Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. június 27. - 13:30:06

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 37 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Flipperek Budapesten  (Megtekintve 714001 alkalommal)
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #210 Dátum: 2009. május 07. - 14:22:19 »

Én meg 2 utcára tőle a Dessewffy-be !
Ird hol és mikor - megpróbálok odaugrani !
Naplózva

"A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
DOR
Ball 1 locked
*

« Válasz #211 Dátum: 2009. május 07. - 18:04:20 »

Én meg 2 utcára tőle a Dessewffy-be !
Ird hol és mikor - megpróbálok odaugrani !

Ma is lent leszek, sacc. 7-fél8 körül a Bocskai utcai műintézetben, bár ma darts-os hangulatom van, délelött már meggyűrtem a Dzsónszt.  :)
Naplózva

"Mindenki meghal, de nem mindenki él..."
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #212 Dátum: 2009. május 07. - 19:54:55 »

Hát mi ott voltunk ( a nejemmel ) 7-től 1/2 8-ig. Ittunk egy kólát is ... az Indy offline volt.
Mondjuk sokat segitett volna, ha elárulod a nevedet, telefonszámodat vagy azt, hogy miről ismerlek fel.
Ott volt 4-5 srác aki dartsozott. Az egyiket megkérdeztem rólad ( flipper, weboldal, DOR, stb ) de azt mondta nem vagy közöttük ...

Igy hát eljöttünk. Talán majd legközelebb ...
Naplózva

DOR
Ball 1 locked
*

« Válasz #213 Dátum: 2009. május 08. - 09:28:50 »

Hát mi ott voltunk ( a nejemmel ) 7-től 1/2 8-ig. Ittunk egy kólát is ... az Indy offline volt.
Mondjuk sokat segitett volna, ha elárulod a nevedet, telefonszámodat vagy azt, hogy miről ismerlek fel.
Ott volt 4-5 srác aki dartsozott. Az egyiket megkérdeztem rólad ( flipper, weboldal, DOR, stb ) de azt mondta nem vagy közöttük ...

Igy hát eljöttünk. Talán majd legközelebb ...

Basszus, akkor ti ácsorogtatok kint, amikor megjöttem? Piros polóban voltam, tattoo - mesterségem címere  :) - felírattal.
A flippert nyugodtan belehet kapcsolni bármikor, bár tegnap kicsit szétcsúszott a jobb kar záróráig.
Egyébként Attila vagyok, így ismernek leginkább.
Naplózva

Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #214 Dátum: 2009. május 08. - 09:42:44 »

Igen, láttalak megjönni. Mi álltunk kint. Legközelebb már megismerlek.
A gépet nem akartam bekapcsolni, hogy ne zavarjam a dartsozó csapatot ...
Naplózva

S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #215 Dátum: 2009. május 09. - 10:03:09 »

Írok valami nyugisabb helyet is.
XV. ker., Bocskai u. 77. Búzavirág presszó.
Indiana Jones, tegnap hozták, kimondottan jó állapotban. Napközben kihalt a hely, este pörgősebb a darts miatt.
+ kedvesség jár a pultban, ha megemlíti valaki a flipperklubbot, vagy engem (attila)  ;D

Köszi Atti az infót,tegnap jót játszottam az Indyn...Tényleg kulturált a hely,és jó fejek a törzsvendégek is Kb.egy másfél órás játékkal a Búzavirág presszó látványossága lettem.Miközbe játszottam jól elbeszélgettem a vendégekkel és a tulajjal is,miután megkérdezték h a Dart's is ilyen jól megy-e?!Mondtam h csak a golyós játékokat erőltetem,erre megkérdezte a kocsmáros (Zsolti)aki nagyon szinpatikus és barátságos volt velem.-h esetleg a biliárd mehet-e mert azt nagyon érzi és verhetetlen :mrgreen: :futyulakár valami komoly tétet is feldobhatunk :mrgreen: :futyul :mrgreen:Én csak elmosolyodtam és nem szoltam semmit...Miután lejátszottam a játékot bemuttatkoztam mégegyszer és tanácsoltam neki h ovatosabb legyen az életbe mert soha nemtudhatja ki áll vele szembe...Jót nevettünk,és mivel autóval voltam megajándékozott egy üveg itallal,mégegyszer gratulált...a játék végeredménye:4,5milliárd ;D ;D ;D

Üdv S.G.
Naplózva

Solymosi Gábor alias S.G.
Billiard and Pinball forever:-)))))
DOR
Ball 1 locked
*

« Válasz #216 Dátum: 2009. május 09. - 11:01:00 »

