Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. június 26. - 20:58:29

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 37 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Flipperek Budapesten  (Megtekintve 713408 alkalommal)
hokuszpk
Guest

« Válasz #490 Dátum: 2010. május 09. - 12:06:33 »

thx az attolasos kozbenjarasert :D) mondjuk szerintem ezzel mindenki jóljár, mi is, meg a tulaj is, nem állnak, porosodnak a gépek kihasználatlanul...

ami meg a royale cuccot illeti, ha latom a kart, _biztos_ meglett volna... csak en vagyok ilyen szerencsetlen, hogy fulljózanon sem látom a kart, mert akkor meg a lámpa pont úgy tükröződik, hogy izé...

Naplózva
bc
Ball 1 locked
*

« Válasz #491 Dátum: 2010. május 10. - 09:43:20 »

Még nem láttam, de szombaton betévedtek ismerősök véletlenül a Váci út 168 alá, nevezetesen a Viper Room nevű helyre, ahol egy SCARED STIFF fityeg!

Naplózva
AlterEgo
Ball 3 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #492 Dátum: 2010. május 12. - 16:06:51 »

VI. ker. Ó utcában, a Bakegér nevű kocsmában: Congo
Naplózva

fusion malfunction
AlterEgo
Ball 3 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #493 Dátum: 2010. május 18. - 14:39:12 »

Voltunk este a lurdiban a pókerklubban.

Az indys sajna nem jó, mert nem érzékeli a két bal oldali lyukban a golyót és 1-2 perc mire keresni kezdi... :tuzbenne is hagytunk 3 asztalt.

A többi gép elég jó, csak a szinte mind teljesen le van halkítva. Meg tényleg érdekesen viselkedik a golyó az asztalon amit írt valaki fentebb.

ja és"héé, ugye nem fogsz itt kattintgatni a fényképeződdel? na azért"  :idiot1: :nevet:

(figyelemelterelésként csupa bomba csaj pultost vet be a hely, hogy hamar lemenjen a golyó) :beer:
Naplózva

fusion malfunction
hokuszpk
Guest

« Válasz #494 Dátum: 2010. május 18. - 15:15:47 »

majd nezzetek be a billiardterembe is, ott kevesebb a flipper, de ha szerencsetek van, akkor epp az extraszemelyzet van.

ami meg a pokerklubot illeti, tegnap a Piratesen még mindig nem volt hajlando elsullyedni a hajo, ott is hagytam a fraszba, igy nem lehet Krakennel meg a Jones gyerekkel megkuzdeni...

az Indy mar honapok ota nem talalja a golyot, rendszeresen kijarnak ugyan ezek az ex burus most tournamaxxos sracok, de sajnos naluk a szetszedjuk mepucoljuk - osszfujkaljuk hadd csusszon - osszerakjuk ( azt is neha rosszul ) az iso9001, azzal mar nem tokolnek, hogy hiaba csili vili, gyakorlatilag jatszhatatlan marad a masina. ( merugye attol hogy a rampat meg a playfieldet takaritjak, nem gyogyul meg a hibas erintkezo vagy a hajomozgato motor... )
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 18. - 15:23:33 írta hokuszpk » Naplózva
AlterEgo
Ball 3 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #495 Dátum: 2010. május 18. - 15:36:36 »

majd nezzetek be a billiardterembe is, ott kevesebb a flipper, de ha szerencsetek van, akkor epp az extraszemelyzet van.

Jaja, régebben oda jártunk. ;)
A pókeres helyre csak a Spiderman miatt mentünk. Az szerencsére tökéletes állapotban van, de nekem fele élmény hang nélkül egy flipper...:(

Nem értem az ilyen flipperes cégek miért nem olyan szervízest vesznek fel aki szereti a gépeket és elvből megcsinálja őket rendesen. Saját pénzük ellenségei, ha nem képesek hónapokig megcsinálni egy gépet amibe amúgy dobnának.
Naplózva

fusion malfunction
Recon
Guest

« Válasz #496 Dátum: 2010. május 18. - 15:42:35 »

eleve mi a rakot keres flipper a pokerklubban, ami koztudottan zajos gep, a poker meg nem az a kimondottan hangos jatek...
Naplózva
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #497 Dátum: 2010. május 18. - 21:15:57 »

eleve mi a rakot keres flipper a pokerklubban, ami koztudottan zajos gep, a poker meg nem az a kimondottan hangos jatek...

Kérdésedre a válasz a következő:mikor aktívan megy a poker a Lurdyba kb 2-300ember játszik egyszerre esténként,több verseny zajlik egy időbe.....15-20perces szünetekkel közbe,és a kieső játékosok akik várják a következő tournamentet,alkalmanként jól elszorakoznak a gépeken.....egy 100ft-os bő 2 perc :taps:  Számolj és osszál szorozzál megéri-e ez,vagy inkább a pangó biliárd terembe álljanak a gépek nulláért:gondol
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 18. - 21:23:42 írta S.G. » Naplózva

Solymosi Gábor alias S.G.
Billiard and Pinball forever:-)))))
Recon
Guest

« Válasz #498 Dátum: 2010. május 18. - 21:24:34 »

ok, nincs tobb kerdesem :)
Naplózva
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #499 Dátum: 2010. május 18. - 21:36:47 »

Corvin söröző Getaway, Káplárban elvileg egy T2 ha jól emlékszem :D

Teszteltem tegnap a Getawayt a Corvinba,jelentem a gép jó állaporba van 1 aprócska elektronikai hibát észleltem...

Sokol mester ha arra jársz a kickbacket nézd meg légyszives mert 10-ből csak négyszer lővi vissza a golyót,szerintem a felette lévő érzékelő(mikrokapcsoló)rakoncátlankodik!vagy esetleg ez igy gyári (üzemeltető barát opcióba mükszik?) :gondol :futyul
Naplózva

hokuszpk
Guest

« Válasz #500 Dátum: 2010. május 18. - 23:17:36 »

ha jollatom, a GetAwayt kivettek a kocsmaturas versenybol.
viszont ma ket melo kozott beneztem az Attack from borbaratba, de ott a masina kikapcsolt allapotban felakadt karral fogta a golyot epp.
a felmento sereget nemvolt idom megvarni, horpoltem a sort aztan mokuskerek tovabb.
Naplózva
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #501 Dátum: 2010. május 19. - 08:43:22 »

Még jó,hogy nem verseny időszakban volt ez a dolog!  :mrgreen:
Én biztos nem indulok,dobok a drága üzemeltetőknek 5 ft-ot se! Világranglista pont ide vagy oda!  ;)
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
Blitz22
Extra Ball
*

« Válasz #502 Dátum: 2010. május 19. - 12:42:33 »

viszont ma ket melo kozott beneztem az Attack from borbaratba, de ott a masina kikapcsolt allapotban felakadt karral fogta a golyot epp.
a felmento sereget nemvolt idom megvarni, horpoltem a sort aztan mokuskerek tovabb.

Hókusz!
Te két meló között sörözöl? :beer: Azt hiszem ezt nálunk is be kellene vezetni. Nem tudom a főnök mit szólna!? :gondol
Naplózva

"Túl gyorsan jön a golyó, ezen a szar gépen megint ragad a kar..."
Gépeim:Fish Tales, Magic Castle, Strange Science, Black Rose, Shaq Attack, Cosmic Flash és egy fél Laser Cue:)
hokuszpk
Guest

« Válasz #503 Dátum: 2010. május 19. - 12:57:21 »

Hókusz!
Te két meló között sörözöl? :beer: Azt hiszem ezt nálunk is be kellene vezetni. Nem tudom a főnök mit szólna!? :gondol

ket ceg kozott feluton, ilyenkor afabevallasi idoszak vegen nem mehetek a megbeszelt ido elott a konyvelokhoz, mert elkuldenek a busba.
van ugy, hogy a megbeszelt idopont utan is.

Naplózva
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #504 Dátum: 2010. május 19. - 21:37:35 »

Corvin söröző Getaway, Káplárban elvileg egy T2 ha jól emlékszem :D

Teszteltem tegnap a Getawayt a Corvinba,jelentem a gép jó állaporba van 1 aprócska elektronikai hibát észleltem...

Sokol mester ha arra jársz a kickbacket nézd meg légyszives mert 10-ből csak négyszer lővi vissza a golyót,szerintem a felette lévő érzékelő(mikrokapcsoló)rakoncátlankodik!vagy esetleg ez igy gyári (üzemeltető barát opcióba mükszik?) :gondol :futyul

Jelentem,a gép a corvinba (Getaway)makulátlan állapotba!Hát igen ilyen egy jó üzemeltető,a játékosokért van,és azonnal orvosolja a problémát :taps: Sikerült is második játékra egy 1milliárdos rekordot írnom a gépbe.... :pinball:

üdv S.G.
Naplózva

hokuszpk
Guest

« Válasz #505 Dátum: 2010. május 21. - 23:28:20 »

no ma megint utbaesett a Lurdy.
Pokerklubba most ne menjetek, kell valami klubtagsagi, ami nelkul nem engednek be, es ugy lehet megszerezni, hogy ket tag ajanl.
Hatszellel bejutottam, SpiderMan elnyelt egy százast, aztán a többit visszaköpte, Csepelen akkor volt ilyen, amikor egy kissebségi belerúgott az ajtóba, nem erőltettem. Pirates viszont annak ellenére egész játszható, hogy már megint megkenték az iránytű korongját, aminek ugye az a jövetkezménye, hogy hiába küldöd fel a golyót, az ott frankón csúszik, ahelyett, hogy lebontaná Port Royalt. Ja és a hajó se süllyed. Azért párszor lebontottam Krakent :D)
Naplózva
bc
Ball 1 locked
*

« Válasz #506 Dátum: 2010. május 26. - 04:28:01 »

Kis update

- Tátra utca > MBash: nagyon harcolják(-juk), mivel a playfield túl keskeny szögben áll, nincs meg / komolyabb felsőtest-munka és géprombolás árán jön össze a tervezői tempó, nagyon sokszor kimegy ugye skuló, karok is gyenguszok. Állítólag tegnap este megcsinálták (kocsmás verseny állomáshely), ma du. sztem csekkolom.

- Akácfa söröző > Star Trek NextGen: bár ezt rég játszottam, de ez is pörgősebb volt emlékeim szerint, sokat kóvályogtam a holtteres playfielden, amúgy pipec. 3 golyó egy kiló, bár 4et írnak rá..

- Corvin tető > Frodó: nem vettem észre diszfunkciót, mondjuk most láttam először...de kajak patentnak tűnt.

Westend: Spiderman, NBA,, CSI, Batman-on nem találtam fogást  Tiszták is voltak nagyjából

Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #507 Dátum: 2010. május 26. - 09:31:46 »

na azt nem veszem be, hogy a westendben jok a gepek.
SpiderMan, Batmanban benne van mind a 4 golyo ?
Naplózva
AlterEgo
Ball 3 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #508 Dátum: 2010. május 26. - 09:36:19 »

jaja, sztem ott atomszarok. A batmanen a jobb oldali sínről mindig leugrik a golyó persze úgy, hogy el is megy rögtön...
Naplózva

fusion malfunction
AlterEgo
Ball 3 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #509 Dátum: 2010. május 26. - 09:37:16 »

A pókerklubbe meg szónélkül beengednek ha mondod, hogy csak flityózni jöttél. Bár lehet ez arcra is megy. :D
Naplózva

fusion malfunction
hokuszpk
Guest

« Válasz #510 Dátum: 2010. május 26. - 09:59:11 »

majd S.G megmondja perpill mi a pokerklubbos szitu.
te mikor voltal ott utoljara ?
Naplózva
AlterEgo
Ball 3 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #511 Dátum: 2010. május 26. - 12:41:48 »

Múlt héten, írtam is ide róla az előző oldalon. ;)
Naplózva

fusion malfunction
hokuszpk
Guest

« Válasz #512 Dátum: 2010. május 26. - 13:12:18 »

Múlt héten, írtam is ide róla az előző oldalon. ;)

na csak azert kerdem, mert aznap, amikor te bejutottal, en is bentvoltam, csak a Piratest nyuztam. viszont azota ezt a beengedlek nem engedlek be mokat megszuntettek, nem mehetsz be, csak klubkartyaval. ahhoz meg kell ket ajanlo.
Naplózva
Jahno
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

« Válasz #513 Dátum: 2010. május 26. - 14:25:43 »

Hókusz!

Én melló közben is, ha nem kell autózni :-) De amikro nagy irodaépítés volt, akkor egyszer a munkavédelmes is elsütötte a poént, hogy aki nem sörözött, az egyet kötleező jelleggel vegyen be, mielőtt valami baj lenne nélküle :-)
Naplózva
Blitz22
Extra Ball
*

« Válasz #514 Dátum: 2010. május 26. - 14:34:22 »

Én melló közben is, ha nem kell autózni :-) De amikro nagy irodaépítés volt, akkor egyszer a munkavédelmes is elsütötte a poént, hogy aki nem sörözött, az egyet kötleező jelleggel vegyen be, mielőtt valami baj lenne nélküle :-)
[/quote]
Holnap beszélnem kell a főnökkel... :nevet: :mrgreen:
Naplózva

"Túl gyorsan jön a golyó, ezen a szar gépen megint ragad a kar..."
Gépeim:Fish Tales, Magic Castle, Strange Science, Black Rose, Shaq Attack, Cosmic Flash és egy fél Laser Cue:)
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #515 Dátum: 2010. május 27. - 10:49:55 »

A pókerklubbe meg szónélkül beengednek ha mondod, hogy csak flityózni jöttél. Bár lehet ez arcra is megy. :D

Igen sajnos ez egy nagyon jó megfogalmazás volt........Intézem a dolgot,lehet h egy kicsit bonyolultabb lesz a bejutás mint más játéktermekbe,kocsmákba viszont hamarosan meglátjátok h megéri majd a fáradozás :futyul ;D ;)
Naplózva

AlterEgo
Ball 3 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #516 Dátum: 2010. május 27. - 11:04:56 »

Igen sajnos ez egy nagyon jó megfogalmazás volt........Intézem a dolgot,lehet h egy kicsit bonyolultabb lesz a bejutás mint más játéktermekbe,kocsmákba viszont hamarosan meglátjátok h megéri majd a fáradozás :futyul ;D ;)

THX! A Spiderman rajongók nevében is. :D
Naplózva

fusion malfunction
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #517 Dátum: 2010. május 27. - 11:15:53 »

A Következő dolog lenne a legrugalmasabb és nemszeretném megmagyarázni a okát a vezetőség döntése!!!

Aki a mai napig regisztrált tag a Flipper klub oldalán az a következő E-mail címre írjon,h nem a poker játék miatt megy a terembe hanem flipperbarát és rendszeresen szeretne bejárni játszani...
3 napon belül minden e-mailre válaszolni fognak és elbirálják h lehet-e klubtag,és szerintem mindenki aki regisztrált tag kapni fog egy belépő kártyát...
Aki a mai nappal nem regisztrált tag a flipper klub oldalán-annak az embernek 2 klubtag ajánlására van szüksége!ez a döntés született no comment :kezdo

Regisztrációhoz szükséges adatok:Teljes név,nick név amivel a flipper klubbon regelve vagy,e-mail cím,lakcím..........info@miamibiliard.hu

üdv S.G.
Naplózva

S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #518 Dátum: 2010. május 27. - 11:17:25 »

Hokusz,te is regisztrálj légyszives mert neked is szükséged lesz a kártyára!
Naplózva

Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
*

WWW E-mail
« Válasz #519 Dátum: 2010. május 27. - 11:17:25 »

szerintem ez korrekt!
Naplózva

[Pinballs:  Getaway, Fish Tales, Black Jack, SWE1 ;) Gone but not forgotten Batman Forever, Super Orbit, Elektra , Mundial, Lap by Lap, Diamond Lady Arcade: MKII
http://www.csokieskave.hu
http://www.mpadesign.hu 
http://www.mpacustom.hu]
hokuszpk
Guest

« Válasz #520 Dátum: 2010. május 27. - 11:23:40 »

Hokusz,te is regisztrálj légyszives mert neked is szükséged lesz a kártyára!

tudom, Zoli mondta, hogy megprobal intezni ; de ha igy megy, akkor ne terheljuk, mar irom is a levelet.
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #521 Dátum: 2010. május 27. - 21:02:35 »

en meg mindig nem ertem hogy miert nem dobjak at a flippereket a billiard reszre :S
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #522 Dátum: 2010. május 27. - 21:41:11 »

Akkor olvass vissza kicsit!  ;)
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
Jahno
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

« Válasz #523 Dátum: 2010. május 28. - 16:38:13 »

Holnap beszélnem kell a főnökkel... :nevet: :mrgreen:

ááá, már 2szer lenyelte. Szóval mondd meg, hogy máshol ilyen a céges hűtő:

Ráadásul flipper is van, ma meló után meghajtjuk egy csöppet, elég jól készülnek a srácok, már ideje volt. Háziborok, finom pálinkák, akármik.
Naplózva
AlterEgo
Ball 3 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #524 Dátum: 2010. június 04. - 00:20:13 »

VII. Dembinszky elején jobb oldalon egy klassz kis kocsmában(fiatalaok csinálják) Batman
5 golyó, nehezen tilt, tökéletes/hibátlan állapot, 61 mill replay
Sajna valami régebbi firmware van rajta és ezen nem olyan jók a hangok...
 :jolvanjol:
Naplózva

fusion malfunction
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 37 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Ugrás: