a Sternek jatekszabalyai sokkal komplikaltabbak es idö kell ahhoz, hogy megirjak.....közbe az üzemeltetöknek meg 2-3 uj modell kell egy evben.Igy nehez kompromisszumot kötni.
Az updateknek en nagyon örülök, mivel a megszokott gepet ujra fel kell fedezni egy komolyabb update utan.Milyen jo lenne, ha a regebbi gepekbe is egy-ket dolgot megvaltoztatnanak, elnehezitenek....
A CC-hez irt uj software a gepet teljesen megvaltoztatta. De ehhez programozok kellenek, akik a szabad idejükbe is dolgoznak.A ColorDMD-k is nagyon feldobjak a gepeket es az ember kivancsian nezi a kijelzöt.@RampA frissitest megtudna a szerelö egy kávé mellett csinalni, ha eppen szerel / kasszat ürit stb.Max a menübe kell a penzbedobast ujra beallitani.Regebben ROM-ot kellett extra irni, kiszedni a panelröl a regit....szoval maceras volt, mig most tök egyszerü.
Most, hogy a regi csapat ujra együtt van a Stern-nel, szerintem jo iranyba haladnak.Kivancsi leszek a Star Trek-re szines kijelzövel Steve es Lyman produkcioban.Az AC/DC meg nincs teljesen kesz. Lyman mondjuk meg van elegedve vele (keszült egy riport vele), de meg van egy-ket dolog amit jo lenne optimalni.Az RGB LED-ek miatt, még több mindent kihozhat belöle.