Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. június 27. - 00:52:41

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 37 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Flipperek Budapesten  (Megtekintve 713609 alkalommal)
atee
Extra Ball
*

« Válasz #245 Dátum: 2009. május 22. - 13:31:53 »

Valamiért ott van az a gép. Vagy kénytelen otthagyni a tulaja :D
A Nyugati egyre züllöttebb hely. Nappal se a biztonságáról híres. Már évek óta hallani innen onnan, hogy kerülendő az áldozat típusú embereknek magányosan.
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
Ramp
Special
*

« Válasz #246 Dátum: 2009. május 22. - 13:40:22 »

Be lehet menni bárhova szerintem flipperezni csak fontos a tolerancia,és az hogy elfogadjuk embertársainkat legyen az akár csöves,c.gány,b.zi,
EMÓS, vagy  egyetemista.
Ne vigyünk magunkkal sok pénzt,ne fizessünk nagycímletű fizetőeszközzel.
Elővigyázatosságból azért-főleg ha az öklünk nem jelent megfelelő tűzerőt-valami önvédelmi eszköz legyen nálunk.
Cigarettát pedig a Gubacsi végén a Lidl mellett árulnak a legfinomabbat állítólag 3 e körül van ott is.(most hallottam a baba-mama delelőben)
Az ilyen ajánlkozó ribancok lehuzók vagy éccesek.
Az üzemeltető választhatnak hogy egy nyugis de nem pörgős helyre teszik be a gépüket,vagy egy olyanba ahol veszélynek van kitéve de
beledobnak vagy 150 rugót havonta.Ehhez képest mi az a szar fejüveg.
Naplózva

Pinball is Dead
atee
Extra Ball
*

« Válasz #247 Dátum: 2009. május 22. - 14:00:06 »

Be lehet menni bárhova szerintem flipperezni csak fontos a tolerancia,és az hogy elfogadjuk embertársainkat legyen az akár csöves,c.gány,b.zi,
EMÓS, vagy  egyetemista.
Ne vigyünk magunkkal sok pénzt,ne fizessünk nagycímletű fizetőeszközzel.
Elővigyázatosságból azért-főleg ha az öklünk nem jelent megfelelő tűzerőt-valami önvédelmi eszköz legyen nálunk.
Cigarettát pedig a Gubacsi végén a Lidl mellett árulnak a legfinomabbat állítólag 3 e körül van ott is.(most hallottam a baba-mama delelőben)
Az ilyen ajánlkozó ribancok lehuzók vagy éccesek.
Az üzemeltető választhatnak hogy egy nyugis de nem pörgős helyre teszik be a gépüket,vagy egy olyanba ahol veszélynek van kitéve de
beledobnak vagy 150 rugót havonta.Ehhez képest mi az a szar fejüveg.

;D  :mrgreen:
Csak azzal nem értek egyet, hogy önvédelmi eszköz legyen nálunk. Ha pusztán ettől várjuk a védelmet akkor azt ellenünk fordítják.
Kerülni kell bármi ilyen konfliktust a legvégsőkig. Amennyiben csak úgy lehet akkor inkább be se menjünk zűrösnek látszó helyre. Egy grand se ér annyit.
Cigiről nem nyilatkozom.  :nevet: max privátban  ;)
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #248 Dátum: 2009. május 22. - 15:13:04 »

Egyszerű a képlet!
Még mielőtt bemenne valaki egy késdobálóba előtte dobáljatele vmi könnygáz szerűséggel v altató gázzal!és a gond meg oldva egy kis ideig addig is nyugodtan lehet játszogatni!
Persze bennevan a pakliba az hogy páran úgy veszik hogy hegyi levegőt kapnak  :mrgreen: ;D :balkta
Naplózva

Rokkó, a rumos rabló rácsapott egy ragyogó drágakő rakományra, de rettentő rémesen ráfaragott :D :D
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #249 Dátum: 2009. május 22. - 15:59:56 »

huhhuhuhhhu oda nem menjetek!Ott leginkább ilyen zoral kinéztü szőrőslábú fogatlan büdös szájú apám böri tetkós ribizlik állnak!Ha nem akarsz valami nyavalyát hazavinni ,meg a jó képességű 6 általánost sem elvégzett rövid kezű kigyúrt fa**kalapokkal vitatkozni akkor kerüld messze még a környéket is! :futyul
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
hokuszpk
Guest

« Válasz #250 Dátum: 2009. május 22. - 18:38:13 »

:jolvanjol:Ja-ja én is láttam a müsort tegnap este,hááát tényleg kemény a hely...Nemis értem hogy merészkedtetek be ebbe a kulturális központba )Szk,hokuszpok...???A riporton keresztül is megrémültem h Mo. egy ilyen kocsmába hogy rakhatnak be egy Black Spiderman-t :reklamal:Nemcsak egy forintot nemfognak beledobni,de még a söröskorsó is bekacsinthat a fejüvegen ha valakinek valami nem tetszik :nem :nem :nemSajnos én láttam már ilyet....

Üdv S.G

szegeny ember ott flipperezik, ahol hozzaferheto gep van. szivesen mennek en is a flipperfarmra vagy a ZZZ muzeumba, de még nem kaptam meghivast. itt most spec. feloram volt az erkezo vonatig, opciosan elmetrozhattam volna a DunaPlacaba, de akkor nem marad ido jatszani.
a reszegektol nem cidrizem, magam is nezegettem mar parszor alulrol az asztallapot, ami meg az egyeb kozveszelyes elemeket illeti, nem lattam beloluk tobbet, mint az akacban vagy barhol mashol, ahol penznyero szerencsejatekautomata van.
Lenyeges elem, hogy a sort ne tedd a zenegepre, mert azert szolnak.
az SM rendben van, mondjuk a fejuveg ami benne van, lathatoan nem az eredeti, gondolom ilyen aprosagokra gondolt a tulaj.
ja es meg amikor ott voltam, egy nyugdijas bacsika betolta a zeneautomataba a LORDtol a Vandor cimu notat, ez is nagyon rendben volt :D)
Naplózva
SZK
Extra Ball is lit
*

« Válasz #251 Dátum: 2009. május 24. - 20:51:25 »

Tegnap ellátogattam az Apály utcába Fun House nézőbe.Nagyon jó állapotú,nagy élmény volt játszani egy 90-es géppel.
A karok bikák,a pálya szinte kopásmentes,a gombák ütnek,kapcsolók-optók működnek.Rendben van a masina,az biztos.
Csináltam rajta grandet,lásd rekordok topic.

SZK
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #252 Dátum: 2009. június 02. - 23:57:10 »

tátrában afm megjavítva :) + nagymező ó utca sarkán ha jól rebesgették a madarak, akkor találtok egy champion pub-ot.

« Utoljára szerkesztve: 2009. június 03. - 03:49:10 írta emfkfan » Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #253 Dátum: 2009. június 03. - 08:19:19 »

tátrában afm megjavítva :) + nagymező ó utca sarkán ha jól rebesgették a madarak, akkor találtok egy champion pub-ot.

Igy van!Az Instantban egy Champion Pub...
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
atee
Extra Ball
*

« Válasz #254 Dátum: 2009. június 03. - 09:06:30 »

Igy van!Az Instantban egy Champion Pub...

Na ezt megnézem én is. Az egyik olyan gép amit szeretnék majd saját darabként is.
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
hokuszpk
Guest

« Válasz #255 Dátum: 2009. június 03. - 21:50:13 »

SZK mester megneztem volna a miPlacankban azt a Pirates rekormuveletet !
termeszetesen felveszem a kesztyut, de sajnos az nem a heten lesz :(
( nagyon remelem nem viszik el addig a gepet, mint a SpiderMant )
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #256 Dátum: 2009. június 03. - 22:01:36 »

SZK mester megneztem volna a miPlacankban azt a Pirates rekormuveletet !
termeszetesen felveszem a kesztyut, de sajnos az nem a heten lesz :(
( nagyon remelem nem viszik el addig a gepet, mint a SpiderMant )

nehéz lehetett mert amikor utoljára jártam arra fele nem volt nyomogomb a jobb oldalán :D
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #257 Dátum: 2009. június 03. - 22:13:18 »

Ezek szerint mindenkit megelőzött a Cia ;D ;D ;DÉn ugy hallottam h ő szereti megyüjteni a flipperek alkatrészeit...
Naplózva

Solymosi Gábor alias S.G.
Billiard and Pinball forever:-)))))
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #258 Dátum: 2009. június 03. - 22:15:31 »

Akarom mondani h begyüjteni,tiltóharang,jobb és bal oldali flippergombok,lehet h még egy két topperja is van otthon ;D
Naplózva

emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #259 Dátum: 2009. június 04. - 00:59:05 »

Akarom mondani h begyüjteni,tiltóharang,jobb és bal oldali flippergombok,lehet h még egy két topperja is van otthon ;D

jaja :D

Naplózva

SZK
Extra Ball is lit
*

« Válasz #260 Dátum: 2009. június 04. - 21:24:43 »

@hokuszpk
Csak azért álltam meg annyinál,mert megvolt a Grand ;D és rohannom kellet a buszra!Fel is idegesített a Karib.Végre adott egy olyan jobb kar,ami úgy meglöki a golyót,hogy repül a golyó a nagy rámpára,erre nem működik rendesen a Timed Lock!Hihetetlenek ezek a Sternek :reklamal:Szinte új,aztán egy fő rész nem megy!
Azonkívül a CSI-n nem működik rendesen a centrifuga.Nem úgy adja a dolgokat,ahogy kéne :reklamal: :reklamal:Ezen a szutykon is nyomtam kettőt,de úgy felhúzott,hogy a kilövőnél fogva cincáltam! :reklamal: :reklamal: :reklamal:Ekkora egy fostalicskákat.A Bürü meg tehet egy szívességet!A lényeg,hogy a lóvé menjen bele!!!!

Az Instantban a Champion Pub kitűnő állapotban van :jolvanjol: Bekapcsolás után nincs ám "Press Enter For Test Report"!!Hibaüzenetmentes masina!Tényleg nehéz belekötni,mert minden jó rajta!Köszönet az üzemeltetőjének :respect2: Ha nagyon kukacoskodni szeretnék,annyit említenék meg,hogy a karok egy leheletnyit feljebb állnak a kelleténél,és viszonylag nehéz meglőni a rámpát!Annak ellenére,hogy erős a kar.Egyébként lehet is látni a golyó nyomából,mert a karoknál megugrik a golyó rajzolta nyom.Talán ennyi a kis "hiba".

SZK
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #261 Dátum: 2009. június 04. - 22:06:36 »

@hokuszpk
Csak azért álltam meg annyinál,mert megvolt a Grand ;D és rohannom kellet a buszra!Fel is idegesített a Karib.Végre adott egy olyan jobb kar,ami úgy meglöki a golyót,hogy repül a golyó a nagy rámpára,erre nem működik rendesen a Timed Lock!Hihetetlenek ezek a Sternek :reklamal:Szinte új,aztán egy fő rész nem megy!
Azonkívül a CSI-n nem működik rendesen a centrifuga.Nem úgy adja a dolgokat,ahogy kéne :reklamal: :reklamal:Ezen a szutykon is nyomtam kettőt,de úgy felhúzott,hogy a kilövőnél fogva cincáltam! :reklamal: :reklamal: :reklamal:Ekkora egy fostalicskákat.A Bürü meg tehet egy szívességet!A lényeg,hogy a lóvé menjen bele!!!!

Az Instantban a Champion Pub kitűnő állapotban van :jolvanjol: Bekapcsolás után nincs ám "Press Enter For Test Report"!!Hibaüzenetmentes masina!Tényleg nehéz belekötni,mert minden jó rajta!Köszönet az üzemeltetőjének :respect2: Ha nagyon kukacoskodni szeretnék,annyit említenék meg,hogy a karok egy leheletnyit feljebb állnak a kelleténél,és viszonylag nehéz meglőni a rámpát!Annak ellenére,hogy erős a kar.Egyébként lehet is látni a golyó nyomából,mert a karoknál megugrik a golyó rajzolta nyom.Talán ennyi a kis "hiba".

SZK

valoban nem megy a Timed Lock, talan par honapja mar irtam errol itt, szoltam a pultosnak, ketszer megcsinaltak, olyankor saccperkb 2 napig jo is volt, amig arra nem tevedett valaki, aki haromnal tobbszor felkuldte a golyobist. Mondjuk GYU kollega csucsat dontotted le, szoval nekem akkor is maradt volna kihivas, ha nemalkotsz :D)  CSI-t inkabb hagyjuk, az mar egy hettel azutan rossz volt, hogy odahoztak. Pedig ha joltippelem only Ramp jatszott rajta par kort, en is csak addig, amig a gyari 75M-et atleptem.  Azert ez a miplacank nem hazudtolja meg magat, en is mindig a buszhoz rohanok :D)

Champion's pub meg istenkiraly, magam is megtapasztaltam; kar, hogy ritkan jarok arra...

@emkfan & S.G. : Cia Csepelre nemjar, itten kerem amikor beneztem legalabb a gombok mindigis megvoltak....
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #262 Dátum: 2009. június 04. - 23:09:13 »

@hokuszpk

SZK

valoban nem megy a Timed Lock, talan par honapja mar irtam errol itt, szoltam a pultosnak, ketszer megcsinaltak, olyankor saccperkb 2 napig jo is volt, amig arra nem tevedett valaki, aki haromnal tobbszor felkuldte a golyobist. Mondjuk GYU kollega csucsat dontotted le, szoval nekem akkor is maradt volna kihivas, ha nemalkotsz :D)  CSI-t inkabb hagyjuk, az mar egy hettel azutan rossz volt, hogy odahoztak. Pedig ha joltippelem only Ramp jatszott rajta par kort, en is csak addig, amig a gyari 75M-et atleptem.  Azert ez a miplacank nem hazudtolja meg magat, en is mindig a buszhoz rohanok :D)

Champion's pub meg istenkiraly, magam is megtapasztaltam; kar, hogy ritkan jarok arra...

@emkfan & S.G. : Cia Csepelre nemjar, itten kerem amikor beneztem legalabb a gombok mindigis megvoltak....

jahogy csepel!! okés! a westendben hiányzott a jobb nyomogómbból. azért hiányzott mert most 1 24 van helyette. arról nem is beszélve hogy 1 szar rámpás batman van kint ami még ráadásul nagyon lejt jobbra, így nagy valószinűséggel 99%ban le fog esni a rámpáról a golyó.  :)
Naplózva

atee
Extra Ball
*

« Válasz #263 Dátum: 2009. június 05. - 13:31:51 »

Ma meglátogattam én is a Champion's pubot. Eddig plátói volt a szerelmünk. A téma miatt ábrándoztam róla.
Érdekes atmoszférája van a helynek. Kicsit furcsa, hogy egy lépcsőházban van a gép. :)
Nem volt bekapcsolva ,de mondták, hogy ha tudom, hogy kell csak nyugodtan szolgáljam ki magam.
A gép ahogy mondták tényleg jó állapotban van. Vétek is üzemeltetni nálam jobb sora lenne :)
A gépben egy szabad játék árválkodott ezzel kedveskedett nekem valaki. Kiismerni nem volt sok időm. A parkolás 365 Ft./óra azon a környéken.
Csak 45 percem volt.
12 órakor szinte üres volt a hely. Egy 40 kilós raszta srác állt mellém imbolyogva. (kicsit irigy is voltam rá, hogy 12 kor már talaj részeg) :D
Megkérdezte, hogy zavar e. Mondtam, hogy nem. Aztán pár szurkolói bekiabálás után odébb állt.

Összefoglalva a gép tetszik. egész biztos, hogy egyszer szeretnék a saját gépeim között egy ilyet is.
Visszajáró leszek amíg ott van a masina.
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
HighSpeed
Insert Coin
*

« Válasz #264 Dátum: 2009. június 09. - 11:58:06 »

Tegnap este a csajommal mászkáltunk a Belvárosban, a Ferenciek teren az ibolya presszó újra kinyitott, az emelten van egy HIBÁTLAN Flintstones! 100 assal megy 4 golyót ad, replay 500m . pár replayt beletettem!
Naplózva
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #265 Dátum: 2009. június 09. - 12:48:32 »

Ma meglátogattam én is a Champion's pubot. Eddig plátói volt a szerelmünk. A téma miatt ábrándoztam róla.
Érdekes atmoszférája van a helynek. Kicsit furcsa, hogy egy lépcsőházban van a gép. :)
Nem volt bekapcsolva ,de mondták, hogy ha tudom, hogy kell csak nyugodtan szolgáljam ki magam.
A gép ahogy mondták tényleg jó állapotban van. Vétek is üzemeltetni nálam jobb sora lenne :)
A gépben egy szabad játék árválkodott ezzel kedveskedett nekem valaki. Kiismerni nem volt sok időm. A parkolás 365 Ft./óra azon a környéken.
Csak 45 percem volt.
12 órakor szinte üres volt a hely. Egy 40 kilós raszta srác állt mellém imbolyogva. (kicsit irigy is voltam rá, hogy 12 kor már talaj részeg) :D
Megkérdezte, hogy zavar e. Mondtam, hogy nem. Aztán pár szurkolói bekiabálás után odébb állt.

Összefoglalva a gép tetszik. egész biztos, hogy egyszer szeretnék a saját gépeim között egy ilyet is.
Visszajáró leszek amíg ott van a masina.
Hali mindenkinek...

Tegnap én is arra jártam és gondoltam én is megnézem ezt a C.pubot,tényleg jó a gép bár fogalmam se volt mit kellene lőni amiért valami zsírosabb pontot ad...Utána a Lang felvilágositott chat-en.Na most nekem sokminden nemvolt világos a Nagymező utcába :balkta :balkta :balkta
Először is nem fejtettem meg hogy 100ft v 200ft-al üzemel a gép az bisztos h négy golyót ad.
Másodszor sokba volt ez a tegnapi flipperezés,talán 2hónap alatt nemsikerült ennyi pénzt ráköltenem h enyhitsem a szenvedélyem.
18h után érkeztem a bázisra,és kb 1h-át játszottam miután kisétálok az autóhoz egy gyönyörű csomagocska vár...Buum 4015ft büntetés :box: :furesz...Reccsenjetek meg 20h-ig kell parkolódijjat fizetni Bp.belvárosába június 1.-től

Szépen ki..optam,drága mókázás volt...Nemis az összeg idegesit hanem az elv,utban hazafelé kb 20.-autót láttam hogy lefényképeznek a körúton...

Üdv S.G.
Naplózva

Recon
Guest

« Válasz #266 Dátum: 2009. június 09. - 12:50:34 »

Először is nem fejtettem meg hogy 100ft v 200ft-al üzemel a gép az bisztos h négy golyót ad.

megnezed hany credit van benne, bedobsz egy szazast, megnezed utana mennyit mutat.... ;)
Naplózva
atee
Extra Ball
*

« Válasz #267 Dátum: 2009. június 09. - 12:57:27 »

Gabi!

100 Ft/4 golyó ez tuti. Amikor én voltam még így volt. Még én se tudom mit kell lőni benne, de legközelebb úgy megyek, hogy több időm legyen rá.
Sajnos a parkolás az nagyon gennyes módon meg van csinálva. Eleve drágább lett sokkal. És ki is tolták 20 óráig.
Ha gondolod legközelebb mehetünk együtt és nem kell parkolást fizetni.
Szerencsére én ha saját autóval érkezem akkor van lakossági kártyám. (Legutóbb persze nekem is csengetni kellett a céges autó miatt)
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #268 Dátum: 2009. június 09. - 13:39:47 »

oké,majd megdumcsizunk akkor valami időpontot ami mindkettőnknek jó :dance
visszatérve a 100-200ft-os  játékhoz,valami nem stimmel a géppel mert nekem minden 2-dik harmadik százast elnyelte :reklamal:
Naplózva

hokuszpk
Guest

« Válasz #269 Dátum: 2009. június 10. - 09:40:48 »

100Ft/4 golyot csak megerositeni tudom, a szabadot se adta nagyon durvan, masodik vagy harmadik jatekra megkoppantottam. ( igaz utana semmi, de lehet csak keves sort ittam )
Naplózva
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #270 Dátum: 2009. június 10. - 22:18:35 »

Gyerekek ma nyomtam az új Sternen a Westend citybe (24)es csoda...Az aszonnyal voltam ezért csak eggyet tudtam játszani rajta,elsőre végre jó benyomást keltett a gép ;D100ft 3 golyó,elsőre megcsináltam a Replayt könnyű gép.....
Naplózva

stormseeker
Insert Coin
*

« Válasz #271 Dátum: 2009. június 16. - 20:28:57 »

rettentő csúnyán kikaptam hokuszpktól a borbarátban (Spiderman)...a bosszúm rettenetes lesz.(persze nem rugósbicskával ;D)
Naplózva
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #272 Dátum: 2009. június 16. - 20:40:31 »

rettentő csúnyán kikaptam hokuszpktól a borbarátban (Spiderman)...a bosszúm rettenetes lesz.(persze nem rugósbicskával ;D)

hahahaha...Van bennetek bátorság,szépen bekuckositottatok egy du.áni flipper csörtére a nyugat aluljároba...Vagy talán már törzshelyeteké is vált ez a késdobáló?! :banan:
Naplózva

stormseeker
Insert Coin
*

« Válasz #273 Dátum: 2009. június 16. - 20:53:29 »

hahahaha...Van bennetek bátorság,szépen bekuckositottatok egy du.áni flipper csörtére a nyugat aluljároba...Vagy talán már törzshelyeteké is vált ez a késdobáló?! :banan:

én elég sokat járok arra...egyébként nem vészes a hely szvsz,legalábbis nekem egy rossz szót nem szólt még senki.sőt a múltkorában volt bent két némber,akik még imádkoztak is értem hogy jól menjen a game...ilyesmi azért még egy fullmájer helyen is ritkaság ;D
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #274 Dátum: 2009. június 16. - 21:03:42 »

nem is volt az olyan csunya :D)  meg csak 200M fole sem jutottam.
ahogy mondtam egyszer latnod kellene mit alkotnak a jobb jatekosok ( S.G, SZK, LANGHORN, FSS vagy CIA ) egy ilyen jo allapotu gepen.
( Milliard fole saccolnam ).
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #275 Dátum: 2009. június 16. - 21:04:44 »

nem torzshely, es nem volt megtervezve; gondoltam ha mar ugyis ott csattogok el a bejarat elott, akkor egy sör belefer , aztan jott a kollega...
Naplózva
stormseeker
Insert Coin
*

« Válasz #276 Dátum: 2009. június 16. - 21:11:12 »

nem is volt az olyan csunya :D)  meg csak 200M fole sem jutottam.
ahogy mondtam egyszer latnod kellene mit alkotnak a jobb jatekosok ( S.G, SZK, LANGHORN, FSS vagy CIA ) egy ilyen jo allapotu gepen.
( Milliard fole saccolnam ).

hm....hát 200M fölé én sem ;D viszont a fent említett szakembereket szívesen lecsekkolnám,nem is tudom mikor láttam utoljára profi játékot.
Naplózva
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #277 Dátum: 2009. június 16. - 21:25:35 »

nem torzshely, es nem volt megtervezve; gondoltam ha mar ugyis ott csattogok el a bejarat elott, akkor egy sör belefer , aztan jott a kollega...

[/quote]

Igy szokott ez lenni,a Lurdyba volt olyan alkalom hogy 4 Fórumozó is jelen volt :banan:(Hokuszpok,Sigma7,Sala,és jómagam S.G.)
Sikerült is a Spidermanon első golyóból megcsinálni a Milliárdot :mrgreen:
Naplózva

Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #278 Dátum: 2009. június 29. - 18:25:36 »

Óbudán, A Flórián térnél lakom. Hol találok a legközelebb flippert?
Köszi:)
Extraball legyen veletek!
Naplózva

YYY
Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #279 Dátum: 2009. június 29. - 19:24:20 »

dunaplaza? autóval 5 perc kb...
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 37 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Ugrás: