Be lehet menni bárhova szerintem flipperezni csak fontos a tolerancia,és az hogy elfogadjuk embertársainkat legyen az akár csöves,c.gány,b.zi,EMÓS, vagy egyetemista.Ne vigyünk magunkkal sok pénzt,ne fizessünk nagycímletű fizetőeszközzel.Elővigyázatosságból azért-főleg ha az öklünk nem jelent megfelelő tűzerőt-valami önvédelmi eszköz legyen nálunk.Cigarettát pedig a Gubacsi végén a Lidl mellett árulnak a legfinomabbat állítólag 3 e körül van ott is.(most hallottam a baba-mama delelőben)Az ilyen ajánlkozó ribancok lehuzók vagy éccesek.Az üzemeltető választhatnak hogy egy nyugis de nem pörgős helyre teszik be a gépüket,vagy egy olyanba ahol veszélynek van kitéve debeledobnak vagy 150 rugót havonta.Ehhez képest mi az a szar fejüveg.
Cigarettát pedig a Gubacsi végén a Lidl mellett árulnak a legfinomabbat állítólag 3 e körül van ott is.(most hallottam a baba-mama delelőben)
:jolvanjol:Ja-ja én is láttam a müsort tegnap este,hááát tényleg kemény a hely...Nemis értem hogy merészkedtetek be ebbe a kulturális központba )Szk,hokuszpok...???A riporton keresztül is megrémültem h Mo. egy ilyen kocsmába hogy rakhatnak be egy Black Spiderman-t :reklamal:Nemcsak egy forintot nemfognak beledobni,de még a söröskorsó is bekacsinthat a fejüvegen ha valakinek valami nem tetszik :nemSajnos én láttam már ilyet....Üdv S.G
tátrában afm megjavítva + nagymező ó utca sarkán ha jól rebesgették a madarak, akkor találtok egy champion pub-ot.
Quote from: emfkfan on 2009. június 02. - 23:57:10tátrában afm megjavítva + nagymező ó utca sarkán ha jól rebesgették a madarak, akkor találtok egy champion pub-ot.Igy van!Az Instantban egy Champion Pub...
SZK mester megneztem volna a miPlacankban azt a Pirates rekormuveletet !termeszetesen felveszem a kesztyut, de sajnos az nem a heten lesz :(( nagyon remelem nem viszik el addig a gepet, mint a SpiderMant )
Akarom mondani h begyüjteni,tiltóharang,jobb és bal oldali flippergombok,lehet h még egy két topperja is van otthon
@hokuszpkCsak azért álltam meg annyinál,mert megvolt a Grand és rohannom kellet a buszra!Fel is idegesített a Karib.Végre adott egy olyan jobb kar,ami úgy meglöki a golyót,hogy repül a golyó a nagy rámpára,erre nem működik rendesen a Timed Lock!Hihetetlenek ezek a Sternek :reklamal:Szinte új,aztán egy fő rész nem megy!Azonkívül a CSI-n nem működik rendesen a centrifuga.Nem úgy adja a dolgokat,ahogy kéne :reklamal:Ezen a szutykon is nyomtam kettőt,de úgy felhúzott,hogy a kilövőnél fogva cincáltam! :reklamal:Ekkora egy fostalicskákat.A Bürü meg tehet egy szívességet!A lényeg,hogy a lóvé menjen bele!!!!Az Instantban a Champion Pub kitűnő állapotban van Bekapcsolás után nincs ám "Press Enter For Test Report"!!Hibaüzenetmentes masina!Tényleg nehéz belekötni,mert minden jó rajta!Köszönet az üzemeltetőjének Ha nagyon kukacoskodni szeretnék,annyit említenék meg,hogy a karok egy leheletnyit feljebb állnak a kelleténél,és viszonylag nehéz meglőni a rámpát!Annak ellenére,hogy erős a kar.Egyébként lehet is látni a golyó nyomából,mert a karoknál megugrik a golyó rajzolta nyom.Talán ennyi a kis "hiba".SZK
Quote from: SZK on 2009. június 04. - 21:24:43@hokuszpkCsak azért álltam meg annyinál,mert megvolt a Grand és rohannom kellet a buszra!Fel is idegesített a Karib.Végre adott egy olyan jobb kar,ami úgy meglöki a golyót,hogy repül a golyó a nagy rámpára,erre nem működik rendesen a Timed Lock!Hihetetlenek ezek a Sternek :reklamal:Szinte új,aztán egy fő rész nem megy!Azonkívül a CSI-n nem működik rendesen a centrifuga.Nem úgy adja a dolgokat,ahogy kéne :reklamal:Ezen a szutykon is nyomtam kettőt,de úgy felhúzott,hogy a kilövőnél fogva cincáltam! :reklamal:Ekkora egy fostalicskákat.A Bürü meg tehet egy szívességet!A lényeg,hogy a lóvé menjen bele!!!!Az Instantban a Champion Pub kitűnő állapotban van Bekapcsolás után nincs ám "Press Enter For Test Report"!!Hibaüzenetmentes masina!Tényleg nehéz belekötni,mert minden jó rajta!Köszönet az üzemeltetőjének Ha nagyon kukacoskodni szeretnék,annyit említenék meg,hogy a karok egy leheletnyit feljebb állnak a kelleténél,és viszonylag nehéz meglőni a rámpát!Annak ellenére,hogy erős a kar.Egyébként lehet is látni a golyó nyomából,mert a karoknál megugrik a golyó rajzolta nyom.Talán ennyi a kis "hiba".SZKvaloban nem megy a Timed Lock, talan par honapja mar irtam errol itt, szoltam a pultosnak, ketszer megcsinaltak, olyankor saccperkb 2 napig jo is volt, amig arra nem tevedett valaki, aki haromnal tobbszor felkuldte a golyobist. Mondjuk GYU kollega csucsat dontotted le, szoval nekem akkor is maradt volna kihivas, ha nemalkotsz ) CSI-t inkabb hagyjuk, az mar egy hettel azutan rossz volt, hogy odahoztak. Pedig ha joltippelem only Ramp jatszott rajta par kort, en is csak addig, amig a gyari 75M-et atleptem. Azert ez a miplacank nem hazudtolja meg magat, en is mindig a buszhoz rohanok )Champion's pub meg istenkiraly, magam is megtapasztaltam; kar, hogy ritkan jarok arra...@emkfan & S.G. : Cia Csepelre nemjar, itten kerem amikor beneztem legalabb a gombok mindigis megvoltak....
Ma meglátogattam én is a Champion's pubot. Eddig plátói volt a szerelmünk. A téma miatt ábrándoztam róla.Érdekes atmoszférája van a helynek. Kicsit furcsa, hogy egy lépcsőházban van a gép. Nem volt bekapcsolva ,de mondták, hogy ha tudom, hogy kell csak nyugodtan szolgáljam ki magam. A gép ahogy mondták tényleg jó állapotban van. Vétek is üzemeltetni nálam jobb sora lenne A gépben egy szabad játék árválkodott ezzel kedveskedett nekem valaki. Kiismerni nem volt sok időm. A parkolás 365 Ft./óra azon a környéken. Csak 45 percem volt. 12 órakor szinte üres volt a hely. Egy 40 kilós raszta srác állt mellém imbolyogva. (kicsit irigy is voltam rá, hogy 12 kor már talaj részeg) Megkérdezte, hogy zavar e. Mondtam, hogy nem. Aztán pár szurkolói bekiabálás után odébb állt.Összefoglalva a gép tetszik. egész biztos, hogy egyszer szeretnék a saját gépeim között egy ilyet is.Visszajáró leszek amíg ott van a masina.
Először is nem fejtettem meg hogy 100ft v 200ft-al üzemel a gép az bisztos h négy golyót ad.
rettentő csúnyán kikaptam hokuszpktól a borbarátban (Spiderman)...a bosszúm rettenetes lesz.(persze nem rugósbicskával )
Quote from: stormseeker on 2009. június 16. - 20:28:57rettentő csúnyán kikaptam hokuszpktól a borbarátban (Spiderman)...a bosszúm rettenetes lesz.(persze nem rugósbicskával )hahahaha...Van bennetek bátorság,szépen bekuckositottatok egy du.áni flipper csörtére a nyugat aluljároba...Vagy talán már törzshelyeteké is vált ez a késdobáló?!
Quote from: stormseeker on 2009. június 16. - 20:28:57rettentő csúnyán kikaptam hokuszpktól a borbarátban (Spiderman)...a bosszúm rettenetes lesz.(persze nem rugósbicskával )nem is volt az olyan csunya ) meg csak 200M fole sem jutottam.ahogy mondtam egyszer latnod kellene mit alkotnak a jobb jatekosok ( S.G, SZK, LANGHORN, FSS vagy CIA ) egy ilyen jo allapotu gepen. ( Milliard fole saccolnam ).