Csak úgy mellékesen említem meg, hogy ezeket a korosztályú gépeket, hivatalosan NEM lehet üzemeltetni....
FELHÍVÁS: A TOPIC 48-órán belül TÖRLÉSRE KERÜL !Az elmúlt hosszú évek tapasztalatiból kiindulva sajnos nem engedhetünk teret efféle topicoknak, mert általában személyeskedésbe és vitákba (anyázás) torkollanak.Az anyázás azért van mert a VEVŐ és az ELADÓ ELLENTÉTES ÁLLÁSPONTOT KÉPVISEL. (A vevő olcsón. Az eladó "drágán" szeretne bizniszt.)...és ebbe már csak a "jóbarátok , kibicek és irigyek" szoktak még jobban belekontárkodni.De 48 óra végéig "Szabad a vásár".VEVŐ OLDALI ÉRVEK:Egy flippervásárlást lehet üzleti és/vagy érzelmi alapon megvalósítani vagy elutasítani. Ezért mint a fenti topic X-force flipperének 130e ft-os ára sem lehet sok vagy kevés. Miért?Mert ha üzletileg nézem akkor ennyiért 1 éve kaphatott volna tőlem egy Dirty Harry-t (koszosan, fűtött kijelzővel). 1 ÉVE nem most.Érzelmileg viszont (nem ismerem a vevőt általánosságban beszélek) lehet ,hogy a gyerekkori kedvenc és/vagy első flippere volt amivel 10 évesen játszott a művelődési házban. Plusz ez ha jól láttam tiszta működőképes tehát odaáll és játszik, a Dirty-n volt meló bőven.Üzletil szempontból rossz biznisz. Érzelmi szempontból lehet hogy a legjobb.KI DÖNTI EL JÓ VOLT VAGY ROSSZ AZ ÜZLET? ...csak a vevő.Van egy gép pl: High speed. Ezt felteszik 20.000ft minimálért és van 2-3 vevő akik felnyomják pl:100.000. MIÉRT? pl: alkatrészért. Számoljunk. 2db: Alpha Num kijelző kb 25-30.000, 1db Credit 10-12.000, 2db Num 10-12.000, panelek 25-35.000, fejüveg 10-20.000, villogó (komplett) 10-15.000,Hoppá! ott vagyunk a 100.000 körül. ....és akkor még nem nyúlt a trafóhoz, ajtó, lábak, box, gombok, és a PÁLYÁHOZ amin(tekercsek, postok, foglalatok, meghanikai dolgok, plascicok, rámpák, és még egy halom cucc van)JÓ VAGY ROSSZ ÜZLETET KÖTÖTT ?ELADÓI OLDAL:Minél jobb áron eladni bármit......vagy minél hamarabb. Nekem is volt egy eladó HS a télen (kicsit jobb mint a mostani) asszem 68.000 ért tettem fel ide a fórumra és 65-öt akartam érte DE jött pár srác megnézni, szimpatikusak voltak és azt mondták elviszik holnap és ajánlottak 60-at. Máskor legfeljebb a fejemben lévő 65-ig menetem volna le. DE kellett a hely. Így tettem én is egy ajánlatot. Ha még ma elviszik odaadom 60-ért. ELVITTÉK.KI JÁRT JÓL? ...szerintem mindketten. Én mert eltűnt a gép. Ők mert jó árban vettek egy gépet.ui: Én személy szerint sajnálom. hogy nem maradhat ilyen topic de sajnos rosszak a tapasztalatok. (viszont még van több mint 47 óra a törlésig)
Sziasztok!Nem szoktam hozzászólni a témákhoz, csak csendben olvasgatok a háttérben. Még a hajnal 3-kor csengető vevő okán kiteljesedett kerekasztal (vagy mi) vs flipperklub vita során is megálltam, pedig eléggé bizseregtek az ujjaim. Szerintem a létező legrosszabb döntésetek volt az eladó flippereknél letiltani a hozzászólásokat. A kívülállók előtte legalább kaphattak valami képet a flipperek "reális" értékéről, tanulhattak a hozzászólásokból. Na akartam írni még sok mindent, de elszállt az ihletem. Mindenesetre egy anyázásba torkolló vita beszüntetése/visszatörlése se jelentene több energiát, mint a fenti hozzászólásod megírása.Amúgy béke van, mindenkinek tisztelettel,Pétervári Gábor
http://jatek.vatera.hu/egyeb/williams_whirlwind_ritka_flipper_pinball_1726845263.htmlNem bírtam ki beteszem ide. REÁLIS VAGY SEM ? vélemények?
Nincs reális ár !Csak ki akarom fizetni -nem akarom kifizetni van .Egy felújítási alapnak vásárolt gépre annyi pénzt lehet rákölteni amennyit nem sajnál az ember .A rádolgozott munkaóra lehet nincs is kifizetve .De alapvetően meghökkentő a meghirdetett ár .Lehet most szebb mint amikor kibontották a gyári dobozából .A licites eladás nem ad módot az előzetes megtekintésre -így a rizikót kell vállalni annak aki ilyen módon vásárol.Eladásban csak a sok éves munkából kikerült flipperekkel találkoztam változó minőségben ,talán az ott kialakult és elfogadott árszintetgondoljuk reális árnak. A felújított gépekről és a menetéről a mesterek fotói és beszámolóiból tájékozódhattunk és csodálhattuk meg kitartó munkájuk végeredményét ! A közelmúltban volt szerencsém közelről látni és játszani egy ilyen remekművel ,tudom honnan indult és mi lett belőle .Egyszerűen fantasztikus élmény volt a flipper ,egyenesen szentségtörésnek tartottam ,hogy cérnakesztyű nélkül hozzá érhettünk ! Ha eladásba kerülne valószínűleg szintén meghökkentő árat képviselne,amit sokan így én is túlzásnak tartanék -de ez nem számít .
http://aprod.hu/hirdetes/flipper-automata-1-2-3-4-szemelyes-5-golyos-helyhiany-miatt-elado-IDZGnL.html#f5f6cf3e51;r:;s:Ez egész korrekt ár lenne érte, ha szebb állapotban lenne. Sírok a fejüveg miatt, nagy kár érte. Az egyik legszebb gép a Medusa mellett szvsz.
Egy újabb érdekes hirdetés, érdekes árral és még érdekesebb előtörténettel...http://aprod.hu/hirdetes/flipper-ID12UDR.html#f5f6cf3e51;r:;s: