majd nezzetek be a billiardterembe is, ott kevesebb a flipper, de ha szerencsetek van, akkor epp az extraszemelyzet van.
eleve mi a rakot keres flipper a pokerklubban, ami koztudottan zajos gep, a poker meg nem az a kimondottan hangos jatek...
Corvin söröző Getaway, Káplárban elvileg egy T2 ha jól emlékszem
ha jollatom, a GetAwayt kivettek a kocsmaturas versenybol.viszont ma ket melo kozott beneztem az Attack from borbaratba, de ott a masina kikapcsolt allapotban felakadt karral fogta a golyot epp.a felmento sereget nemvolt idom megvarni, horpoltem a sort aztan mokuskerek tovabb.
Quote from: hokuszpk on 2010. május 18. - 23:17:36ha jollatom, a GetAwayt kivettek a kocsmaturas versenybol.viszont ma ket melo kozott beneztem az Attack from borbaratba, de ott a masina kikapcsolt allapotban felakadt karral fogta a golyot epp.a felmento sereget nemvolt idom megvarni, horpoltem a sort aztan mokuskerek tovabb.Hókusz!Te két meló között sörözöl? Azt hiszem ezt nálunk is be kellene vezetni. Nem tudom a főnök mit szólna!?
Quote from: Stycka on 2010. május 08. - 11:04:29Corvin söröző Getaway, Káplárban elvileg egy T2 ha jól emlékszem Teszteltem tegnap a Getawayt a Corvinba,jelentem a gép jó állaporba van 1 aprócska elektronikai hibát észleltem...Sokol mester ha arra jársz a kickbacket nézd meg légyszives mert 10-ből csak négyszer lővi vissza a golyót,szerintem a felette lévő érzékelő(mikrokapcsoló)rakoncátlankodik!vagy esetleg ez igy gyári (üzemeltető barát opcióba mükszik?)
majd S.G megmondja perpill mi a pokerklubbos szitu.te mikor voltal ott utoljara ?
Quote from: hokuszpk on 2010. május 26. - 09:59:11majd S.G megmondja perpill mi a pokerklubbos szitu.te mikor voltal ott utoljara ?Múlt héten, írtam is ide róla az előző oldalon.
Hókusz!Te két meló között sörözöl? Azt hiszem ezt nálunk is be kellene vezetni. Nem tudom a főnök mit szólna!?
A pókerklubbe meg szónélkül beengednek ha mondod, hogy csak flityózni jöttél. Bár lehet ez arcra is megy.
Quote from: AlterEgo on 2010. május 26. - 09:37:16A pókerklubbe meg szónélkül beengednek ha mondod, hogy csak flityózni jöttél. Bár lehet ez arcra is megy. Igen sajnos ez egy nagyon jó megfogalmazás volt........Intézem a dolgot,lehet h egy kicsit bonyolultabb lesz a bejutás mint más játéktermekbe,kocsmákba viszont hamarosan meglátjátok h megéri majd a fáradozás
Hokusz,te is regisztrálj légyszives mert neked is szükséged lesz a kártyára!
Holnap beszélnem kell a főnökkel...