Köszi Atti az infót,tegnap jót játszottam az Indyn...Tényleg kulturált a hely,és jó fejek a törzsvendégek is Kb.egy másfél órás játékkal a Búzavirág presszó látványossága lettem.Miközbe játszottam jól elbeszélgettem a vendégekkel és a tulajjal is,miután megkérdezték h a Dart's is ilyen jól megy-e?!Mondtam h csak a golyós játékokat erőltetem,erre megkérdezte a kocsmáros (Zsolti)aki nagyon szinpatikus és barátságos volt velem.-h esetleg a biliárd mehet-e mert azt nagyon érzi és verhetetlen :mrgreen: :futyulakár valami komoly tétet is feldobhatunk :mrgreen: :futyul :mrgreen:Én csak elmosolyodtam és nem szoltam semmit...Miután lejátszottam a játékot bemuttatkoztam mégegyszer és tanácsoltam neki h ovatosabb legyen az életbe mert soha nemtudhatja ki áll vele szembe...Jót nevettünk,és mivel autóval voltam megajándékozott egy üveg itallal,mégegyszer gratulált...a játék végeredménye:4,5milliárd ;D ;D ;D

Üdv S.G.
[/quote]

Mondanom sem kell, záróráig te voltál a téma  ;D Mindenesetre az image-m teljesen odavan az új csúcstól,  ;) amit utólagos engedelmeddel helyesbítenék:
4,7 milliárdot csináltál!  :beer:
Naplózva

atee
Extra Ball
*

« Válasz #217 Dátum: 2009. május 09. - 12:13:13 »

Írok valami nyugisabb helyet is.
XV. ker., Bocskai u. 77. Búzavirág presszó.
Indiana Jones, tegnap hozták, kimondottan jó állapotban. Napközben kihalt a hely, este pörgősebb a darts miatt.
+ kedvesség jár a pultban, ha megemlíti valaki a flipperklubbot, vagy engem (attila)  ;D

Üdv S.G.

Ez nagyon jó megint :)  :dance
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #218 Dátum: 2009. május 09. - 14:17:50 »

[/quote]

Üdv S.G.
[/quote]

Miért?Ki vagy Te? :mrgreen: Komoly a story  :jolvanjol:
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #219 Dátum: 2009. május 09. - 14:37:56 »

Basszus S.G. itt nyomulsz a szomszédomban és nem szólsz, hogy menjek ?!
Amúgy egy profi billiárd/flipper bemutatót tőled szivesen megnéztem volna ...
Naplózva

S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #220 Dátum: 2009. május 09. - 19:55:21 »

Legközelebb... csörgök  vagy dobok egy sms-t és beugrok hozzád is Tyutyu mester megnézem a gyönyörű Zaccaria gyüjteményedet...a Storyt csak részleteibe írtam le nagyon mókás volt a szitú holnap elmesélem akit érdekelnek a részletek is...

Naplózva

Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #221 Dátum: 2009. május 09. - 20:30:25 »

hehehe :D
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #222 Dátum: 2009. május 09. - 21:16:03 »

Legközelebb... csörgök  vagy dobok egy sms-t és beugrok hozzád is Tyutyu mester megnézem a gyönyörű Zaccaria gyüjteményedet...a Storyt csak részleteibe írtam le nagyon mókás volt a szitú holnap elmesélem akit érdekelnek a részletek is...

1 jelentkező már van :)
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #223 Dátum: 2009. május 15. - 21:38:39 »

Circus Voltaire-t merre lelem? :) :beer:
Naplózva

YYY
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #224 Dátum: 2009. május 15. - 22:11:02 »

Na ez egy jó kérdés,szerintem ilyen gép nincs Mo. üzemeltetésben már sajnos :'( :'( :'(
Naplózva

emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #225 Dátum: 2009. május 16. - 01:05:34 »

Na ez egy jó kérdés,szerintem ilyen gép nincs Mo. üzemeltetésben már sajnos :'( :'( :'(

megsúgom neked egyáltalán nem volt itthon üzemeltetésben, ugyanis nálunk nagyrészt a film, illetve a sorozat témák voltak fellellhetőek,
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #226 Dátum: 2009. május 16. - 09:38:10 »

megsúgom neked egyáltalán nem volt itthon üzemeltetésben, ugyanis nálunk nagyrészt a film, illetve a sorozat témák voltak fellellhetőek,

Lacám,hogy Te mindenhez értesz! :ohmygod: Megsúgom neked,hogy volt üzemeltetésben!Én nem is egyet tudtam!Csak műszakilag nem volt egy remekmű ezért a legtöbbjét eladták illetve elbontották!
"nálunk nagyrészt a film, illetve a sorozat témák voltak fellellhetőek"Hát ez sem igazán igy van de ebbe nem megyek bele.Szerintem ez csak a környéketeken a véletlenszerűség miatt lehetett így!

Üdv:Lang
Naplózva

SZK
Extra Ball is lit
*

« Válasz #227 Dátum: 2009. május 16. - 11:06:34 »

Tényleg volt üzemeltetésben!Én a Nyugati alatt lévő Eifelben toltam rajta!Ja,és kiváló műszaki állapotban volt! :jolvanjol:

Üdv.
SZK
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #228 Dátum: 2009. május 16. - 11:18:35 »

A Fish Tales,Banzai Run,High Speed,Machine Bride of Pinbot,Junkyard,Earthshaker,Cyclone, Corvette,Funhouse,Roadshow,Monster Bash,Medieval Madness című filmeket/sorozatokat szivesen megnézném.
Volt egy CV keleten is.....MIndegy rá se ránts.
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 16. - 11:24:55 írta Ramp » Naplózva

Pinball is Dead
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #229 Dátum: 2009. május 16. - 12:17:02 »

Volt egy CV keleten is.....MIndegy rá se ránts.
Volt bizony, ahogy Ramp mester mondja. Sőt együtt is elég sokat játszottunk vele a helyi krimóban.
Így már négyen vagyunk akik tudtak CV-ről üzemelésben.
Viszont való igaz: nem voltak túl népszerűek kocsmai körökben.
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 16. - 12:22:35 írta vpety » Naplózva

"It will never work!"
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #230 Dátum: 2009. május 16. - 13:15:34 »

Lacám,hogy Te mindenhez értesz! :ohmygod: Megsúgom neked,hogy volt üzemeltetésben!Én nem is egyet tudtam!Csak műszakilag nem volt egy remekmű ezért a legtöbbjét eladták illetve elbontották!
"nálunk nagyrészt a film, illetve a sorozat témák voltak fellellhetőek"Hát ez sem igazán igy van de ebbe nem megyek bele.Szerintem ez csak a környéketeken a véletlenszerűség miatt lehetett így!

Üdv:Lang

jó igaz de én fogalmaztam szarul . na
Naplózva

GYU
Insert Coin
*

« Válasz #231 Dátum: 2009. május 17. - 20:28:45 »

Sziasztok!

A XV. ker., Bocskai u. 77. Búzavirág presszóban az Indiana Jones a régi, vagy az új Stern Indy?
Naplózva
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #232 Dátum: 2009. május 17. - 20:54:25 »

Az új Stern Indyn nehéz lenne 4,7 milliárdot csinálni /mondjuk nem lehetetlen/,úgyhogy gyanítom,hogy a régi! :futyul
Naplózva

emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #233 Dátum: 2009. május 17. - 22:13:26 »

Sziasztok!

A XV. ker., Bocskai u. 77. Búzavirág presszóban az Indiana Jones a régi, vagy az új Stern Indy?
régi sztem is :S
Naplózva

S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #234 Dátum: 2009. május 18. - 11:50:43 »

A Búzavirág kulturális központba a régi Jones mükszik,nagyon jó állapotba ;D ;D ;DMegmondom öszintén rég játszottam olyan Indy-n amin a bal karral állitott helyzetből meglehet játszani a jobb rampát... :jolvanjol: :jolvanjol: :jolvanjol:
Naplózva

S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #235 Dátum: 2009. május 18. - 12:10:59 »

Figyelem!!!

Új felfedezett gépet találtam a XIIIker.-be...Egy gyönyörű szép Fun House-t,lakkozott pálya,újragumizva mindenhol,erős karok,szoval a gép makulátlan csodáltam is hogy nem egy szoba közepén tündököl hanem egy sörözőbe...Azt azért hozzá tenném,h a söröző nagyon barátságos,és hangulatos,egy jó 3h kellemesen el is töltöttem a bázison... ;D ;D ;DFelis figyeltek rám hogy folyamatosan kopogott a gép,de miután a gép mellett megálltak(a tulaj srác,meg egy törzsvendég)egy kicsit,megértették hogy nem a gép romlott el hanem egy SILVERBALL hunter tért be hozzájuk :mrgreen:...Gondoltam esetleg összekötöm a kellemeset a hasznossal és most én kérdeztem meg tölük hogy a billiárd h megy,merth a flipper egy pool asztal mellett tündököl.Soha nemlehet tudni h esetleg valaki nem-e érzi a bilicsit egy üccsibe vagy esetleg egy kis szotyiba?! :nem ;D

Charlie söröző XIIIkerangyalföldi út 24 sarok épület...
A Grand Champion 56millió
Naplózva

hokuszpk
Guest

« Válasz #236 Dátum: 2009. május 21. - 13:06:13 »

Nyugati aluljaro  Borbarat sorozo - nagyonrendbenlevo Black Spiderman. kicsit necces a hely, de ha nemszolsz ra a 150KG-s nemzetisegi asszonysagra, aki tamaszkodik a gepnek mikozben jatszol, akkor nem pofoz fel az epp szerencsejatekot uzo pasija.

Colosseum valahol Rakos-also-felso-kozepson fogalmam sincs a pontos gprs koordinatakrol valahol ott a Novoparts mellett, no ott NoFear van, a gep okes, viszont a nyitvatartas olyan 'ha megjott a kocsmaros akkor nyitunk ( du. 4-5 elott nemnagyon ) aztan amig vannak addig maradunk tipus, zartkoru rendezveny tabla ne tevesszen meg, ne nezz ki rendornek vagy adoellenornek, akkor szivesen latnak.
kozben Jahno megtelegracsolta a cimet : Bp. XV Késmárk u. 32.
Naplózva
SZK
Extra Ball is lit
*

« Válasz #237 Dátum: 2009. május 21. - 21:03:39 »

A Borbarátban voltam én is.Ahogy bementem,azzal a lendülettel ki is jöttem :mrgreen:Magyar ember nem is volt :reklamal: :reklamal:Na mondom,élni szeretnék még egy kicsit.
Miután kijöttem borozóból,megállít az ajtóban egy ribanc,hogy nem akarok-e b***ni 8ezerért?Mondom neki,hogy veled nem ribi.Erre le akart volna sz**ni,de még hozzátette,hogy az drágább :mrgreen: :mrgreen:
Na ennyi volt az összes kapcsolatom a Black Spiderrel a Borbarátban! :D
Ha valaki szeretné kipróbálni,javaslom NE egyedül menjen.

SZK
Naplózva
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #238 Dátum: 2009. május 21. - 21:24:27 »

Veszélyes sport a flipper.
Naplózva

"It will never work!"
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #239 Dátum: 2009. május 21. - 21:47:04 »

A Borbarátban voltam én is.Ahogy bementem,azzal a lendülettel ki is jöttem :mrgreen:Magyar ember nem is volt :reklamal: :reklamal:Na mondom,élni szeretnék még egy kicsit.
Miután kijöttem borozóból,megállít az ajtóban egy ribanc,hogy nem akarok-e b***ni 8ezerért?Mondom neki,hogy veled nem ribi.Erre le akart volna sz**ni,de még hozzátette,hogy az drágább :mrgreen: :mrgreen:
Na ennyi volt az összes kapcsolatom a Black Spiderrel a Borbarátban! :D
Ha valaki szeretné kipróbálni,javaslom NE egyedül menjen.

SZK

Akkor Te is találkoztál azzal a faz sopóval? :mrgreen:
az mindenkit leakar "rántani"....... :D
Voltál az apály utcában fun nézőbe?
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 22. - 08:26:47 írta Langhorn » Naplózva

SZK
Extra Ball is lit
*

« Válasz #240 Dátum: 2009. május 21. - 22:01:49 »

Nem voltam,majd szombaton.
Naplózva
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #241 Dátum: 2009. május 22. - 07:37:56 »

A "cigi" drágább mint 8e ?
Akkor inkább menjetek a szemétégetőhöz - ott 3e körül van.
És még válogathattok is !

Ja én nem járok oda, csak hallottam róla !  :nem
Naplózva

debela
Tagjelölt
Ball 3 locked
*

« Válasz #242 Dátum: 2009. május 22. - 08:20:45 »

A "cigi" drágább mint 8e ?
Akkor inkább menjetek a szemétégetőhöz - ott 3e körül van.
És még válogathattok is !

Ja én nem járok oda, csak hallottam róla !  :nem

off:
és még abból is lehet alkudni,ha túl rég nem volt kuncsaftjuk.
vagy a gumit,vagy egy kis pízt.  :futyul
ÁLLÍTÓLAG,mástól hallottam én is!!!  ;)
Naplózva
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #243 Dátum: 2009. május 22. - 08:31:11 »

:offtopic:
Ahogy elnézem nyithatunk egy "hol olcsóbb a Ribizli Budapesten" topicot is! :mrgreen:

Amúgy a fentebb említett "borbarát" borozóról volt tegnap este a 21. században egy röpke szösszenet /ott vettek fel egy-két riportot/,
hogy mit is isznak az alkeszok + a hajlékonyok amikor tablettás bort isznak.Hát nem is csodálkozom,hogy ennyi hülye van ebben az országban!
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 22. - 08:41:09 írta Langhorn » Naplózva

S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #244 Dátum: 2009. május 22. - 11:07:12 »

:jolvanjol:Ja-ja én is láttam a müsort tegnap este,hááát tényleg kemény a hely...Nemis értem hogy merészkedtetek be ebbe a kulturális központba )Szk,hokuszpok...???A riporton keresztül is megrémültem h Mo. egy ilyen kocsmába hogy rakhatnak be egy Black Spiderman-t :reklamal:Nemcsak egy forintot nemfognak beledobni,de még a söröskorsó is bekacsinthat a fejüvegen ha valakinek valami nem tetszik :nem :nem :nemSajnos én láttam már ilyet....

Üdv S.G
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 37 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Ugrás: