Én meg 2 utcára tőle a Dessewffy-be !Ird hol és mikor - megpróbálok odaugrani !
Hát mi ott voltunk ( a nejemmel ) 7-től 1/2 8-ig. Ittunk egy kólát is ... az Indy offline volt.Mondjuk sokat segitett volna, ha elárulod a nevedet, telefonszámodat vagy azt, hogy miről ismerlek fel.Ott volt 4-5 srác aki dartsozott. Az egyiket megkérdeztem rólad ( flipper, weboldal, DOR, stb ) de azt mondta nem vagy közöttük ...Igy hát eljöttünk. Talán majd legközelebb ...
Írok valami nyugisabb helyet is.XV. ker., Bocskai u. 77. Búzavirág presszó.Indiana Jones, tegnap hozták, kimondottan jó állapotban. Napközben kihalt a hely, este pörgősebb a darts miatt.+ kedvesség jár a pultban, ha megemlíti valaki a flipperklubbot, vagy engem (attila)
Quote from: DOR on 2009. május 07. - 09:58:43Írok valami nyugisabb helyet is.XV. ker., Bocskai u. 77. Búzavirág presszó.Indiana Jones, tegnap hozták, kimondottan jó állapotban. Napközben kihalt a hely, este pörgősebb a darts miatt.+ kedvesség jár a pultban, ha megemlíti valaki a flipperklubbot, vagy engem (attila) Köszi Atti az infót,tegnap jót játszottam az Indyn...Tényleg kulturált a hely,és jó fejek a törzsvendégek is Kb.egy másfél órás játékkal a Búzavirág presszó látványossága lettem.Miközbe játszottam jól elbeszélgettem a vendégekkel és a tulajjal is,miután megkérdezték h a Dart's is ilyen jól megy-e?!Mondtam h csak a golyós játékokat erőltetem,erre megkérdezte a kocsmáros (Zsolti)aki nagyon szinpatikus és barátságos volt velem.-h esetleg a biliárd mehet-e mert azt nagyon érzi és verhetetlen :futyulakár valami komoly tétet is feldobhatunk :mrgreen:Én csak elmosolyodtam és nem szoltam semmit...Miután lejátszottam a játékot bemuttatkoztam mégegyszer és tanácsoltam neki h ovatosabb legyen az életbe mert soha nemtudhatja ki áll vele szembe...Jót nevettünk,és mivel autóval voltam megajándékozott egy üveg itallal,mégegyszer gratulált...a játék végeredménye:4,5milliárd Üdv S.G.
Legközelebb... csörgök vagy dobok egy sms-t és beugrok hozzád is Tyutyu mester megnézem a gyönyörű Zaccaria gyüjteményedet...a Storyt csak részleteibe írtam le nagyon mókás volt a szitú holnap elmesélem akit érdekelnek a részletek is...
Na ez egy jó kérdés,szerintem ilyen gép nincs Mo. üzemeltetésben már sajnos
Quote from: S.G. on 2009. május 15. - 22:11:02Na ez egy jó kérdés,szerintem ilyen gép nincs Mo. üzemeltetésben már sajnos megsúgom neked egyáltalán nem volt itthon üzemeltetésben, ugyanis nálunk nagyrészt a film, illetve a sorozat témák voltak fellellhetőek,
Volt egy CV keleten is.....MIndegy rá se ránts.
Quote from: emfkfan on 2009. május 16. - 01:05:34Quote from: S.G. on 2009. május 15. - 22:11:02Na ez egy jó kérdés,szerintem ilyen gép nincs Mo. üzemeltetésben már sajnos megsúgom neked egyáltalán nem volt itthon üzemeltetésben, ugyanis nálunk nagyrészt a film, illetve a sorozat témák voltak fellellhetőek,Lacám,hogy Te mindenhez értesz! Megsúgom neked,hogy volt üzemeltetésben!Én nem is egyet tudtam!Csak műszakilag nem volt egy remekmű ezért a legtöbbjét eladták illetve elbontották!"nálunk nagyrészt a film, illetve a sorozat témák voltak fellellhetőek"Hát ez sem igazán igy van de ebbe nem megyek bele.Szerintem ez csak a környéketeken a véletlenszerűség miatt lehetett így!Üdv:Lang
Sziasztok!A XV. ker., Bocskai u. 77. Búzavirág presszóban az Indiana Jones a régi, vagy az új Stern Indy?
A Borbarátban voltam én is.Ahogy bementem,azzal a lendülettel ki is jöttem :mrgreen:Magyar ember nem is volt :reklamal:Na mondom,élni szeretnék még egy kicsit.Miután kijöttem borozóból,megállít az ajtóban egy ribanc,hogy nem akarok-e b***ni 8ezerért?Mondom neki,hogy veled nem ribi.Erre le akart volna sz**ni,de még hozzátette,hogy az drágább Na ennyi volt az összes kapcsolatom a Black Spiderrel a Borbarátban! Ha valaki szeretné kipróbálni,javaslom NE egyedül menjen.SZK
A "cigi" drágább mint 8e ?Akkor inkább menjetek a szemétégetőhöz - ott 3e körül van.És még válogathattok is !Ja én nem járok oda, csak hallottam róla !